Veterinár pre činčily na západnom Slovensku
Zdravím,
viete mi odporučiť veterinára, ktorý má skúsenosti s činčilami? Západné Slovensko ideálne, ďakujem 🙂
Na Trivet som počula samu chválu. Aj ohľadom ceny aj kvality. Viem že aj Faga v TT bral všetku možnú exotiku, ale neviem... Ja som tam bola s dvomi rôznymi zvieratami a mňa teda neohúrili a celkovo mám pocit že "FG je skvelá veterina" je správa 20 rokov stará a už to nieje až tak aktuálne, ale za skúšku stojí? Pašek je ako lekár super, ale na tej klinike sú samý študáci a mladý veti, čo faaaakt nevedia.
Hudáč je fajn, hovorí veci na rovinu, len nemá prístroje a vybavenie ako iné kliniky. Na také problematickejšie veci asi kvôli tomu nie je, ale aspoň vie presmerovať na veta, ktorý by vedel. Narozdiel od iných veterín, kde keď som zavolala a priznala druh, tak iba "nie nie nie, neviem, nie".
Treba asi zavolať na recepciu a skúsiť sa opýtať. Prípadne či by nevedeli presmerovať. Alebo sa opýtať v nejakej skupine na FB. Aj takto som už raz hľadala a aj našla...
@ninyart Skúste MVDr. Andrej Alaxa - veterinárna poliklinika Nové Zámky https://veterinanz.sk/

@ninyart Skús kliniku v Trnave a v Ciferi. Majú lekárov so špecializáciou na takéto zvieratá. Len názvy si už nepamatam.