Vydrží váš pes celý deň bez cikania?
Keď ste v práci, vydrží váš pes necikat? Máme Yorkshire, doteraz som bola doma ale nastupujem do práce. V noci problém nemá,ale cez deň bol zvyknutý ísť von 4-5 x.tsk mám obavy,či to nie je dlhá doba...
Tak možno to bude 7-8 hodín...ešte neviem presne ako to budem stíhať...
Samozrejme, ze jw to dlha doba
Samozrejme, ze jw to dlha doba
@miroslava21 ja viem ale ako to riešia ostatní pracujúci ľudia?
TY za 9 hodin nejdeš ani raz na malu potrebu.Toto snad nemysliš vážne.9 hodin čakať na malu potrebu.Dlha doba len mi vysvetli kto nejde 9 hodin na malu potrebu.Príklad pôjde von o 7 a potom 16 preboha. Hlavne ked píšeš že každy deň je zvyknuty ísť 4 až 5 krát von. A teraz bude čakať 9 hodin.
@alickapusinka ja som tam mala naučeného psíka pred materskou ….vencila som ho ráno pred prácou o 6:15 a potom až ako som prišla domov z prace o 16;45 ..a pekne vydržal,nepocikal sa,nepokakal sa …pekne celi den prespal ..psík sa naučí že je sám doma a tak menej pije a papa ..
Dospelý pes vydrží, ako pise vyššie. Ked sú sami doma tak nepiju. Za pár dní si zvykne na nový rezim ... väčší problém môže byť že z nudy začne likvidovať byť.
Aký je starý?
Odpoved na Tvoju otazku je ano, dospely pes to vydrzi a uplne bezne tak dospele psy v domacnostiach pracujucich ludi funguju. Vacsinu toho casu prespia a vobec nic sa im nestane.
Ano vydrzi
Vydrží 🙂
@alickapusinka ja som tam mala naučeného psíka pred materskou ….vencila som ho ráno pred prácou o 6:15 a potom až ako som prišla domov z prace o 16;45 ..a pekne vydržal,nepocikal sa,nepokakal sa …pekne celi den prespal ..psík sa naučí že je sám doma a tak menej pije a papa ..
@bg92
@colsami
@gejb
@lucia0211 ach tak ste ma upokojili. Má 4 a pol roka. V noci vydrží jasne, viem že cez deň spinka ked nie sme doma,ale bála som sa, či to zvladne cez deň, sme v byte, susedia chodia,občas niečo buchne,počuť výťah... Ona je veľmi kľudná, nič nerobí zle keď je sama. Je mi to ľúto, ale žiaľ kvôli práci sa mi to inak nedá...
TY za 9 hodin nejdeš ani raz na malu potrebu.Toto snad nemysliš vážne.9 hodin čakať na malu potrebu.Dlha doba len mi vysvetli kto nejde 9 hodin na malu potrebu.Príklad pôjde von o 7 a potom 16 preboha. Hlavne ked píšeš že každy deň je zvyknuty ísť 4 až 5 krát von. A teraz bude čakať 9 hodin.
Samozrejme, ze vydrzi. Cim vacsi pes, tym dlhsie vydrzi - kvoli velkosti mocoveho mechura.
@alickapusinka Miliony ludi na svete maju psa, byvaju v byte a pes na nich caka 9h kym pridu z prace. Ci myslis, ze kazdy pes ma svoju pestunku, ktora ho chodi 3x denne vencit, kym sa majitelia vratia z prace? Nechapem tvoju poburenu reakciu. Mala si niekedy psa, ked pises co pises?
V pohode vydrzi. Ved ak nie tak sa ti pocura. Mocak si roztrhnut neda. Nas pes sa venci rano o pol siestej a potom az o pol tretej. Aj ked yorkshire ma asi mensi mocovy mechur ale vsak skus.Nas pes vydrzi. Psi curaju inak ako ludia ked spi alebo je v pokoji odklada si potrebu cikat.
Vydrží. Mala som yorkshira 15 rokov. O šiestej ráno bol vonku a potom až o tretej keď som prišla zo školy. Pocikavat sa začal až posledný pol rok jeho života.
Samozrejme, ze vydrzi. Cim vacsi pes, tym dlhsie vydrzi - kvoli velkosti mocoveho mechura.
@alickapusinka Miliony ludi na svete maju psa, byvaju v byte a pes na nich caka 9h kym pridu z prace. Ci myslis, ze kazdy pes ma svoju pestunku, ktora ho chodi 3x denne vencit, kym sa majitelia vratia z prace? Nechapem tvoju poburenu reakciu. Mala si niekedy psa, ked pises co pises?
@hankab Alicka žije vo svojej ríši divov …
Autorka, áno, pes dokáže vydržať.
Mozno zvaz pomaly ho "trenovat" a nepustat az 4-5x von kym si este doma... ale nasa si tiez uplne vpoho zvykla...
Postupne menej prechádzok nech si zvykne na režim kým pracuješ, poprípade podložku takú jednorazovu pre prípad na začiatok
Mal by vydržať vpohode, ak chces mať ale istotu mohla by si mu nechať podložku nepremokavu a tam by sa pripadne mohol vycikat v najnutnejšom pripade 😇
Vyskúšaj a uvidíš. Keď sa pociká, dáš podložku. Náš sa venčí 3x denne. Ráno ako vstane a pýta sa, ale väčšinou o 9:30 potom na obed o 12 a večer o 19. Niekedy sa stane, že sa vypýta aj v noci alebo skôr ráno. Keď prší, alebo je veľká zima máme problém ho vôbec dostať von. Dnes má 15.
Ďakujem všetkým. Dúfam že si zvykne. Mala som super robotu blízko bytu, čiže som ho vyvencila pred šiestou ráno, o 10:30 cez prestávku som ho dala cikať, potom hneď o 14tej, cca o 17tej a o 20tej. Ona je zvyknutá niekedy z vyjdeme len pred byt a vycika sa, nechodím 5x denne na prechádzky,lebo to by som toľko nestíhala... Ale von chodila takto... Lenže teraz budem musieť do novej práce cestovať... Tak som sa bála... Či to zvladne a vydrží bez čakania. Tiež si myslím, že veľa pracujúcich tak žiaľ funguje... Ďakujem ešte raz... Normálne som z toho mala stresy...
Než nastúpiš do práce, postupne ho venči s väčšími časovými intervalmi. Aby bola istota že to doma nepustí. Keď bol zvyknutý na venčenie každé 3 hodiny môže to byť problém, nemusí. Mne musí psík vydržať aj 13 hodín, tak bol naučený na menej časté ale o to dlhšie venčenie.
Náš vydrží. Keď sme v praci, cely čas spi
Nevydrží sú také podložky pre psov na čítanie je to super vec tam nech sa naučí.
Samozrejme ze vydrzi.. pokial nieje chory,stena alebo nevyhovany... pes nieje clovek nechodi curaz stale ... prevaznu cast dna prespi...
vydrží, navyše fenky vydržia dlhšie ako psi
Jasne, ze vydrzi.
Autorka ak sa bojíš o vydržanie psíka, sú aj podložky možno sa naučí a bude chodiť na ne. Alebo čakať kým prídeš.. ja by som to takto riešila, tým pádom vieš že pekne pije papá, ako by mal neskôr problémy
Všetko záleží od plemena a akw je staré...šteňa potrebuje často ,dospelí od plemena ,mali sme psov a chodili sme 3 x a boli dní ked len 2 x...druhá možnosť je mu dat to co majú mačky a tam ho naučiť cikat ,alebo mu dones piesok do niečoho kde sa vojde urobí potrebuje...nezabudni, tu su samé psickarky co mali 2 psov za cely život.
Hlavne žiadne podložky... a nerobiť z toho vedu. Jasné, môžeš pomaly frekvenciu predlžovať, ale všeobecne keď budeš ty vystresovaná a robiť z toho niečo veeeľké, je dosť možné, že sa to aj veľkým stane. Keď budeš ty v pohode, je dosť možné, že aj pes aj všetko okolo tej situácie bude úplne v pohode.
Dospelý zdravý pes vydrží. A vôbec to nie je o tom, či "ty tiež nechodíš toľko hodín na wc" počas dňa, ale skôr o tom, že pravdepodobne cez noc nechodíš, resp. skôr keď už chce niekto v tomto porovnávať človeka a psa, tak človeka v noci a nie cez deň...
Mi mame tiež fenu Yorkshire a tiež vie vidržať ma podložky na ktoré sa vicika ked niesom doma ze idem do obchodu alebo ju dam vonku na tolko pred odchodom a ked jej poviem ze bude pamlska tak vydrží kim pridem