icon

Vydrží váš pes celý deň bez cikania?

10. máj 2025

Keď ste v práci, vydrží váš pes necikat? Máme Yorkshire, doteraz som bola doma ale nastupujem do práce. V noci problém nemá,ale cez deň bol zvyknutý ísť von 4-5 x.tsk mám obavy,či to nie je dlhá doba...

mizoko
11. máj 2025

My nášho psa bravame so sebou do práce. Veď to neexistuje aby tak dlho zviera bolo bez venčenie. Vyskúšaj si to na sebe

autor
12. máj 2025
@mizoko

My nášho psa bravame so sebou do práce. Veď to neexistuje aby tak dlho zviera bolo bez venčenie. Vyskúšaj si to na sebe

@mizoko tak to neviem kde by tolerovali psa v práci a navyše to bude nová praca

mizoko
12. máj 2025

Spýtala si sa?

autor
12. máj 2025
@mizoko

Spýtala si sa?

@mizoko jasne, idem sa opýtať na pohovore s xy uchádzačmi, či si môžem vodiť do kancelárie psa🤣🤣🤣určite by ma vzali 🤣🤔

autor
12. máj 2025
@mizoko

Spýtala si sa?

@mizoko v predchádzajúcej práci mala kolegyňa taký nápad a šéf ju hneď zrušil. Naozaj by ma zaujímalo pri tom nápore uchádzačov na jedno pracovné miesto, kde by uprednostnili človeka, čo si tam chce vodiť psa.

mizoko
12. máj 2025

Môj manžel s tým problém nemal. Hneď keď povedal že má psíka sa spýtali či ho bude brať do práce. Že tam už jedného majú čo si vodi iný kolega. Akurát dnes nastúpil muž do novej práce a nevideli problém. A aj v predošlej mal psíka v kancelárii.Veď sa aspoň opytaj

mizoko
12. máj 2025

Môj muž to povedal rovno na pohovor a nevideli problém. Neskusila si a už to negujes. Tak buť potom solidarna so svojím psom a nechoď na wc ani ty 8 hodin

lenka188
12. máj 2025

Mam psov od svojich 6 rokov. Boli sme normalna rodina, rodicia chodili do prace, ja do skoly. A vzdy psiky vydrzali kym sme prisli. Nebol cas home officov ani super solidarnych zamestnavatelov aby so sebou psa bravali do prace. Vacsinu dna ked je pes sam tak prespi. Teraz sme vacsinou stale niekto doma, ale ak musime ist obaja s muzom do prace, tak pes tiez normalne vydrzi. Nam by psa ani jednemu do prace nedovolili, nie sme tam sami, su tam rozni ludia, alergici, ludia co maju strach zo psov... Len teda ak ho mas nauceneho, ze chodi 4x do dna, tak zvykaj postupne a predlzuj intervaly. Podlozku by som riesila az ako uuuplne krajne riesenie, ze ked uvidis, ze si nevie zvyknut a pocikava sa. Ale podla mna si uplne v pohode zvykne.

mizoko
12. máj 2025
@lenka188

Mam psov od svojich 6 rokov. Boli sme normalna rodina, rodicia chodili do prace, ja do skoly. A vzdy psiky vydrzali kym sme prisli. Nebol cas home officov ani super solidarnych zamestnavatelov aby so sebou psa bravali do prace. Vacsinu dna ked je pes sam tak prespi. Teraz sme vacsinou stale niekto doma, ale ak musime ist obaja s muzom do prace, tak pes tiez normalne vydrzi. Nam by psa ani jednemu do prace nedovolili, nie sme tam sami, su tam rozni ludia, alergici, ludia co maju strach zo psov... Len teda ak ho mas nauceneho, ze chodi 4x do dna, tak zvykaj postupne a predlzuj intervaly. Podlozku by som riesila az ako uuuplne krajne riesenie, ze ked uvidis, ze si nevie zvyknut a pocikava sa. Ale podla mna si uplne v pohode zvykne.

@lenka188 ja premýšľam načo takí ľudia vôbec majú doma zviera. Nehnevajte sa ale vyskúšajte si vy byť takto celý den

autor
12. máj 2025
@lenka188

@lenka188 podložku fakt nechcem, lebo ona vydrží napr keď sme na výlete že sedem hodín...aké nie je to každý deň. Predtým ju riadne vyvenčim,aby bola von dlhšie a vydrží v pohode.. len teraz to bude denne.

biglovemom
12. máj 2025

Autorka myslis ze kazdy pes vie ist do prace s ludmi a psov maju len ludia co nepracuju ? Omyl 😂

Samozrejme ze pes vydrzi a nie je to ziadne tyranie .

Pes ma iny mocovy mechur Ako clovek , a vacsinu casu pes spi.

Sem tam sa stane ze Moj 11 rocny York je 8h bez. cikania a ver mi, naponahlo nema .To ja mam vacsi stres Ako on 😅

Takze pohoda pes si zvykne neboj

autor
12. máj 2025
@biglovemom

Autorka myslis ze kazdy pes vie ist do prace s ludmi a psov maju len ludia co nepracuju ? Omyl 😂

Samozrejme ze pes vydrzi a nie je to ziadne tyranie .

Pes ma iny mocovy mechur Ako clovek , a vacsinu casu pes spi.

Sem tam sa stane ze Moj 11 rocny York je 8h bez. cikania a ver mi, naponahlo nema .To ja mam vacsi stres Ako on 😅

Takze pohoda pes si zvykne neboj

@biglovemom veď ja tiež vždy keď prídem či z práce, výletu, hneď bežím so psom von 🤣

biglovemom
12. máj 2025

😂😂😂😂 naposledy az po nejakych 10 min si trochu cvrkol 🙄🙄🙄 vtedy som si povedala ja sa uz stresovat nebudem 😅
Rano je ca 30 min vonku a potom ozaj dlho vydrzi

autor
12. máj 2025
@mizoko

@lenka188 ja premýšľam načo takí ľudia vôbec majú doma zviera. Nehnevajte sa ale vyskúšajte si vy byť takto celý den

@biglovemom veď ja môjho psa milujem, tak som chodila s ním najneskôr po štyroch hodinách, prácu som mala blízko,tak cez prestávku som ju vyvencila. Ale tak žiaľ keď sa nedá,tsk čo narobím... A som samoživiteľka, tak isto nebudem riskovať a pýtať sa na pohovore, či môžem nosiť do práce psa, veď to by som si sama klepkala na celo
@mizoko viem že to myslíš dobre, ale to ste asi fakt výnimka so psom v práci...

terka1607
12. máj 2025

Veď aj v noci vydrží bez venčenia vpohode 8 hodin, náš teda aj dlhšie, spí dokiaľ spíme aj my, takže cez víkend je to určite aj viac, a teda nevyzerá že by sme ho týrali, spokojne si odfukuje s dcérou v posteli 😁 Takže určite vydrží aj cez deň, náš pes aj tak celú dobu čo sme v práci spi( pozeráme ho cez kameru)

biglovemom
12. máj 2025

Ja ta Chapem 😊 cez vikend je moj pes 4x denne vonku a cez tyzden 3x .

Ono je rozdiel aj 3x 10 min Alebo jedna runda z toho vacsia 😊

lenka188
12. máj 2025
@mizoko

@mizoko pes nie je clovek. Akokolvek ich mame radi, nie je to ani babatko ani dospely clovek, je to zvieratko. Neda sa porovnavat fungovanie cloveka pocas dna s fungovanim zvierata pocas dna. Miliony ludi po svete maju psov a asi si ich vsetci nevodia do prace.
V zime ked som doma, tak ju tiez kazde 3 hodiny nepustam von a ani v noci. Absolutne sa ani nepyta ist von.
Takze k zamysleniu preco ludia ako my maju psa, psa mame lebo ho mame radi, je spolocnik, chodime na prechadzky, hrame sa s nim. A psik nam v pohode ak sa taka situacia vyskytne vydrzi cez den doma bez toho aby sme museli 3x odbiehat z prace ju vencit, nie je nijako traumatizovana, nema ziadne poruchy spravania, je to uplne normalny vesely pes, neknuci, nesteka ked sme prec. Ked prideme tak sa tesi, kazdy den si dame dlhu vychadzku a pomedzi to si ak chce pobeha po zahrade. Ak nie, tak je doma v teplom pelechu kde spi vyvalena na chrbte. Nemam dojem, ze by akokolvek trpela 😉

jamidea
12. máj 2025
@mizoko

@mizoko pes nie je clovek. V pohode vydrzi okolo 10hodin. Mala sii niekedy psa? Asi nie. Tak nemotaj hlavu inym. Dospely zdravy pes vydrzi a nie, netrapi sa.
V pripadd autorky vsak bude mozno zo zaciatku problem, kedze je mlady psik. 3x denne vencenie mu postaci.

autor
12. máj 2025
@jamidea

@mizoko pes nie je clovek. V pohode vydrzi okolo 10hodin. Mala sii niekedy psa? Asi nie. Tak nemotaj hlavu inym. Dospely zdravy pes vydrzi a nie, netrapi sa.
V pripadd autorky vsak bude mozno zo zaciatku problem, kedze je mlady psik. 3x denne vencenie mu postaci.

@jamidea má 4,5 roka

biglovemom
12. máj 2025

Inak na margo tych chudakov psov 😂

Vecerna runda je u nas ca 19;30
Rano o 8 mej ho ledva z bytu dostanem ! Co sa mu nechce 😂
Len to som chcela ….🤭

20erika07
12. máj 2025

Mame 5,5 mesačné šteniatko maltipoo ,cize tiež maly vzrast ,noci vydrzi cele ,tak myslím, že dospely pes keď je sam ,väčšinou prespi a to je vlastne ako v noci keď necika aj 10hodin. Mňa by skôr zaujimalo, ak nevadí, že sa votriem, ako to malé naučiť neplakat keď nie sme doma 🥺 kúpili sme kameru a hrozne place, zavyja, stačí, že ideme do obchodu , alebo max hodka preč, ona si vôbec nelahne, len sedi pri dverach a čaká. Do roboty si ju beriem keď sa dá kým nepríde dcéra zo školy. Neviem ci to niekedy prestane keď bude dospelá.

autor
12. máj 2025
@20erika07

Mame 5,5 mesačné šteniatko maltipoo ,cize tiež maly vzrast ,noci vydrzi cele ,tak myslím, že dospely pes keď je sam ,väčšinou prespi a to je vlastne ako v noci keď necika aj 10hodin. Mňa by skôr zaujimalo, ak nevadí, že sa votriem, ako to malé naučiť neplakat keď nie sme doma 🥺 kúpili sme kameru a hrozne place, zavyja, stačí, že ideme do obchodu , alebo max hodka preč, ona si vôbec nelahne, len sedi pri dverach a čaká. Do roboty si ju beriem keď sa dá kým nepríde dcéra zo školy. Neviem ci to niekedy prestane keď bude dospelá.

@20erika07 no neviem či je to správne, ale ja som našej keď bola malinká porozkladala hračky po byte. Keď sme odchádzali, hodila som jej pár krát nejakú, ona to akoze trhala, tým sa zabavila a potom ľahla a spala.

autor
12. máj 2025
@20erika07

@20erika07 ale naša je úžasná od malička, kľudná, nič nezničia, neplakala... Musela byť sama štyri hodiny hneď ako sme ju doniesli domov...

20erika07
12. máj 2025

Hračiek ma veru plno a všade, už jej k tým dverám dávam aj pelech aby nebola aspoň na studenej dlažbe, ale aj tak len sedi pri dverách,načúva, plače, a tak dokola. Je to ešte mlaďúch tak chápem, len ci to bude v dospelosti iné, ci to už bude stále plakať za nami ☹ ona aj keď som doma, nevzdiali sa odomna alebo od dcéry, ze napr varím v kuchyni plus iné veci co mi treba robiť v kuchyni ,celé doobedie a viac keď som tam, ona neodíde do inej izby si napr lahnut alebo sa hrať, taka je naviazaná dosť papulka naša

wolf_
12. máj 2025
@20erika07

Hračiek ma veru plno a všade, už jej k tým dverám dávam aj pelech aby nebola aspoň na studenej dlažbe, ale aj tak len sedi pri dverách,načúva, plače, a tak dokola. Je to ešte mlaďúch tak chápem, len ci to bude v dospelosti iné, ci to už bude stále plakať za nami ☹ ona aj keď som doma, nevzdiali sa odomna alebo od dcéry, ze napr varím v kuchyni plus iné veci co mi treba robiť v kuchyni ,celé doobedie a viac keď som tam, ona neodíde do inej izby si napr lahnut alebo sa hrať, taka je naviazaná dosť papulka naša

@20erika07 nie, s najväčšou pravdepodobnosťou sa to časom len tak z ničoho nič nezlepší, skôr sa to môže naopak upevňovať a/alebo rozvíjať separačná úzkosť, ak už ju aj nemá. V dobrom píšem, že nečakať, že sa to len tak samé, ale cielene na tom pracovať.

autor
13. máj 2025
@20erika07

@20erika07 no teda tak to je fakt moc. Ešte viem že sa má dať mlska keď sa vrátite domov, za odmenu že vydržala sama. Skús. Ináč neviem poradit

biglovemom
13. máj 2025

Autorka ziadna mlska ked sa vratis domov .ten pes nevie zaco to je !
Nedajboze Presne V Tom Momente robil neplechu a odmenis ho zato 😂

Pred X rokmi som mala 2psov a ked boli mlady ,po prichode domov som ich ignorovala . Aby sa naucili ze je to normalne , a Aby neskakali.
Zo zaciatku Skakali,pockala som trochu kym sa skludnia a Potom som im venovala pozornost.

Teraz Mam toho 11 Rocneho Len,vela x pridem domov a len kukne namna a to je vse .A to je super .

Zober si ze by si mala 30kg psa ,prides domov a zacne po tebe Skakat😅

biglovemom
13. máj 2025
@20erika07

@20erika07 stena sa malo od malinka ucit byt same doma . Asi ste to nerobili. Skusila by som to.

Zacat s izbou.dat ho tam ,ak Bude knucat vyckat Moment ked je TICHO a Potom tam prist a mojkanim odmenit.
A Potom to iste ale vyjst z bytu.
Tak som ja ucila.

autor
13. máj 2025
@biglovemom

@20erika07 stena sa malo od malinka ucit byt same doma . Asi ste to nerobili. Skusila by som to.

Zacat s izbou.dat ho tam ,ak Bude knucat vyckat Moment ked je TICHO a Potom tam prist a mojkanim odmenit.
Tak som ja ucila.

@biglovemom áno tak som myslela, s tou izbou začať a dať odmenu keď bude ticho, nie keď bude plakať...

20erika07
13. máj 2025
@biglovemom

Tak som ja ucila.

@biglovemom ďakujem za radu, čítala som o tom ale popravde sme neboli dôslední, keď sme ju zavreli v izbe tak plakala najviac nonstop ,keď ju necháme v celom byte tak je to lepšie, plače v intervaloch, keď už prichádzame domov tak to počuje a jasne ,ze je vtedy ticho ,len na kamere vidím ako narieka . Už keď počuje auto parkovať na dvore (sme taky malý bytový dom a my sme na prízemí tak počuje) stíchne . Keď prídeme dnu a ideme ju mojkat skučí nám aj na rukách kým sa vysťažuje. Zo začiatku ju ignorujem, pochválim, ze je sikulka a krásne čakala a až potom ju beriem mojkat ale len kúsok, a už pokračujem v bežnom chode. Každé ráno je chvíľu sama kým odnesiem dcéru do školy, potom sa vrátim, idem do obchodu tak aj vtedy je sama ,keď idem do prace tak kým môžem pre nu prísť tak je okolo 1,5hod sama , takto fungujeme stále, s výnimkou prazdnin a víkendov kedy je nonstop s dcérou. Určite robime chybu v tom ,ze sme mäkkí a keď to nie je nevyhnutné tak jej nespôsobujeme tento stres a smútok :-/ berieme ju vsade kde sa dá aj keď by sme nemuseli, je to náš prvý psik tak sme z nej pototo🙈