icon

Vyrovnávanie sa so stratou milovaného psíka

nicoletta98
1. apr 2025

Boli sme spolu od základnej školy až po výšku.. mal 11 rokov, na francúzskeho buldočka krásny vek.
Ešte predvčerom sa hral, potom začal zvracať a hnačkovat a včera nad ranom zomrel 😞 mal aj dva druhy rakoviny, bolo to sledované a nevieme, či ho niekto otrávil a malo to tak rýchly priebeh alebo už tam boli metastazy… zomrel bez nás na veterine… budúci týždeň nám príde urnička.
Tak prázdno je bez neho, nič mi nehovorí tento svet..
Neviem, čo hľadam od Vás, asi sa len vyrozprávať, ľahšie mi je písať, lebo keď o tom rozpravam nahlas, tak neviem prestať plakať.. mám pocit, že mi pukne srdce od žiaľu…

crazy_cat_lady
1. apr 2025

ahoj, mrzi ma tvoja strata. zazili sme si to tiez, ked nam zomreli havkovia. tu nic ine nepomoze, iba cas. pripadne si potom zaobstarat druheho havka, to celkom pomaha zaplnit ten smutok v srdci 🙂

danniiee8
1. apr 2025

Ahoj, poznám to - tiež čerstvá skúsenosť, boli sme spolu 14 rokov. Čo som najviac nechcela tak mi naši ešte v ten deň doniesli šteniatko, ktoré som síce vôbec nechcela a nemala rada prvé dni ale po čase ten smútok ustúpil a na to šteniatko sa hnevať nedá.. aj moja mala nador a vždy si spomeniem že už ju nič nebolí, skončilo trápenie ktoré by si v žiadnom prípade nezasluzila. Vždy je lepšie keď to skončí rýchlo a pre psíka bezbolestne, moja sa trápila a čakala na operáciu 3 týždne a zbytočne... držím palce

nicoletta98
autor
1. apr 2025

@crazy_cat_lady
@danniiee8 my mame ešte druhého buldočka, len ona je úplný opak Leuška.. lubime ju veľmi, len taký ako on už nebude žiaden :( ale ďakujem za mile slova ❤️

biba_18
1. apr 2025

o mesiac to budú 4 roky a vždy mi chýba ... keď potrebuješ plakať, tak plač ...

ivik4
1. apr 2025

U mna to trvalo velmi dlho, kazdu noc som plakala. Teraz mam plysacika kt. Vyzera presne ako moj psik a spim s nim.
Mrzi ma to

martinka13
1. apr 2025

Viem presne, čo prežívaš. Mne prvý psík umrel keď mal 16 rokov. Teraz mám iného, má 11 rokov a len pri predstave, že odíde, mi je do plaču. Chce to čas a neskôr možno novú spriaznenú psiu dušu 🙂 Drž sa

nellyuana
1. apr 2025

@nicoletta98 mne odišiel psík pred 12 rokmi a ako sa hovorí, že čas vylieči, tak akosik u mňa to nepomohlo - každý deň mi je za ním smutno, bol to môj prvý psík a žiadny ho tak nenahradil, bol jedinečný 😔 mrzí ma tvoja strata

nicoletta98
autor
1. apr 2025

Ďakujem ženy ❤️ viem, že je tu stále so mnou aj ho cítim… ❤️