icon

Koľko zastávok s päťmesačným psom je ideálne?

16. aug 2024

Ahoj, koľko zastávok v hodine cesty by ste robili s 5 mesačným šteňatom ? Ďakujem

viestta
16. aug 2024

Ziadnu, hodina cesty nie je vela. Stana dat do prepravky, do prepravky absobcnu podlozku

stellarstar
16. aug 2024

Ja keď idem z AT na SK alebo spátky ( ca 330 km ) tak dávam len jednu prestávku. Pred pol r som brala šteňa vtedy som dala 2x ale to už on sám hlásil že mu treba. Takže u teba netreba max podložku

colsami
16. aug 2024

Polrocny psik mi v pohode aj 3-4-5h precestuje, ved iba lezi a spi, tak isto ako keby doma cakal kym sme v praci 🙂 takze spokojne. Ked cestujem s 6-7 tyzdnovymi steniatkami tak davam prestavku po 1,5hod, tolko mi vydrzia spinkat ticho.
Takze ziadne stresy 😉

pribinak
16. aug 2024

Ja by som urobila 1x pauzicku. Pre
istotu.

ukgirls
16. aug 2024

moj v pohode dava hodinove cesty bez prestavky - ma takmer 6m ... aj tak spi celu cestu

lilyianka
16. aug 2024

My sme brali 8 týždňové šteňa z PL od Krakowa do TT a mali sme len jednu zastavku. Pekne všetko prespala.

autor
17. aug 2024

@colsami No, náš v aute nespí 😃 a ľahne si tak na 20 min z celej cesty. Inak sedí a pozerá sa okolo. Keď bu bolo dlho začal kňučania a štekať, no keď sme zastavili tak nič.

colsami
17. aug 2024

Vidis a presne takto si ho naucite ze sa bude stekotom dozadovat ked si hocico zmysli, a panickovia priskocia a riesia 😁
Ak je pes unaveny vyvenceny spokojny, musi vydrzat, a nie vystekavat... 🙂 takze taketo spravanie nepodporovat. Kde pes cestuje? Je v pripravke kde ma klud a tmu a je spokojny vo svojom? Zacala by som tymto sposobom, kym si zvykne ..😉 drzim palce! 🙂

autor
17. aug 2024

@colsami Zastavovali by sme tak či tak tankovať 😀. Vyvenčený je vždy, keď ideme . Máme športové auto, prepravka sa nám nezmestí, takže je vzadu na páse. Zvyknutý je, chodíme každý deň.