Koľko zastávok s päťmesačným psom je ideálne?
Ahoj, koľko zastávok v hodine cesty by ste robili s 5 mesačným šteňatom ? Ďakujem
Ja keď idem z AT na SK alebo spátky ( ca 330 km ) tak dávam len jednu prestávku. Pred pol r som brala šteňa vtedy som dala 2x ale to už on sám hlásil že mu treba. Takže u teba netreba max podložku
Polrocny psik mi v pohode aj 3-4-5h precestuje, ved iba lezi a spi, tak isto ako keby doma cakal kym sme v praci 🙂 takze spokojne. Ked cestujem s 6-7 tyzdnovymi steniatkami tak davam prestavku po 1,5hod, tolko mi vydrzia spinkat ticho.
Takze ziadne stresy 😉
Ja by som urobila 1x pauzicku. Pre
istotu.
moj v pohode dava hodinove cesty bez prestavky - ma takmer 6m ... aj tak spi celu cestu
My sme brali 8 týždňové šteňa z PL od Krakowa do TT a mali sme len jednu zastavku. Pekne všetko prespala.
@colsami No, náš v aute nespí 😃 a ľahne si tak na 20 min z celej cesty. Inak sedí a pozerá sa okolo. Keď bu bolo dlho začal kňučania a štekať, no keď sme zastavili tak nič.
Vidis a presne takto si ho naucite ze sa bude stekotom dozadovat ked si hocico zmysli, a panickovia priskocia a riesia 😁
Ak je pes unaveny vyvenceny spokojny, musi vydrzat, a nie vystekavat... 🙂 takze taketo spravanie nepodporovat. Kde pes cestuje? Je v pripravke kde ma klud a tmu a je spokojny vo svojom? Zacala by som tymto sposobom, kym si zvykne ..😉 drzim palce! 🙂
@colsami Zastavovali by sme tak či tak tankovať 😀. Vyvenčený je vždy, keď ideme . Máme športové auto, prepravka sa nám nezmestí, takže je vzadu na páse. Zvyknutý je, chodíme každý deň.

Ziadnu, hodina cesty nie je vela. Stana dat do prepravky, do prepravky absobcnu podlozku