icon

Zdravotné problémy starej mačky a krvavá stolica

Včera o 16:19

Prosím rady okrem toho že mám vziať k zverolekárovi.
Mačka má posledné dni podľa mňa krvavú stolicu.
Je stará, neviem aká stará. Má iba pár zubov,Presto dostava košíčky už nejaký ten rok.
Mačku sme ,,dostali grátis,,k domu existuje s nami desať rokov ale chytiť sa nenechá, skúšali sme,že ju dáme zaočkovať kvôli deťom, muža doškriabala a tak sa lakla že niekoľko týždňov sme ju nevideli. Teraz je všade sneh svoju potrebu vykonala viac krát u nás v pivnici.

anonym_8e574e
Včera o 16:24

nemozes spravit nic .. uz je stara zdivocela .. dozije zdochne ... hold zivot vonkajsich maciek ... moze mat vred,nador..mohla chytit otravenu mys ...

anonym_450804
Včera o 17:03

@anonym_autor my sme chytali taketo polodivoke macky tak, ze muz si dal rukavice, zdrapil macku za kozu za hlavou a ja som cakala s prepravkou a rychlo zatvorila. Zvladli sme to, zvladnete to aj vy alebo kontaktujte nejake oz-ko nech vam pozicaju odchytovu klietku.
Nikto ti tu nic ine neporadi, ako macku odchytit a zobrat k veterinarovi. Nechat ju trapit je take neludske, ked uz je vasa, aj ked zdedena

anonym_21e5d7
Včera o 17:03

@anonym_autor no keď je nie si schopná zobrať na veterinu tak ju nechaj zdochmut

autor
Včera o 17:33
@anonym_21e5d7

@anonym_autor no keď je nie si schopná zobrať na veterinu tak ju nechaj zdochmut

@anonym_21e5d7 tak pod chyť a ber.
Pred nami dostávala zvyšky jedál ja som kúpila granulky a nie tie najlacnejšie z lidla

anonym_21e5d7
Včera o 17:42
@anonym_autor

@anonym_21e5d7 tak pod chyť a ber.
Pred nami dostávala zvyšky jedál ja som kúpila granulky a nie tie najlacnejšie z lidla

@anonym_autor wau tlieskam

autor
Včera o 17:48
@anonym_21e5d7

@anonym_autor wau tlieskam

@anonym_21e5d7 tak si tlieskaj pre mňa za mňa môžeš si aj pískať

anonym_21e5d7
Včera o 17:53
@anonym_autor

@anonym_21e5d7 tak si tlieskaj pre mňa za mňa môžeš si aj pískať

@anonym_autor rob čosi s tou mačkou radšej ako písania na net ;)

adulka07
Včera o 18:04

Nie je na blízku útulok,ktorý by pomohol s odchytom? Alebo zavolať telefonicky zverolekára ,možno by vedel poradiť

kiki68
Včera o 18:06

Jedine odchytovu klietku, tam ine nespravis

kiki68
Včera o 18:07
@anonym_21e5d7

@anonym_autor rob čosi s tou mačkou radšej ako písania na net ;)

@anonym_21e5d7 Ved sa iba isla poradit. Tak teraz vie co robit. Mozno maju na vet vacsi sklopec

autor
Včera o 18:17
@adulka07

Nie je na blízku útulok,ktorý by pomohol s odchytom? Alebo zavolať telefonicky zverolekára ,možno by vedel poradiť

@adulka07 raz sme našli pred bránou psa,.kontaktovali sme obec útulok, dali sme fotky na sociálne siete. Pani v útulku povedala že ho máme niekam zatvoriť oni nemajú kapacitu zvieratá nahanať, (od)chytiť , tak sme ho nejako horko ťažko zatvorili na dvor,. kontaktovali opäť útulok, povedali že momentálne nemajú voľné miesto hneď ako bude nás budú kontrolovať. Tak e čakali keď zavolali bola som akurát hospitalizovaná muž na službke, nakoniec sme si ho nechali ,zistilo sa že to sučka a bude mať čoskoro malé, čo na mňa vtedy bolo veľa.

Pred tromi dňami.e požicali klietku od suseda že chytíme mačku ale nedarí sa nám.
Čo zistí veterinár keď ani len nevidi nevie vyšetriť mačku ?q

anonym_450804
Včera o 18:21
@anonym_autor

@adulka07 raz sme našli pred bránou psa,.kontaktovali sme obec útulok, dali sme fotky na sociálne siete. Pani v útulku povedala že ho máme niekam zatvoriť oni nemajú kapacitu zvieratá nahanať, (od)chytiť , tak sme ho nejako horko ťažko zatvorili na dvor,. kontaktovali opäť útulok, povedali že momentálne nemajú voľné miesto hneď ako bude nás budú kontrolovať. Tak e čakali keď zavolali bola som akurát hospitalizovaná muž na službke, nakoniec sme si ho nechali ,zistilo sa že to sučka a bude mať čoskoro malé, čo na mňa vtedy bolo veľa.

Pred tromi dňami.e požicali klietku od suseda že chytíme mačku ale nedarí sa nám.
Čo zistí veterinár keď ani len nevidi nevie vyšetriť mačku ?q

@anonym_autor a co cakas od tejto diskusie? Nejaky zazracny liek, ktory zafunguje? Oznacim @colsami

colsami
Včera o 20:56

Smer veterinar. A ak to nejde (ano, niekedy to nejde), tak chod k vet bez nej, mozno Ti da aspon nejake lieky co jej das do zradla, ak ide "len" o zapal a infekciu, mozno pomozu. Ale aj podla opisu/veku/stavu, krvava stolica nevesti nic dobre.

adulka07
Dnes o 04:49

@anonym_autor ak sa nedá odchytiť tak môžeš len čakať či prežije ale nie