Ženy v mužskej energii: Ako sa vrátiť k ženskosti?
Akurat som dopocuvala jeden zaujimavy podcast, kde sa rozoberalu zeny v muzskej energii a muzi zas v zenskej. Je to neskutocna pravda. Sama som bola mininalne 10 rokov muzskej energii. Mala som to z detstva, kde otec podvadzal mamu, tak som si zaumienila, ze ku mne sa muzi takto sprsvat nebudu. A kupodivu som stretavala samych slabochov, nie muzov. Kamosky naokolo niekedy nepohli ani prstom a tie vedeli zbalit na pekne reci tych chlapov a okolo mna sa vzdy motali umrncani muzi, ktorých som musela ja viest. Ziadna opora...samozrejme to bolo aj tam ze ja som bola trn general a muz sa len viezol. Po rozvode s prvym mužom som sa zacala zamyslat, ze cim to je, ze preco ti muzi s testosteronom nepritahujem:D na terapiach som prisla na to, ze cim to bolo. Trvalo mi asi 6 rokov, kym som sa dostala opat do svojej zenskej role a konecne mam uz 7 rokov vedla seba silneho a milujuceho muza, pri ktorom sa citim ako kralovna. Aj tu na fore velakrat vidim zeny v mojom starom JA. Opovrhujuce muzmi, velmi dominantne, miesto milujuceho manzela si svojim velitelskym pristupom vychovavaju druheho syna a nie manžela. Chcem tymto príspevkom poukazat, ze sila zeny nespociva v tom, ze aka je samostatna, silna, dominantna, ale skor je v zenskej laskavosti. Tym vieme pohnut muzmi, nie nasou sebestacnoztou.
@ciernysokol áno aj ja myslím, že je to všetko veľmi sirokospektrálne a nedá sa zovšeobecňovať a škatuľkovať, len vyžarovanie ženskej energie sa často mylne vysvetľuje v roli ušľapnutej puťky čo len prikyvuje ale nie je to tak. Ale to, že nejaký princíp existuje, píšem, pretože som zaznamenala konkrétne zmeny v svojom živote presne ako autorka tejto témy. A ako ďalej dopadne ten s tou Filipínčankou neviem, zatiaľ spolu len chodili 😀 Podľa mňa v zásade by človek mal byť sám sebou, lenže dnes sme tak nútený a vlastne zvyknutý nosiť rôzne masky, že človek už ani nevie pomaly kto je.

@mladena ano, Filipinky a Aziatky celkovo su uzasne. Mile, jemne, zenske, chlapa hyckaju, staraju sa onho, prikyvuju, obdivuju. Kym sa s nimi chlap neozeni. Potom mu zacne peklo a zivi ju aj celu rodinu na Filipinach, ona po nom vresti, ked neposlucha, vsetko ide podla nej. Nemam zazite, ale pocula som z viac blizkych zdrojov, aj videla na vlastne oci. Myslim, ze vsetky pravidla o tom, kto ma aky byt, su mylne. Kazdy clovek je iny.