Aká je kvalita obliečok z Ikey?
Dobrý večer, chcela by som sa opýtať, či niekto má tieto obliečky z obchodu ikea? Aké sú kvalitné? Nezožmolkujú sa? Nevyzerajú po pár vypraniach ako 100ročné...?
Ďakujem

Mam len obliecky z Ikey. Nie tieto konkretne, co uvadzas ty, ale ine. Niektore mam uz hrozne dlho a zatial ani nezmenili tvar, ani sa nezozmolkovali. Jedny tmave, ktore mam uz asi viac nez 10 rokov, tak sa mi zda, ze trosiliiinku vybledli, ale nic strasne, pouzivam ich nadalej. Ale nekupujem tie najlacnejsie.
U nás rovnako ako @diewcatqoo - máme len Ikea obliečky niekoľko rokov a stále sú rovnaké, nezmenili sa. My máme bledé, takže ani to vyblednutie nepozorujem. 😉
@gab1sol napíš mi ktoré m bledé máš, hľadám také čo sa nepokrcia veľmi po oprati dik
Hlavne nezabudni, ze ikea ma svoje rozmery. Len velmi malo obliecok ma klasicky rozmer 140x200
Pri obliečkach z IKEA pozor na rozmery obliečky vankúša, bývajú rôzne neštandardné veľkosti. Aj v tomto prípade pozerám, že vankúš má 50x60 cm. Čiže ak máš doma vankúše štandardného rozmeru 70x90, bude to malé.
Ahoj, mam tieto konkretne, su fajn, nezmolkuju. Nie su nejako husto tkane, ale ani tie tenucke priesvitne. Dcera je spokojna, ma ich pre seba.
Tieto na obrázku sú detské ,tieto zrovna dcéra má a ešte zopár z ikei(má periny aj vankúš ikea) niekoľko rokov a nič im nieje 🙂👍
Tiez sa pridam, mam tri pary obliecok z ikei uz par rokov, dookola ich periem a susim a stale su ako nove
@marcellka32 máme bergpalm - aj s jemne sivým prúžkom, aj so staroružovým. Mám ich už niekoľko rokov a stále vyzerajú rovnako. Periem ich v práčke a potom idú do sušičky. Keď ich pekne posladám di skrine, tak ostanú aj pekne rovné.

Este som nevidela obliecky zozmolkovat sa 🙂 je to 100% bavlna, zalezi ako husto tkana, mozno budu po par praniach take vytahane. Tieto nemam, mam ine
Ikea bavlnene, a su fajn, len sa mi zdaju take tenke /nie kvoli praniam, odjakziva take boli/ a tazko povedat ako dlho vydrzia. Len ja asi ani nevyzadujem, aby ma obliecky prezili 😃