icon

Aká posteľ je pre vás najlepšia?

12. júl 2025

Postel z masívu vs postel z drevotriesky vs. čalúnená posteľ... akú máte a ste spokojné alebo by ste menili?

denkabemommy
12. júl 2025

@anonym_autor ja som vyberala hlavne podľa toho, čo sa mi páči. Vyhrala čalúnená posteľ. Neľutujem. Aj keď zohrávajú tam veľa aj matrace a kvalita postele 🙂

kvadrinkaaa
12. júl 2025

Z masívneho dreva

lucia13022023
12. júl 2025

Postel som vyberala len podľa toho, aká sa mi páči, a aby bola dostatočne veľká. Mame z masívneho dreva.
Matrac je gro celej postele 😅

pralinka86
12. júl 2025

Lahka údržba+ malo prachu, roztočov, cize masiv

alyson29
12. júl 2025

Čalúnená a už by som nikdy nemenila..

michaela329
12. júl 2025

@anonym_autor masívna, dubová, dostala som komplet spálňu na svoju 20. Mám ju doteraz - toho roku 40. Pre alergika úžasná vec.

bielasovicka
12. júl 2025

Veľkú 😄

marca12
12. júl 2025

Velku masivnu. Ale pacia sa mi aj calunene. Drevotrieske by som sa vyhla,tie zvyknu vrzgat. Dobry rost a matrac a spis ako v bavlnke.

anonym_790f0d
12. júl 2025

Ikea Idanäs či čo to. Asi je to drevo a nie drevotrieska, ale neviem na isto. Sme spokojní. predtým sme mali zo Sconto a to bolo horšie (drevotrieska). Sú to rámy na ktorých sú rošty a potom matrac z dormeo.

minenkaa
12. júl 2025

@anonym_autor čisté drevo

mima172
12. júl 2025

Ja som mala jedinú podmienku - len nie čalúnenú. Som tak troška Monk a hygiena je pre mňa veľmi dôležitá a v čalúnení to žije teda poriadne. Manželskú posteľ máme z masívu, dcéra z drevotriesky (zatiaľ).
Dcéra je alergička, takže čím menej živnej pôdy pre roztoče, tým lepšie.

mimikarol
13. júl 2025

My sme si dali spraviť paletové. Tie prežijú aj mňa. Základ je dobrý matrac

glorikarebeka
13. júl 2025

Čalúnená a hlavne musí byť vyššia s dobrým matracom

autor
13. júl 2025
@glorikarebeka

Čalúnená a hlavne musí byť vyššia s dobrým matracom

@glorikarebeka @alyson29 @denkabemommy A nemáte s tou čalúnenou veľa starostí? Predpokladám že to treba stále vysávať lebo sa zapráši, ušpiniť sa môže, baby tu písali aj o roztočoch a tak... aj keď gauč je tiež čalúnený a žijeme, tak neviem 😀 Ja som tak trochu tiež Monk na hygienu, ale tie čalúnené sa mi popravde páčia o dosť viac, aj keď chápem že masív je masív.

denkabemommy
13. júl 2025
@anonym_autor

@glorikarebeka @alyson29 @denkabemommy A nemáte s tou čalúnenou veľa starostí? Predpokladám že to treba stále vysávať lebo sa zapráši, ušpiniť sa môže, baby tu písali aj o roztočoch a tak... aj keď gauč je tiež čalúnený a žijeme, tak neviem 😀 Ja som tak trochu tiež Monk na hygienu, ale tie čalúnené sa mi popravde páčia o dosť viac, aj keď chápem že masív je masív.

@anonym_autor raz za týždeň ju povysávam, však prach padne na každú rovnako a zašpiniť sa nemá moc ako, chodíme tam len spávať 🙂.

glorikarebeka
13. júl 2025
@anonym_autor

@anonym_autor vôbec, povysavam....a raz za dva roky ju dám vytepovať

mamaaja82
13. júl 2025

Masiv,vysoka a kvalitny matrac.Calunena letela z domu po troch mesiacoch co tam sa drzalo prachu.Roky mam uz len masiv.

michaela329
13. júl 2025

Ak predsa len pôjdeš do čalúnenej, daj bacha na čelo a boky, aby neboli z kozenky. Kamarátka si takú kúpila a po 5 rokoch ju musela dať prečalunit, čo bol dosť drahý špás - aj nájsť čalúnika, čo by do toho išiel.

maxalla
13. júl 2025

javorina, next, vyssia... budem sa stahovat a znova by som si ju kupila, ale uz ju asi ani nevyrabaju. je to moj najoblubenejsi kusok nabytku, suverenne

alyson29
13. júl 2025
@anonym_autor

@anonym_autor raz za týždeň povysávam, raz za rok dávam tepovať spolu s gaučom, kobercami a sedačkami v aute 😁 a tiež sa nám nikdy neušpinila, vôbec s ňou nemáme starosti 🙂

mk1111111111
13. júl 2025

Mne sa drevena nepaci, mame calunenu, kozenu. Udrzba super. Podstatny je matrac

janqa27
19. júl 2025

My mame vodnu posteľ, a nemyslite ze je taka ze ked na nu lahnete tak plavate :D manzelova polovicka je s takym menším tlmenim a moja ma väčšie tlmenie, ale ked si do nej v noci lahnem, tak dokonale sa mi prisposobi, ako to nedokaze ziadny matrac. Mame ju uz cez 10 rokov a niesu s tym ziadne starosti, len raz za cas ovzdušnime a raz rocne nalejeme kondicioner, ale je to super v tom, ze aj ked nam napriklad kocurik, ked este nebol vykastrovany chodil do postele sa vycikat, tak sa to aspon nevsiaklo do matraca, stacilo dat dole vrchny potah a oprať. A dalsie vec je, ze v lete prijemne chladi a v zime si tu vodu viete ohriat a idete do teplej postele 😌 a navyše, nas vysla lacnejsie ako komplet postel s matracmi a to mame rozmer 200x220 🙂

janqa27
19. júl 2025

Akurat sme ju nedali dookola očalunit a ani nam to nechyba, iba za hlavu sme si na stenu spravili čalúnenie 🙂

bielasovicka
19. júl 2025
@janqa27

Akurat sme ju nedali dookola očalunit a ani nam to nechyba, iba za hlavu sme si na stenu spravili čalúnenie 🙂

@janqa27 ešteže sa cica ma kde roztahovat 👍😻