Aká posteľ je pre vás najlepšia?
Postel z masívu vs postel z drevotriesky vs. čalúnená posteľ... akú máte a ste spokojné alebo by ste menili?
Z masívneho dreva
Postel som vyberala len podľa toho, aká sa mi páči, a aby bola dostatočne veľká. Mame z masívneho dreva.
Matrac je gro celej postele 😅
Lahka údržba+ malo prachu, roztočov, cize masiv
Čalúnená a už by som nikdy nemenila..
@anonym_autor masívna, dubová, dostala som komplet spálňu na svoju 20. Mám ju doteraz - toho roku 40. Pre alergika úžasná vec.
Veľkú 😄
Velku masivnu. Ale pacia sa mi aj calunene. Drevotrieske by som sa vyhla,tie zvyknu vrzgat. Dobry rost a matrac a spis ako v bavlnke.
Ikea Idanäs či čo to. Asi je to drevo a nie drevotrieska, ale neviem na isto. Sme spokojní. predtým sme mali zo Sconto a to bolo horšie (drevotrieska). Sú to rámy na ktorých sú rošty a potom matrac z dormeo.
@anonym_autor čisté drevo
Ja som mala jedinú podmienku - len nie čalúnenú. Som tak troška Monk a hygiena je pre mňa veľmi dôležitá a v čalúnení to žije teda poriadne. Manželskú posteľ máme z masívu, dcéra z drevotriesky (zatiaľ).
Dcéra je alergička, takže čím menej živnej pôdy pre roztoče, tým lepšie.
My sme si dali spraviť paletové. Tie prežijú aj mňa. Základ je dobrý matrac
Čalúnená a hlavne musí byť vyššia s dobrým matracom
Čalúnená a hlavne musí byť vyššia s dobrým matracom
@glorikarebeka @alyson29 @denkabemommy A nemáte s tou čalúnenou veľa starostí? Predpokladám že to treba stále vysávať lebo sa zapráši, ušpiniť sa môže, baby tu písali aj o roztočoch a tak... aj keď gauč je tiež čalúnený a žijeme, tak neviem 😀 Ja som tak trochu tiež Monk na hygienu, ale tie čalúnené sa mi popravde páčia o dosť viac, aj keď chápem že masív je masív.
@glorikarebeka @alyson29 @denkabemommy A nemáte s tou čalúnenou veľa starostí? Predpokladám že to treba stále vysávať lebo sa zapráši, ušpiniť sa môže, baby tu písali aj o roztočoch a tak... aj keď gauč je tiež čalúnený a žijeme, tak neviem 😀 Ja som tak trochu tiež Monk na hygienu, ale tie čalúnené sa mi popravde páčia o dosť viac, aj keď chápem že masív je masív.
@anonym_autor raz za týždeň ju povysávam, však prach padne na každú rovnako a zašpiniť sa nemá moc ako, chodíme tam len spávať 🙂.
@anonym_autor vôbec, povysavam....a raz za dva roky ju dám vytepovať
Masiv,vysoka a kvalitny matrac.Calunena letela z domu po troch mesiacoch co tam sa drzalo prachu.Roky mam uz len masiv.
Ak predsa len pôjdeš do čalúnenej, daj bacha na čelo a boky, aby neboli z kozenky. Kamarátka si takú kúpila a po 5 rokoch ju musela dať prečalunit, čo bol dosť drahý špás - aj nájsť čalúnika, čo by do toho išiel.
javorina, next, vyssia... budem sa stahovat a znova by som si ju kupila, ale uz ju asi ani nevyrabaju. je to moj najoblubenejsi kusok nabytku, suverenne
@anonym_autor raz za týždeň povysávam, raz za rok dávam tepovať spolu s gaučom, kobercami a sedačkami v aute 😁 a tiež sa nám nikdy neušpinila, vôbec s ňou nemáme starosti 🙂
Mne sa drevena nepaci, mame calunenu, kozenu. Udrzba super. Podstatny je matrac
My mame vodnu posteľ, a nemyslite ze je taka ze ked na nu lahnete tak plavate :D manzelova polovicka je s takym menším tlmenim a moja ma väčšie tlmenie, ale ked si do nej v noci lahnem, tak dokonale sa mi prisposobi, ako to nedokaze ziadny matrac. Mame ju uz cez 10 rokov a niesu s tym ziadne starosti, len raz za cas ovzdušnime a raz rocne nalejeme kondicioner, ale je to super v tom, ze aj ked nam napriklad kocurik, ked este nebol vykastrovany chodil do postele sa vycikat, tak sa to aspon nevsiaklo do matraca, stacilo dat dole vrchny potah a oprať. A dalsie vec je, ze v lete prijemne chladi a v zime si tu vodu viete ohriat a idete do teplej postele 😌 a navyše, nas vysla lacnejsie ako komplet postel s matracmi a to mame rozmer 200x220 🙂
Akurat sme ju nedali dookola očalunit a ani nam to nechyba, iba za hlavu sme si na stenu spravili čalúnenie 🙂
@janqa27 ešteže sa cica ma kde roztahovat 👍😻

@anonym_autor ja som vyberala hlavne podľa toho, čo sa mi páči. Vyhrala čalúnená posteľ. Neľutujem. Aj keď zohrávajú tam veľa aj matrace a kvalita postele 🙂