Aké deky sa hodia k vianočným závesom?
Ahojte.Vedeli by ste mi prosím poradiť aké deky sa hodia k týmto závesom a obliečkam vianočným?Viem že je to skoro,ale pozerám v predstihu.Dakujem.

@btus Myslím že majú.Len neviem aká farba sa k tomu hodí.Rozmyslala som nad bielou alebo červenou.Ale neviem či tej červenej nebude už veľa.
Čisto červené alebo čisto biele
Aj bezova
@ankare Áno, len sa neviem rozhodnúť.
@beata_k Nad béžovou som ani nerozmýšľala.Ale nemuselo by to vyzerať zle.
Boze, tolko gycu 🥲
Vankuse a potom uz len nejake bezove zavesy a deky? A cisto cervene vankuse k tymto styrom? Este povedz, ze mate farebne svetielka na stromceku 🙂
Ja by som dala biele deky a tie vankúše k tomu. Mne by vadilo, keby som mala veľa červenej. Na zavesoch jej máš dosť
A ináč tie vankúše sú otrasné, vyzerajú ako 3d, ale v skutočnosti je to len také obyčajne, veľmi umelo vyzerajú. Ako keď si na papier vytlačíš farebný obrázok. Tak isto tie závesy.
Béžová, cierna
farba - béžová alebo biela alebo svetlo šedá
Niečo jemnejšie by nebolo? Mne by napríklad vadilo, že mám na závesoch vianočné gule vo veľkosti mojej hlavy . Či ty si s tým v pohode?
Uuuuf tie závesy sú na mňa mooooc🙈 nechaj záves závesom a k tým vankúšom červenú deku bez vzorov.
Buď závesy alebo vankúše, ostatné doplnky jednofarebné
Tiež by som dala jednofarebné (kľudne červené) závesy. A deku takej béžovej,ako je na vankúšoch,alebo biele. Alebo teda nechať závesy+ jednofarebné vankúše (červené,biele, zlaté) Tie dve veci, čo máš vybrané spolu nepasujú🥴
@kitycat To stále sa tu musí niekto na niekom vyvršovať? Keď nemáš ktomu čo povedať,tak nekomentuj prosím.
@kavasmliekom Prvý krát chcem ísť do takýchto farieb.Takze vôbec sa neviem rozhodnúť.
My sme mali tmavozelené závesy, biele deky a par červených vankúšov a par zelených. A adventný veniec červeno biely a zelené stromčeky v ňom. To bola celá naša vianočná výzdoba a kto prišiel, chválil.
@kitycat Kto ti povedal že je to do jednej malej obývačky?A čo je teba do toho čo a koľko mám v košíku??
Dala by som biele. Naozaj červenej je už dosť a môže byť iný odtieň.
Praveze k tomu mam co povedat.
To ty si tu radis o gycoch pod anonymom. Ani sa nedivim pri takom nevkuse
Určite niečo neutrálne. Všetko je veľmi vzorované, rušivé. Rozbiť to niečím jednoduchým. A ak je to temu, tak sa aj pripraviť na to, že to bude veľmi umelo vyzerať.
@dusankomoj Krásné.Nakoniec som si objednala béžové jednoduché závesy bez vzoru a aj béžové deky jednofarebné.
@kitycat Staraj sa o seba.
Zaujimave, ze si objednala co ti pisem v prvom prispevku 😁
@kitycat Neobjednala som to podľa teba.Ale ak vieš čítať tak to bolo spomenuté ešte pred tvojím komentárom

v Pepcu a Tescu nemajú nič?