icon

Aké deky sa hodia k vianočným závesom?

29. okt 2024

Ahojte.Vedeli by ste mi prosím poradiť aké deky sa hodia k týmto závesom a obliečkam vianočným?Viem že je to skoro,ale pozerám v predstihu.Dakujem.

Aké deky sa hodia k vianočným závesom?Aké deky sa hodia k vianočným závesom?
btus
29. okt 2024

v Pepcu a Tescu nemajú nič?

autor
29. okt 2024

@btus Myslím že majú.Len neviem aká farba sa k tomu hodí.Rozmyslala som nad bielou alebo červenou.Ale neviem či tej červenej nebude už veľa.

ankare
29. okt 2024

Čisto červené alebo čisto biele

beata_k
29. okt 2024

Aj bezova

autor
29. okt 2024

@ankare Áno, len sa neviem rozhodnúť.

autor
29. okt 2024

@beata_k Nad béžovou som ani nerozmýšľala.Ale nemuselo by to vyzerať zle.

kitycat
29. okt 2024

Boze, tolko gycu 🥲

Vankuse a potom uz len nejake bezove zavesy a deky? A cisto cervene vankuse k tymto styrom? Este povedz, ze mate farebne svetielka na stromceku 🙂

kavasmliekom
29. okt 2024

Ja by som dala biele deky a tie vankúše k tomu. Mne by vadilo, keby som mala veľa červenej. Na zavesoch jej máš dosť

hipuska
29. okt 2024

@kitycat no a? Gýč patrí k vianocam

kavasmliekom
29. okt 2024

A ináč tie vankúše sú otrasné, vyzerajú ako 3d, ale v skutočnosti je to len také obyčajne, veľmi umelo vyzerajú. Ako keď si na papier vytlačíš farebný obrázok. Tak isto tie závesy.

luccija
29. okt 2024

Béžová, cierna

btus
29. okt 2024

farba - béžová alebo biela alebo svetlo šedá

glade22
29. okt 2024

Niečo jemnejšie by nebolo? Mne by napríklad vadilo, že mám na závesoch vianočné gule vo veľkosti mojej hlavy . Či ty si s tým v pohode?

kitycat
29. okt 2024

@hipuska len preto, ze to ma vlocky, soby, soby a snehuliaky to netreba pchat do jednej malej obyvacky

Autorka ma v kosiku zrejme 22 gycov

aandrea9
29. okt 2024

Uuuuf tie závesy sú na mňa mooooc🙈 nechaj záves závesom a k tým vankúšom červenú deku bez vzorov.

katie253
29. okt 2024

Buď závesy alebo vankúše, ostatné doplnky jednofarebné

dusankomoj
29. okt 2024

Tiež by som dala jednofarebné (kľudne červené) závesy. A deku takej béžovej,ako je na vankúšoch,alebo biele. Alebo teda nechať závesy+ jednofarebné vankúše (červené,biele, zlaté) Tie dve veci, čo máš vybrané spolu nepasujú🥴

autor
29. okt 2024

@kitycat To stále sa tu musí niekto na niekom vyvršovať? Keď nemáš ktomu čo povedať,tak nekomentuj prosím.

autor
29. okt 2024

@kavasmliekom Prvý krát chcem ísť do takýchto farieb.Takze vôbec sa neviem rozhodnúť.

kavasmliekom
29. okt 2024

My sme mali tmavozelené závesy, biele deky a par červených vankúšov a par zelených. A adventný veniec červeno biely a zelené stromčeky v ňom. To bola celá naša vianočná výzdoba a kto prišiel, chválil.

autor
29. okt 2024

@kitycat Kto ti povedal že je to do jednej malej obývačky?A čo je teba do toho čo a koľko mám v košíku??

mantilka
29. okt 2024

Dala by som biele. Naozaj červenej je už dosť a môže byť iný odtieň.

kitycat
29. okt 2024

Praveze k tomu mam co povedat.
To ty si tu radis o gycoch pod anonymom. Ani sa nedivim pri takom nevkuse

dota6
29. okt 2024

Určite niečo neutrálne. Všetko je veľmi vzorované, rušivé. Rozbiť to niečím jednoduchým. A ak je to temu, tak sa aj pripraviť na to, že to bude veľmi umelo vyzerať.

dusankomoj
29. okt 2024

Našla som z minulých Vianoc fotku. Tiež som mala červené závesy a na vankúše som teraz kúpila podobné obrázkové,ako máš ty. Trochu jednoduchšie.

autor
29. okt 2024

@dusankomoj Krásné.Nakoniec som si objednala béžové jednoduché závesy bez vzoru a aj béžové deky jednofarebné.

autor
29. okt 2024

@kitycat Staraj sa o seba.

kitycat
29. okt 2024

Zaujimave, ze si objednala co ti pisem v prvom prispevku 😁

autor
29. okt 2024

@kitycat Neobjednala som to podľa teba.Ale ak vieš čítať tak to bolo spomenuté ešte pred tvojím komentárom