Aké lišty do kuchyne sú najlepšie k svetlej dlažbe?
Neviem sa rozhodnúť, aké lišty si mám dať do kuchyne k dlažbe. Mám svetlo hnedú dlažbu. Premýšľala som aj nad drevenými a plastovými lištami. Prosím odfotte ako to máte vy. 🙏
ja mám sokle z dlažby…
Z dlažby rovnaké
@anonym_autor
Z dlažby sa už dávno nedáva, je to nemoderné. Drevené, plastové sú ok. My máme drevené.
@anonym_e88673 a ako dlho to bude moderné? 😂
@anonym_e88673 a ako dlho to bude moderné? 😂
@biba_18
Drevo je moderné vždy, bolo aj bude 😉
@anonym_e88673 ale v kombinácii s dlažbou 🙂
@biba_18
Ano, súhlasím. Dlažba a drevené lišty. Je to elegantné a nadčasové. 👍
inak, na starom byte sme mali takú úzku lištu (mali sme drevenú podlahu) a mali sme dosť oťukané steny od vysávača ...
inak, na starom byte sme mali takú úzku lištu (mali sme drevenú podlahu) a mali sme dosť oťukané steny od vysávača ...
@biba_18
Dnes sú aj vyššie lišty už, je len na zákazníkovi, aké si vyberie. My máme pri dlažbe vyššie, pri drevenej podlahe nižšie lišty a zatiaľ je to ok.
U rodičov zas máme dlažbu a lišty tiež z dlažby ako ty. Ale im sa to do tej kuchyne aj hodí, lebo mama veľa umýva podlahu kvôli psovi 🫣
@biba_18
Dnes sú aj vyššie lišty už, je len na zákazníkovi, aké si vyberie. My máme pri dlažbe vyššie, pri drevenej podlahe nižšie lišty a zatiaľ je to ok.
U rodičov zas máme dlažbu a lišty tiež z dlažby ako ty. Ale im sa to do tej kuchyne aj hodí, lebo mama veľa umýva podlahu kvôli psovi 🫣
@anonym_e88673 určite vyššiu, ako sokel, nie iba úzka lišta ...
ale vo farbe dlažby alebo steny ... už aj kontrastné som videla, ale to tiež tak divne vyzeralo ...
ale vo farbe dlažby alebo steny ... už aj kontrastné som videla, ale to tiež tak divne vyzeralo ...
@biba_18
My sa tu tak fajn porozprávame 😊🩷, autorka nikde 😁
@anonym_e88673 nájde to tu 😂
Keď máte kachličky (dlažbu) ,tak nerozumiem prečo to kombinovať s drevenými alebo plastovými lištami... 🤷
@anonym_autor hliníkové, vyzerajú k dlažbe super a môžu bez problémov prechádzať z kuchyne na iný typ podlahy a nie sú viazané farbou
Daj si kľudne z dlažby alebo aké sa ti páčia...pri vytváraní domova som sa nikdy neriadila nejakou modernostou ktorá za pol roka bude úplne iná
Keď máte kachličky (dlažbu) ,tak nerozumiem prečo to kombinovať s drevenými alebo plastovými lištami... 🤷
@dianaaaaa
Pretože sa to hodí k interiéru? My máme všetko zladené, lišty, dvere, nábytok. Každý, kto k nám príde, to pochváli. Samozrejme, velkoplošné dlaždice, nie mini kachličky.

o akých lištách sa to bavíme? akože sokle?