Aké skúsenosti máte s filtračnými sprchovými hlavicami?
Máte skúsenosť s touto? Alebo akú doma používate? Ďakujem

@thirstymonk Blbosť to nieje, z vody doma mám suchú kožu, lupiny a vyrážky.
Je to blbosť jak traky, či si naivne myslíš, že ti to pomôže? Ak máš raz zlé zloženie vody, tvrdú vodu, atď, tak ti určite žiadna takáto hlavica za 70€ nepomôže, ale potrebuješ vodný filter.
@thirstymonk Nemyslím si nič naivne. V jednom ubytovaní mali takéto hlavice a nič mi zrazu nebolo.
Si vtipna. Tak to bolo asi tým, že v tom jednom ubytovaní mali mäkkšiu a lepšiu vodu a nie hlavicou pre pana. :D
@thirstymonk Tak asi to bolo v tom istom meste, tá istá voda 😀😀
mala som,ale inú,žiadny účinok som nepozorovala
@rozculena Však povedam...
Zhodou okolnosti moja spolužiačka z VŠ ostala robiť v Košiciach na vodarňach. Jej ulohou je chemicka a biologicka analyza pitnej vody, inými slovami, keď sa niekto sťažuje, že má nahovno vodu, ona ide, roboš jej otvorí prípojku pred bytovkou, odoberie vodu, zrobí analýzu. V 99% prípadoch je voda po prípojku dobrá, problém je v pripojke do bytovky a v stúpačkách, ktoré však už nie sú vlastníctvom vodárne a vodárne s tým nemôžu nič spraviť (je to majetok bytovky, obyvateľov).
Z toho vyplýva, že ak do tvojho baráku ide storočná zájdetá prípojka, tak voda je síce v meste rovnaká, ale efekt, ktorý ti ide zo sprchy doma a "na jednom ubytovaní" môže byť značne rozdielný.
@thirstymonk Máme novostavbu, nič
staré tam nieje. Všetky prípojky sa robili nové.
aktuálne testujem Philips a po prvých dňoch som unesená akú mám hladkú pokožku. Uvidím po dlhšom čase či to pomôže regulérne na ekzém. V poslednej dobe sme mali veľmi chlorovu vodu a teraz ked púšťam vodu cez sprchu a žiaden chlór necítim.
aktuálne testujem Philips a po prvých dňoch som unesená akú mám hladkú pokožku. Uvidím po dlhšom čase či to pomôže regulérne na ekzém. V poslednej dobe sme mali veľmi chlorovu vodu a teraz ked púšťam vodu cez sprchu a žiaden chlór necítim.
@hanson ahoj, stále používaš? Je vidieť výsledok? Dakujeem
@hanson ahoj, stále používaš? Je vidieť výsledok? Dakujeem
@linduska197 už sme pri nej zostali, absolútne, necítiť chlór. Filter nám jeden vydrží na 4 mesiace. Ja som s ňou spokojná.

Načo by ti bola taká blbosť?