icon

Aké skúsenosti máte s filtračnými sprchovými hlavicami?

9. aug 2024

Máte skúsenosť s touto? Alebo akú doma používate? Ďakujem

Aké skúsenosti máte s filtračnými sprchovými hlavicami?
thirstymonk
9. aug 2024

Načo by ti bola taká blbosť?

autor
9. aug 2024

@thirstymonk Blbosť to nieje, z vody doma mám suchú kožu, lupiny a vyrážky.

thirstymonk
9. aug 2024

Je to blbosť jak traky, či si naivne myslíš, že ti to pomôže? Ak máš raz zlé zloženie vody, tvrdú vodu, atď, tak ti určite žiadna takáto hlavica za 70€ nepomôže, ale potrebuješ vodný filter.

autor
9. aug 2024

@thirstymonk Nemyslím si nič naivne. V jednom ubytovaní mali takéto hlavice a nič mi zrazu nebolo.

thirstymonk
9. aug 2024

Si vtipna. Tak to bolo asi tým, že v tom jednom ubytovaní mali mäkkšiu a lepšiu vodu a nie hlavicou pre pana. :D

autor
9. aug 2024

@thirstymonk Tak asi to bolo v tom istom meste, tá istá voda 😀😀

rozculena
9. aug 2024

mala som,ale inú,žiadny účinok som nepozorovala

thirstymonk
9. aug 2024

@rozculena Však povedam...

thirstymonk
9. aug 2024

Zhodou okolnosti moja spolužiačka z VŠ ostala robiť v Košiciach na vodarňach. Jej ulohou je chemicka a biologicka analyza pitnej vody, inými slovami, keď sa niekto sťažuje, že má nahovno vodu, ona ide, roboš jej otvorí prípojku pred bytovkou, odoberie vodu, zrobí analýzu. V 99% prípadoch je voda po prípojku dobrá, problém je v pripojke do bytovky a v stúpačkách, ktoré však už nie sú vlastníctvom vodárne a vodárne s tým nemôžu nič spraviť (je to majetok bytovky, obyvateľov).
Z toho vyplýva, že ak do tvojho baráku ide storočná zájdetá prípojka, tak voda je síce v meste rovnaká, ale efekt, ktorý ti ide zo sprchy doma a "na jednom ubytovaní" môže byť značne rozdielný.

autor
9. aug 2024

@thirstymonk Máme novostavbu, nič
staré tam nieje. Všetky prípojky sa robili nové.

hanson
Autor odpoveď zmazal
hanson
9. feb 2025

aktuálne testujem Philips a po prvých dňoch som unesená akú mám hladkú pokožku. Uvidím po dlhšom čase či to pomôže regulérne na ekzém. V poslednej dobe sme mali veľmi chlorovu vodu a teraz ked púšťam vodu cez sprchu a žiaden chlór necítim.

linduska197
17. sep 2025
@hanson

aktuálne testujem Philips a po prvých dňoch som unesená akú mám hladkú pokožku. Uvidím po dlhšom čase či to pomôže regulérne na ekzém. V poslednej dobe sme mali veľmi chlorovu vodu a teraz ked púšťam vodu cez sprchu a žiaden chlór necítim.

@hanson ahoj, stále používaš? Je vidieť výsledok? Dakujeem

hanson
17. sep 2025
@linduska197

@hanson ahoj, stále používaš? Je vidieť výsledok? Dakujeem

@linduska197 už sme pri nej zostali, absolútne, necítiť chlór. Filter nám jeden vydrží na 4 mesiace. Ja som s ňou spokojná.