icon

Aké sú vaše skúsenosti s bezdotykovým odpadkovým košom?

tinatitti
4. jan 2025

Ahojte, chcela by som do kuchyne bezdotykovy odpadkový kôš. Máte doma? Aké sú vaše skúsenosti príp typ by potešil. Ďakujem

doriiis
4. jan 2025

Pripnem sa

brrunetkaa
4. jan 2025

My sme mali. Bolo to fajn až kým to nezačalo blbnut a mávala som rukou pred košom aby sa otvoril a nič sa nedialo 😀 už by som nešla do toho znova

biba_18
4. jan 2025

kamoška mala a môj pes jej to tam chodil otvárať, veľmi sa mu to páčilo 😂😂 pokiaľ nemáš zvieratá a malé deti, tak už len ten problém ako píše @brrunetkaa

januska12323
4. jan 2025

Máme ale neporadím odkiaľ, začne blbnúť len keď sú skoro vybite baterky inak žiadny problém.

oceanahory
4. jan 2025

Ja som jeden kupila, ako kos na plienky, kedze to v tomto pripade bolo velmi prakticke. Plne ruky spinavych vlhcenych utierok a plienky a ja som iba zdvihla nad kos a rovno hodila, no a samozrejme lepsie tesnilo pred neprijemnymi pachmy.
Musim vsak ale suhlasit s @brrunetkaa, aktualne ho uz pouzivame iba ako standardny kos, mame ho v kuchyni a uz som musela vybrat baterky, lebo mi strasne vadil 😅. Dokonca nemoze byt nad nim nic polozene napr. skrinka, kuchynska linka a pod. lebo sa potom stale otvara 🫣, takze sa tazko hlada aj vhodne miesto pre dany kos.

guudy
4. jan 2025

My mame uz vela rokov od Simplehuman. Sme spokojni😊

https://m.alza.sk/EN/maxi/simplehuman-st2036-58...
Mame od Simplehuman aj bezdotykove davkovace mydla a tiez super.

queenofdisaster_7
4. jan 2025

Kkcina riadna 🤣 mávam nad tým nič, ale keď netreba sa permanentne otvára, stačí že idem okolo

kathhii
4. jan 2025

@tinatitti mám,je to super keď mám špinavé ruky.Je na elektriku do zasuvky. Buchnem do dvierok a pekne sa vysunie. Treba to vedieť, deťom to chvíľu trvalo kým sa to deti naučili.

tinatitti
autor
4. jan 2025

@kathhii a aký máš?

kathhii
5. jan 2025

@tinatitti výrobca blum. Je tam taký mechanizmus, čo ten kôš vytlačí von. Celé to mám v linke schované, takže kôš ani nenájdeš

kathhii
5. jan 2025

@tinatitti manžel mi povedal že je to na koš servodrive od Blum.
Kos je prispôsobený na veľkosť skrinky na vrchu mám na vyplnenie miesta ešte šuflík na sáčky. Skrinka v linke musí byť samozjme vysuvna, nie dvierková.