Aké sú vaše skúsenosti s bezdotykovým odpadkovým košom?
Ahojte, chcela by som do kuchyne bezdotykovy odpadkový kôš. Máte doma? Aké sú vaše skúsenosti príp typ by potešil. Ďakujem
My sme mali. Bolo to fajn až kým to nezačalo blbnut a mávala som rukou pred košom aby sa otvoril a nič sa nedialo 😀 už by som nešla do toho znova
kamoška mala a môj pes jej to tam chodil otvárať, veľmi sa mu to páčilo 😂😂 pokiaľ nemáš zvieratá a malé deti, tak už len ten problém ako píše @brrunetkaa
Máme ale neporadím odkiaľ, začne blbnúť len keď sú skoro vybite baterky inak žiadny problém.
Ja som jeden kupila, ako kos na plienky, kedze to v tomto pripade bolo velmi prakticke. Plne ruky spinavych vlhcenych utierok a plienky a ja som iba zdvihla nad kos a rovno hodila, no a samozrejme lepsie tesnilo pred neprijemnymi pachmy.
Musim vsak ale suhlasit s @brrunetkaa, aktualne ho uz pouzivame iba ako standardny kos, mame ho v kuchyni a uz som musela vybrat baterky, lebo mi strasne vadil 😅. Dokonca nemoze byt nad nim nic polozene napr. skrinka, kuchynska linka a pod. lebo sa potom stale otvara 🫣, takze sa tazko hlada aj vhodne miesto pre dany kos.
My mame uz vela rokov od Simplehuman. Sme spokojni😊
https://m.alza.sk/EN/maxi/simplehuman-st2036-58...
Mame od Simplehuman aj bezdotykove davkovace mydla a tiez super.
Kkcina riadna 🤣 mávam nad tým nič, ale keď netreba sa permanentne otvára, stačí že idem okolo

Pripnem sa