Ako často sa pokazí niečo v domácnosti?
mám na mysli spotrebič, alebo dvierka na skrinke, skrátka veci, ktoré denne používate? ak máte deti, stane sa, že občas niečo pokazia oni? u nás dnes bola hádka, pretože sa nám v priebehu cca polroka pokazil splachovač, dvierka na práčke a vypadla nám elektrina a muž kričal, že to nieje normálne(k niečomu z toho pravdepodobne dopomohli aj deti 4 a 1), ja som zas názoru, že tie veci postupne budu odchádzať, lebo sa denno denne použivajú, niesom z toho samozrejme nadšená, ale ani kvôli tomu nevrieskam,tak by ma zaujimalo, ako to je v iných domácnostiach
Vieš ako sa hovorí keď nič nerobíš nič nepokazíš. Pán manžel by sa mal dať do kľudu ved sa nič strašné nestalo. Splachovanie opraví aj sám, dvierka na práčke sa určite tiež dajú vyriešiť a vypadnutie elektriny má byť podľa neho koho chyba?
A ako často, no u nás deti nie sú a veci sa kazia samé 😁 pomaly každý mesiac niečo.
Vzdy, ked muz odide na turnus, sa mi nieco pokazi 🙈 takze casto
Samozrejme, veď to sú bežné veci...môj syn bol malý kazisvet, keď bol menší skúšal hranice, rozobral, zničil...nikdy sme sa kvôli tomu nehádali, muž opravil, synovi sme vysvetlili a ide sa dalej
Minuly rok odisli za radom pracka, umyvacka s rozstupom par tyzdnov, pred mesiacom sme robili laparoskopiu splachovaca a predminuly tyzden umrel vysavac. Niekedy v lete sa porucala rychlovarna konvica.
Vsetko sa moze pokazit, ked sa pouziva, ale ak tvojho muza do biela vytoci, ze vypadne elektrika mal by sa zacat liecit.
U nas sa nikdy nepokazi iba jedna vec, ale vzdy niekolko veci naraz 🤷♀️ Samozrejme, ze to je uplne normalne…. Mimochodom, moj otec bol rovnaky, ako manzel autorky… uplne siel do vyvrtky, ak sa daco pokazilo.
Za polrok sa pokazila rýchlovarná kanvica, praskla doska na wc, pokazilo sa veko na koši. Z toho tvojho splachovač je bežná vec, elektrina za to asi nemôžeš ani ty ani deti, dvierka na práčke to som nepočula ešte a nestalo sa mi to ešte a to mám práčky vždy dlhé roky, to je možné že aj deti nejaké silou pokazili ak ťa napodobňovali a hrali sa s práčkou? Tomu teoreticky ako jedinému si mohla zabrániť.
Je to uplne normalne, nenormalne je kvoli tomu kricat😉
Máme 7 ročný dom, teda všetko má 7 rokov a klopíí klopíí nepokazilo/nezničilo sa nič absolútne.
To kvôli takýmto prkotinam ste sa pohádali?
Nebuďte smiešni.
Máme rodinný dom a tri autá.Spotrebicov plno.Je úplne normálne,že sa niečo pokazí.Teraz sme mali v servise dve autá po sebe.Za chvíľu pôjde aj tretie.
Musíme kúpiť nové gumy,atď,atď.
Tie vaše eurové prkotiny vôbec nestoja za hádku.Ze splachovac🤦🏻♀️
Stále. Za posledný polrok práčka a telka. Predtým polrok chladnička, kávovar a záchod.
Za posledných 5 rokov, čo som na Slovensku...absolútne nič.. a ani moje dieťa nič nezničilo alebo nedopomohlo k zničeniu...ale keďže idem prerábať celý byt, tak už mám kupený nový záchod, skrinky, dvere, podlahy, dlažby...a ešte veľa toho treba dokúpiť...
mne sa pokazila chladnička počas 2-týždňovej dovolenky, čo ti poviem... nechcela by si po návrate čistiť 🙂 teraz má na mále vysávač, dožíva práčka, rúra
Samozrejme že sa raz za čas niečo pokazí, snáď si nemyslíš že kanvica či ponorný mixér za 9€ ti vydržia celú večnosť. (Tento mesiac čerpadlo, pred tým susička)
Ale ja osobne mám najradšej staršie spotrebiče mixér ETA na ktorý sa u nás používal už pred 45 rokmi a stále funguje bez problémov, hriankovač ktorý som kupovala mužovi na prvé spoločné Vianoce pred 20 rokmi, a kopa ďalších.
Reagoval ako typický chlap😉, ktorý musí niečo opraviť.Aktualne máme zvesené dvierka z kuchynskej linky a čakáme na stolára, pred pár dňami som prelomila hadicu na vysávači, v lete bolo pokazená umývačka a dcéra tento týždeň vyhodila poistky az vonku z ručného mixéra zadymilo sa a bolo po ňom.Bezny život v domácnosti Ale tiež si somral, že čo chytíme do ruky sa pokazí a určite som na niečo zabudla
A co mate vy s elektrikou 🤔 vselico sa pokazi … naco kricat? Vsak to nikto nenici naschval …
No ja ti ani nejdem pisat, co vsetko sa nam pokazilo bud vplyvom denneho pouzivania a kolko toho pokazili nase deti. A to mame novy dom, byvame 8 rokov, lenze byvame tu siesti.... Toho tvojho by asi u nas ranila mrtvica. Moj to zvlada relativne dobre, aj ked, ked sa pokazila dvojrocna umyvacka, mal reci, ale len take vseobecne, ze tie spotrebice nic nevydrzia. Tak napr. decka rozbili televizor, pocet rozbitych mobilov a tablet uz ani neviem, umyvacku sme menili po 3 rokoch, pracku odisla, na novej po roku odpadli dvierka, susicku nedavno opravoval, lebo sa pretrhol remen, na aute mi kamenom syn napisal velkym pismom "mama" a je toho omnoho viac....
dakujem za odpovede ..mne sa hlavne zdala jeho reakcia prehnana, pretoze este sme ani nevedeli co sa stalo s tou elektrinou a on uz hundral, ze dnes neobedujeme, lebo akurat sa nahrievala rura a isla som piect maso a potom estehundral, ze sa nam vsetko v chladnicke pokazi 😃 a ked som mu vravela nech neprehana, tak uz zacal, ze ci mne nevadi, ze sa nam veci kazia, ze deti vsetko pokazia atd atd...a nakoniec problem bol v nejakom istici o ktorom sme ani nevedeli, ze ho mame a vyriesilo sa to jednym telefonatom...
U nás raz za čas, ozaj veci vydržia roky a mnohé vypadaju ako nové,
naše decká su naučené , že neexistuje ničiť a trieskať s vecami, spotrebičmi.špinavymi rukami niečo chytať, kresliť na gauči, nebodaj strihať.ziadne pokreslene steny, obuchane dvere.
Sme takí trochu monkovia no, čož som rada 😌
Je hystericky ako žena🙂už vidí, že všetko sa pokazí, zničí atd
No sme pracujúci, bez detí niečo vyše 4 rokov po kompletnej prerábke.. a zatiaľ nič také veľké sme neriešili. Len také blbosti že som odbila z mydelničky, taniera a muž uško z misky.. a začala nám vŕzgať posteľ tak tam chlap čosi podoťahoval.. a ešte sa nám stratil šróbik z dvierok na mrazničke tak tam hľadal iný.. ale to sú absolútne zanedbateľné blbosti
stane sa, uz clovek aj rezignuje, v spalni nemame kvoli pokazenej elektrine roky svetlo, netusim kedy na to nasetrime, aby sa rozvrtali panely...no bytovka zo 70 rokov, ked naraz ide pracka a kanvica vyhodi poistky
A komu adresoval to kricanie? By som ho poprosila nech sa ide postavit pred zrkadlo v kupelni a na ten odraz nech vrieska kvoli takymto veciam…nam syn tiez nechtiac daco ponicil. Nic pre co by sa rucal svet.
@viestta ja som pred rokom nakomplet rozoberal geberit, lebo tiekol, ale len tak strasne malinko, akurat na to, ze robilo stale vodny kamen na mise. Tiez som si spomenul na ten vtip o gynekologovi, co opravil auto cez vyfuk ... Nakomplet som to vypucoval a tiekol stale ... potom som zistil, ze tam je jedno tesnenie naopak. Bolo tam tak odnova. Neviem kolkokrat som to mal rozobrate a zlozene, ale teda nakoniec uspech. Teraz som riesil iba napustanie, to bola proti tomu malina.
@zobaka to za mna vyzera na vadny istic, pracka s kanvicou hadam neda 3600W.
@aalt ano to je mi jasne, robila som v elektrarnach, samozrejme istic je slaby, mame este ru povodnu staru skrinu, nahadzujem si to rucne a vzdy si musim rozmysliet ci budem prat, alebo pit kavu 🤣 ale uz na to mam trochu fintu, ked pracka stichne pri otackach a vtedy rychlo zapnem kanvu niekedy nevyhodi, najhorsie su tie poskodene kable v spalni to bude treba vsetko rozvrtat a najlepsie vymenit v celom byte, len za co hm
furt furt sa niečo kazí🙄
akurát som z netu objednávala nový ponorný mixer,pred týždňom som kúpila zastrihávač na vlasy,budem musieť volať opravára na wc,dvierka na novej kuchynskej linke nejako povolili a ovísajú a ja to neviem urobiť a budem musieť niekomu za to zaplatiť...vypálila sa žiarovka v chladničke a keď som tam dávala novú,tak to buchlo,vyhodilo poistky a odpálilo aj zásuvku,takže som musela chladničku,mrazničku aj kávovar zapnúť do predlžovačky do inej zásuvky....

Jasné že sa stane. Je to normalne. Všetko sú to spotrebné veci, ktoré sa časom zničia. Syn pokazil šuflík na novom písacom stolíku, vytiahol si šuflík a sadol si naň. Tak jasné že človeka to nahnevá ale zase sa nerobia neviem aké scény