Ako dlho vám trvala stavba domu?
Ahojte chcela by som sa spýtať, kto staval domček ako dlho to trvalo? Za aký čas ste sa nasťahovali?
Bude stačiť rok? Ďakujem pekne 🙂
@ariannazara Nám včera doviezli tehlu na celý dom.
@asch firma, rok
Susedia mali postavene a byvali za 3,5mesiaca..kamaratovi pomahame svojpomocne zacal v marci a teraz len ide zalievat a tahat mury na poschodie ale on sa neponahla a pracuje vtedy ked ma volno v robote a ide to tak rychlo podla toho kolko ludu zozenie na pomoc
@tomasko27 dúfam ze už aj nám dovezú konečne.
@ariannazara my sme sa s tým obaja zmierili 😀 nás nič netlačí ísť rýchlo bývať, máme svoj byt 🙂 teraz čokoľvek,čo človek objedná,tak dlho čaká. Ešte čakáme,či nebudú robiť aj susedia problém pri stavbe . Máme tam len dôchodcov 🥺
Nám stavia firma, plus na interiér si zháňame majstrov. Aktuálne je to rok a mesiac. Vyzera to tak, že do roka a pol od zaciatku stavby budeme byvat v komplet hotovom dome, s fasadou, plotom, vsetko zariadene. Na naozaj dobrých majstrov sa čaká (na obkladača sme čakali 5 mesiacov, ale vybozkávala by som mu ruky, za to ako spravil kúpeľne). Treba si hlavne uvedomiť, že aktuálne je dosť veľká kríza, všetko šlo hore a dosť materiálov má aj problém s dostupnosťou.
my sme stavali tehlový poschodový v apríli r.2018 sme začali a marci r.2019 bývali, mali sme všetko komplet hotové do posledného lustra, akurát sme v apríli dorobili terasy, chodníky, parkovisko a až tento rok sme úplne hotoví vonku, dorobili sme altánok, prekrytie terasy, sklad a prístrešok na auta, plot.
@asch
@ariannazara v BA sa nečaká na nič 🙂 nám idu stavby jedna za druhou a pohoda