icon

Ako efektívne a prakticky uložiť lieky?

15. sep 2025

Dievčatá kde a ako máte uložené lieky? Mám asi 4 krabičky a stále ich prekladám,odkladám😆
Niečo super praktické nemáte poradiť ?😆

petronelag
15. sep 2025

Ja si dávam lieky do týždenného dávkovača liekov a rýchlo zoberiem ráno, večer. Tým sa dá aj skontrolovať, či som nezabudla zobrať.

autumn1
15. sep 2025

Ja mam v plastovom kosiku z pepca v skrinke. Ale nemam velke zasoby len zaklad. 😂 Doplnky vyzivy, ktore beriem pravidelne na kuchynskej linke.

stellarstar
15. sep 2025

Mám dvoje druhy týždenných dávkovačov, v jednom mám lieky na mesiac pripravené a v druhom doplnky na týždeň. Ostatné lieky a doplnky mám v krabici v skrini uložené

janinah
15. sep 2025

V krabici s vrchnakom,hlavne,aby sa k nim nedostali deti.

jaja1979
15. sep 2025

@anonym_autor ja mám niečo takéto, je to uzatvaratelny box s poschodiami, keď ho zavrieť, je skladny, má aj rukoväť. Mám dva a všetky lieky sa mi tam zmestia. Majú rôzne farby a veľkosti. https://share.temu.com/mVHPEhXEvUB

euka210
15. sep 2025

@anonym_autor tiez v skrinke v kuchyni v 2 krabickach. Casto pouzivane na kraji krabicky ci sezonne na policke...to nam urcite o chvilu zacne 🤦‍♀️

anonym_31b9e0
19. sep 2025

@anonym_autor My máme veľkú zásobu a vždy v skrini v plastovej krabičky.Celú lekárničku .A čo berieme na kuchynskej linke vysoko a deti sa tam nikdy nedostali.