icon

Ako efektívne skladovať kufre doma?

1. okt 2024

Dajte tipy ako skladujete kufre aby zabrali čo najmenej miesta? V období keď dlhšiu dobu nikam necestujte. Obaja s mužom pracujeme v oblasti kde dovolenky kadejako cez rok nehrozia. Staré textilné som mala ako matriošky, tieto nové sa nedajú.

Strana
z2
anjelicek26
1. okt 2024

@simca06022011 no mavame este box na strechu, ked ideme na lyzovacku, to by uz nijakovsky neslo 😂

fido69
Autor odpoveď zmazal
kulumulu123
1. okt 2024

Tak potom bud väčší dom alebo sa niečoho iného vzdať 🤷

anjelicek26
1. okt 2024

@fido69 maly bol planovany vytuzeny 😍 Ano to balenie je katastrofa, v hlave to planujem dobre tyzden pred kazdou dovolenkou. Ale uz sa to zacina menit, teraz ideme v piatok k nasim na Slovensko a uz ideme "len" s troma detmi, dve maju iny program, najstarsia musi do prace a dotahuje posledne hodiny v autoskole a syn ide s chalanmi na tyzden kempovat (dospely dozor tam je 😂)...

janicast
1. okt 2024

Jeden vo vstavanej skrini úplne hore ,jeden má syn vo svojej posteli-uloznom priestore a 1 ja v mojej.

milanemila
Autor odpoveď zmazal
milanemila
1. okt 2024

@anjelicek26 nahodou je to elegantne, vsetky su pekne rovnake 🙂 mne este sklbe okom, ze jeden je opacne otoceny 🙈😂

milanemila
1. okt 2024

Sme styria, sice nemame pubertiakov, ale do 2 velkych kufrov sa normalne zbalime 🤷🏼‍♀️

anjelicek26
1. okt 2024

@milanemila asi ho pojdem otocit 😂 Kazdopadne ked som vyberala nove kufre, tak muzovi vravim, ze bezove, hnede, ine nechcem 😂 Ze preco? Aby to v spalni na skrini tak nekricalo 😂 Sa dobre pobavil vtedy.

@milanemila aj u nas to dlho tak bolo, ale ako starsi nosia obaja velkost 164, mladsi syn tiez uz 146, dcerka 134 tak to zacina fest byt problem ich do polky kufra napchat.. priber kozmeticku tasku a nejake topanky (nohy maju 43, 39, 38, 35...) a sme dosli... a najviac batoziny ma asi aj tak ten maly 🙄😂

zuzinka888
2. okt 2024

@anjelicek26 a Bruno dostane rovnaky kufor?😊 Mne to pride mile. Toto by ma nikdy nenapadlo.

adonish
3. okt 2024

Horna policka v satniku 😂

martinka_kovacik
20. mar 2025

menšie do väčších a potom pod posteľ alebo na skriňu, prípadne do nich ešte dávame zimné bundy alebo sezónne oblečenie, ktoré práve nenosíme

Strana
z2