icon

Ako efektívne skladovať tortilly po otvorení balíka?

10. jan 2026

Ako skladujete tortilly ked nezjete cely balik? Vzdy mi stvrdli po case a nie je sanca ze zjem vsetky naraz. Aj tie najmensie baliky su mi vela

pe_mi
10. jan 2026

Vyberám postupne z mrazáku podľa počtu, koľko idem robiť

mane01
10. jan 2026

@anonym_autor v tom plastovom vrecku, len ho uzatvorim klipsom. Ale zas neskladujem to mesiac… do týždňa sa to väčšinou zje.

anonym_4ec623
10. jan 2026

Potriem ich maslom posypem škoricou a cukrom, nakrajam na menšie kúsky a zapečiem v rúre, pripadne rovnaký postup ale s pizza korením. 🙂fajn čipsy

ketrint
10. jan 2026

@anonym_autor nám vydržia dlho, ale dávam ich do dvoch sackov 🙂 Necham ich v tom originálnom (vyberiem len tie čo idem použiť), zabalím do klasického sacku, zaviažem a potom dám ešte do jedného a zaviažem ☺️ Lebo presne, ak sa tam dostane vzduch tak rýchlo oschnu…

0silvia0
10. jan 2026

@anonym_autor v povodnom sacku, zviniem a dam este do jedneho sacku a do chladnicky

4stanka4
10. jan 2026

Nechávam v sáčku v ktorom sú, ten vložím ešte do jedného vrecka, zaviažem a dam do chladničky. Vydrží strašne dlho a nie je vysušená

koniarova
10. jan 2026

Presne ako píšu baby. Dva sáčky a chladnička.

rachel36a
10. jan 2026

@anonym_autor ja len zalepim ten sáčok lepiacou páskou a vydrzia mi otvorene aj mesiac...nikdy mi nestvrdli...nedavam do chladničky, mam ich v potravinovej skrini

biba_18
10. jan 2026

ja teda neviem, kupujem balenia po 4ks - koľko ti toho ostane, že to nevieš zjesť do dvoch troch dní?
keď mi ostane, na druhý deň z toho urobím v rúre nachos alebo na 1/4 a upečiem v toastovači…