Ako hľadáte a koľko platíte upratovačke?
Ahojte 🙂
Chcela by som sa opýtať, či máte niektorá skúsenosti s upratovačkami ako to funguje, kde ich hľadáte a približne koľko sa platí za upratovanie alebo umývanie okien.
Zvažujem, že by som si niekoho zavolala na jednorazové upratovanie bytu a umytie okien, tak by ma zaujímali vaše skúsenosti a odporúčania.
Ďakujem vopred za rady
@amy22 vzdy na odporucanie... prvy krat (davno) 6 eur/hod a potom zvysene na 8eur/hod... aj to uz je v dnesnej dobe dobre... U dalsej sme sa dohodli na pevnej sadzbe za cely dom... chodi pravidelne
Mam, platím 30€ za umývanie okien a žalúzií v 3 izbovom byte ( 5 okien a 1 balkón), s upratovanie bytu cca 10€ na hodinu...niekedy je 2 iodinu, niekedy 4, podľa toho čo potrebujem aby urobila
Minule hľadala zubná klinika v NMnV upratovačku za 5 eur na hodinu
Ja surne hladam skusenu upratovacku na pravidelne upratovanie raz za 2 tyzdne , ide o 3,5 izbovy byt v BA -starom meste,keby ste o niekom vedeli velmi by som bola vdacna, zvykla som platit 10-12 euro za hodinu

nemam osobnu skusenost, ale kamosky nikdy neboli spokojne so sukromnymi osobami, vzdy to bolo odflaknute, mali vsak vybornu skusenost s firmou na hlbkove upratanie, kedy doslo pomaly 10 ludi, ktori boli kontrolovani ich nadriadenou, a urobili kompletne vsetko (vratane okien, zaluzii), co si len vies predstavit, ale stalo to cca 500 EUR