icon

Ako kombinovať lesklý obklad okolo vane?

17. máj 2025

okolo vane bude tento lesklyobklad vid foto. Nevieme cim kombinovat, biele nechcem. Poradte.

Ako kombinovať lesklý obklad okolo vane?
stellarstar
17. máj 2025

Žlté, modré, čierne, zelené...

pseudomonas87
17. máj 2025

Krémová, sivá, cappuccino

veselo_neveselo
17. máj 2025

Hod si ten obrazok do guglu, a hladaj bathroom ideas with this tile.
O zabavu a napady mas postarane 🙂

leskovael
18. máj 2025

Hnedá - drevo, šedá

mk1111111111
18. máj 2025

preco si vybrala tento obklad? Dost nestastny vyber.

Isla by siva, taka, co sa nepobije s farbami na obklade, pripadne aj to drevo by sa dalo nakombinovat, ale na to potrebujes vizualizaciu, lebo, ked nevies aky obklad doladit, tak len galimatias mozes vytvorit. A veru obklad v kupelke sa len tak nevymiena, "ved nepodarilo sa, vymenime"

betulinka1
18. máj 2025

Si si ista tymto obkladom? To je take ako z roku 1980. Skus si dat v nejakom kúpeľňovom štúdiu spravit 3D nech to vidis v priestore v kombinácii napr. s kapučíno alebo takou bledo hnedou.

margotka17
18. máj 2025

Ťažko je k tomu niečo kombinovať. Buď to osvetliť bielou či šedou, alebo niečo cez zelenú až čiernu by som dala. Možno by to vyniklo aj kombináciou vzoru drevo, teda dlažba na podlahe a možno by som ňou aj za vaňou vybehla hore po stene.

autor
19. máj 2025
@mk1111111111

preco si vybrala tento obklad? Dost nestastny vyber.

Isla by siva, taka, co sa nepobije s farbami na obklade, pripadne aj to drevo by sa dalo nakombinovat, ale na to potrebujes vizualizaciu, lebo, ked nevies aky obklad doladit, tak len galimatias mozes vytvorit. A veru obklad v kupelke sa len tak nevymiena, "ved nepodarilo sa, vymenime"

@betulinka1 preco by to malo byt ako z roku 1980? Vid foto
@margotka17 no toto ze to chcem osvetlit aby to vyniklo, budeme mat aj led pas k tomu a chcem aby vynikla tato stena, ostatne aby boli v pozadi. Uz som si predstavila ako budem lezat vo vani a pozerat sa nato.takze to uz mam v hlave len ten zvysok 🤣

@mk1111111111 mne sa paci, respektujem ze tebe nie 🙂 aj dalsiu kupelnu som doladila sice mi to trvalo tyzdne obzerania sa po obchodoch a vyberania. Podarila sa super a na ziadne vizualizacie v obchode som sa nespoliehala. Dakujem vsetkym za prispevok.

mk1111111111
19. máj 2025

Tak aspon ukaz vysledok, lebo to co si pridala teda vobec nie je pekne nakombinovane.
Pises, ze bielu nie, a potom sem das obrazok na ktorom biela je, tak neviem preco vlastne pytas rady a este sa aj hmevas. Ja som reagovala na to, ze zly vyber, ak si vylucila bielu.

zuzanka1390
20. máj 2025

Pre inšpiráciu🙂...