Ako kombinovať lesklý obklad okolo vane?
okolo vane bude tento lesklyobklad vid foto. Nevieme cim kombinovat, biele nechcem. Poradte.

Krémová, sivá, cappuccino
Hod si ten obrazok do guglu, a hladaj bathroom ideas with this tile.
O zabavu a napady mas postarane 🙂
Hnedá - drevo, šedá
preco si vybrala tento obklad? Dost nestastny vyber.
Isla by siva, taka, co sa nepobije s farbami na obklade, pripadne aj to drevo by sa dalo nakombinovat, ale na to potrebujes vizualizaciu, lebo, ked nevies aky obklad doladit, tak len galimatias mozes vytvorit. A veru obklad v kupelke sa len tak nevymiena, "ved nepodarilo sa, vymenime"
Si si ista tymto obkladom? To je take ako z roku 1980. Skus si dat v nejakom kúpeľňovom štúdiu spravit 3D nech to vidis v priestore v kombinácii napr. s kapučíno alebo takou bledo hnedou.
Ťažko je k tomu niečo kombinovať. Buď to osvetliť bielou či šedou, alebo niečo cez zelenú až čiernu by som dala. Možno by to vyniklo aj kombináciou vzoru drevo, teda dlažba na podlahe a možno by som ňou aj za vaňou vybehla hore po stene.
preco si vybrala tento obklad? Dost nestastny vyber.
Isla by siva, taka, co sa nepobije s farbami na obklade, pripadne aj to drevo by sa dalo nakombinovat, ale na to potrebujes vizualizaciu, lebo, ked nevies aky obklad doladit, tak len galimatias mozes vytvorit. A veru obklad v kupelke sa len tak nevymiena, "ved nepodarilo sa, vymenime"
@betulinka1 preco by to malo byt ako z roku 1980? Vid foto
@margotka17 no toto ze to chcem osvetlit aby to vyniklo, budeme mat aj led pas k tomu a chcem aby vynikla tato stena, ostatne aby boli v pozadi. Uz som si predstavila ako budem lezat vo vani a pozerat sa nato.takze to uz mam v hlave len ten zvysok 🤣
@mk1111111111 mne sa paci, respektujem ze tebe nie 🙂 aj dalsiu kupelnu som doladila sice mi to trvalo tyzdne obzerania sa po obchodoch a vyberania. Podarila sa super a na ziadne vizualizacie v obchode som sa nespoliehala. Dakujem vsetkym za prispevok.
Tak aspon ukaz vysledok, lebo to co si pridala teda vobec nie je pekne nakombinovane.
Pises, ze bielu nie, a potom sem das obrazok na ktorom biela je, tak neviem preco vlastne pytas rady a este sa aj hmevas. Ja som reagovala na to, ze zly vyber, ak si vylucila bielu.

Žlté, modré, čierne, zelené...