Ako premeniť jednoizbový byt na dvojizbový?
Od sestry chceme kupit 1 izbovy byt ktory má rozlohu cca 40-45m2 neviem presne. Chceme ho prerobit tak aby sme z neho spravili aspoň 2 izbovy. Mám predstavu,že prerobit kuchynu na dve časti - kuchyna bude predelena Napoli ZO sadrokartonom a pri okne miesto na sedenie ZO spajzou a tv. a izbu kde je spalna , predelit sádrokartonom a do jednej miestnosti dat skrine a stol s PC a vedla by Bola malá spalna s balkonom. Kde sa mám obrátit aby mi to věděl niekto nakreslit aby som to viděla ako to bude vyzerat a či je to Vobec reálne?
ASPON dvojizbovy… a okrem toho co este zvazujes? Troj, stvor, loftovy? 😅
@rony2255 podla tvojho náčrtu vyzera ten být skoro tak isto az na to že obyvacka sa do kuchyně nedá dat pretoze kupelka je úplně malička a tu by som chcela potiahnut a ukrojit z kuchyne Ked tak Max. Tam mozem dat Iba stol a stolicky. Este má napadlo dát postel k oknu tam malý gauč a vedla skryne
@zalka teoreticky by to šlo Lenze kupelka je malá a vstup do druhej izby je vlavo nie vpravo. A ked by som tam dala spalnu tak ked pride návštěva hned vojde do spalne
Čiže sa to viac podobá tomu obrázku, čo som dala ja?
@modrykolibrik
A ty chceš rozdeliť na polovicu spálňu, ano?
@rony2255
Ano vyzera přesně tak. Ta spalna je oproti kuchyne vacsia. Poslem ti odkaz AK chces
@rony2255 posielala som ti to do správy kukni si to
@modrykolibrik pozerala som to. Kolegyna ma presne taký byt. Vyzerá to priestranne, ale myslím, že ked rozdelíš spálňu, bude to malinké.
@modrykolibrik asi takto by som to riešila, ale okolo postele/guča by si mala minimálny priestror. Neviem, či by to nebolo stiesnené
@rony2255 len mně pride že to má dost maličké ale super toto má nenapadlo
To chces mat akoze izbu bez okna? Ako tam budes vetrat?
@belllinka tam je okno a balkon
Dakujem ale sestra chce za ten byt 95 tisíc co je podla mna přehnaně takže hladame iny byt
@modrykolibrik dobrá sestra hlavne Že v inzeráte má 85000e.
👍😉

Som myslela najprv, že ide o takýto byt: