icon

Ako premeniť jednoizbový byt na dvojizbový?

modrykolibrik
14. jan 2024

Od sestry chceme kupit 1 izbovy byt ktory má rozlohu cca 40-45m2 neviem presne. Chceme ho prerobit tak aby sme z neho spravili aspoň 2 izbovy. Mám predstavu,že prerobit kuchynu na dve časti - kuchyna bude predelena Napoli ZO sadrokartonom a pri okne miesto na sedenie ZO spajzou a tv. a izbu kde je spalna , predelit sádrokartonom a do jednej miestnosti dat skrine a stol s PC a vedla by Bola malá spalna s balkonom. Kde sa mám obrátit aby mi to věděl niekto nakreslit aby som to viděla ako to bude vyzerat a či je to Vobec reálne?

Strana
z2
rony2255
14. jan 2024

Som myslela najprv, že ide o takýto byt:

vanilkovazmrzka
14. jan 2024

ASPON dvojizbovy… a okrem toho co este zvazujes? Troj, stvor, loftovy? 😅

modrykolibrik
autor
14. jan 2024

@rony2255 podla tvojho náčrtu vyzera ten být skoro tak isto az na to že obyvacka sa do kuchyně nedá dat pretoze kupelka je úplně malička a tu by som chcela potiahnut a ukrojit z kuchyne Ked tak Max. Tam mozem dat Iba stol a stolicky. Este má napadlo dát postel k oknu tam malý gauč a vedla skryne

modrykolibrik
autor
14. jan 2024

@zalka teoreticky by to šlo Lenze kupelka je malá a vstup do druhej izby je vlavo nie vpravo. A ked by som tam dala spalnu tak ked pride návštěva hned vojde do spalne

rony2255
14. jan 2024

Čiže sa to viac podobá tomu obrázku, čo som dala ja?
@modrykolibrik
A ty chceš rozdeliť na polovicu spálňu, ano?

modrykolibrik
autor
14. jan 2024

@rony2255
Ano vyzera přesně tak. Ta spalna je oproti kuchyne vacsia. Poslem ti odkaz AK chces

modrykolibrik
autor
14. jan 2024

@rony2255 posielala som ti to do správy kukni si to

rony2255
14. jan 2024

@modrykolibrik pozerala som to. Kolegyna ma presne taký byt. Vyzerá to priestranne, ale myslím, že ked rozdelíš spálňu, bude to malinké.

rony2255
15. jan 2024

@modrykolibrik asi takto by som to riešila, ale okolo postele/guča by si mala minimálny priestror. Neviem, či by to nebolo stiesnené

modrykolibrik
autor
15. jan 2024

@rony2255 len mně pride že to má dost maličké ale super toto má nenapadlo

belllinka
15. jan 2024

To chces mat akoze izbu bez okna? Ako tam budes vetrat?

modrykolibrik
autor
15. jan 2024

@belllinka tam je okno a balkon

modrykolibrik
autor
16. jan 2024

Dakujem ale sestra chce za ten byt 95 tisíc co je podla mna přehnaně takže hladame iny byt

zalka
16. jan 2024

@modrykolibrik dobrá sestra hlavne Že v inzeráte má 85000e.
👍😉

Strana
z2