Ako presvedčiť majiteľa bytu o problémoch s elektrikou?
Ahojte...ja uz si pripadam ako sibnuta!!!😭Byvam v podnajme,s malou dcérkou.A v poslednej dobe ked pustam vodu v kuchyni,tak citim ze ma ako keby " skope" tak "pichne" elektrika.Vcera sa ma malá držala ( objimala ma) chela mi čosi povedať,pustula som kohútik ze si napustim vody do pohára a opäť!!! A skoplo aj malú.Vreskot plač, strach.Ja som hneď odskočila,mala je ok,ja tiež.Volala som majiteľovi,ten tvrdí ze si vymyslam🙄😔Dnes tu bol,pustal aj on vodu a nic.
Potom po chvíľke zas a mi vraví no poďte skúste.A zas som pocítila to pichnutie,vykrikla som .A on ze no ja som nic necitil,striaslo by aj mňa....on držal tú páku,ja som dala ryku pod tečúcu vodu....Zeny ja si nevymyslam!!!! Ako mu to dokázať? Existuje vôbec toto co vam tu opisujem?Ak áno,tak ako je možné ze on to necítil a ja áno? No ostala som za kravu a ze on tu nic opravovať nebude.Ze všetko je ok.Ze ja riešim bludy. 🙄Poradte..
Určite áno. Je to vaša návšteva ktorá má náhodou pri sebe meracie prístroje a zmeria vám to 🙂 Predpokladám, že vaše návštevy majiteľovi nehlasite 🙂
@gabsisi nie nie to nie.🙂

Najdi dobreho elektrikara, ktory je zaroven aj revizny technik (maju specialne meracie pristroje), nech sa ti na to pride pozriet. Mal by vediet vypatrat pricinu aj ju odstranit. Cosi to bude stat, ale ak ti tam naozaj niekde preraza 230 V na kovove predmety, moze to byt nebezpecne. Hladaj najlepsie cez znamych nejakeho sikovneho a slusneho elektrikara/revizaka.