icon

Ako pripojiť tlačiareň HP Envy 6000 k wifi?

luciq1
20. júl 2025

Ahojte ,už som zúfalá, menila som wifinu a neviem pripojit tlačiaren k wifi mam hp envy 6000 prosím pomôže mi stým niekto ? Toto mi tam zakaždým vyhodí

Ako pripojiť tlačiareň HP Envy 6000 k wifi?
aalt
20. júl 2025

@luciq1 musis najprv pripojit tlaciaren. Tam si tu novu wifinu uz nastavila?

lauruska1234
20. júl 2025

Ja som ju cez telefón pripajala, musela som byt ja na wifi a najst tuším tlaciaren a tak.. ale preklinam tu tlaciaren-zije si svojim životom
Minule som volala do hp 1,5h a technika bol tiež na nervy 😬 a aj tak si žije svoj život 🙈

tundra
20. júl 2025

Mas niekolko moznosti:
Cez appku
Cez router
Cez tlaciaren
Daj cez tlaciaren vyhladat wifi a vyber svoju,
potvrd vyber.Nasledne sa wifi ulozi a tlaciaren sa pripoji.

luciq1
autor
20. júl 2025

Idem cez apku mne ju vždy nájde,,a potom toto..neviem ako ju mam pripojiť k tej sieti

luciq1
autor
20. júl 2025
@aalt

@luciq1 musis najprv pripojit tlaciaren. Tam si tu novu wifinu uz nastavila?

@aalt neviem ako

luciq1
autor
20. júl 2025
@tundra

Mas niekolko moznosti:
Cez appku
Cez router
Cez tlaciaren
Daj cez tlaciaren vyhladat wifi a vyber svoju,
potvrd vyber.Nasledne sa wifi ulozi a tlaciaren sa pripoji.

@tundra nemá displej

sszuzu8
20. júl 2025

Mne to nešlo kúpila som kábel. Skoro som ju od nervu rozbila. Ja a tlačiareň nie sme kamošky

tundra
20. júl 2025
@luciq1

@tundra nemá displej

@luciq1 tak skus na routeri stlacik tlacitko na automaticke pripojenie noveho zariadenia.

luciq1
autor
20. júl 2025
@sszuzu8

Mne to nešlo kúpila som kábel. Skoro som ju od nervu rozbila. Ja a tlačiareň nie sme kamošky

@sszuzu8 ja už som ju par razy pripajala viem ze som vždy pri tom stratila pol života, a teraz ani za svet mi to nejde

luciq1
autor
20. júl 2025
@tundra

@luciq1 tak skus na routeri stlacik tlacitko na automaticke pripojenie noveho zariadenia.

@tundra a to je aké tlačítko?

tundra
20. júl 2025
@luciq1

@tundra a to je aké tlačítko?

luciq1
autor
20. júl 2025
@tundra

@tundra stačila som a nič,,musím niečo aj na tlačiarní?

tundra
20. júl 2025
@luciq1

@tundra stačila som a nič,,musím niečo aj na tlačiarní?

@luciq1 tlaciaren musi byt zapnuta,pripravena na tlac.

luciq1
autor
20. júl 2025
@tundra

@luciq1 tlaciaren musi byt zapnuta,pripravena na tlac.

@tundra ďakujem, žiaľ mi to nefunguje 🫤

janagem
20. júl 2025

A si prihlásená v Appke kontom? Toto je taká hlúposť čo hpcko zmenilo cca pred rokom

luciq1
autor
20. júl 2025
@janagem

A si prihlásená v Appke kontom? Toto je taká hlúposť čo hpcko zmenilo cca pred rokom

@janagem hm,,hp smart...doteraz mi to v pohode cez apku fungovalo, len som menila wifi..

luciq1
autor
20. júl 2025

Teraz mi tam už konečne toto ukazuje ale no už skoro 20 mím

sevrin
20. júl 2025

HP tlačiareň cez wifi som tiež mal problém spojiť. Tak som sa s tým nesral, spojil ich káblom (RJ45) a zbehlo to hneď.

luciq1
autor
20. júl 2025

Už to maaaam konečne.....cez WiFi direct som to konečne spojila.

lubossi
20. júl 2025

Neraduj sa. Cez wifi direct mi to fungovalo vždy len raz. On problém nieje na routri ale v tlačiarni, treba znova aktivovať mod nového pripojenia, aby sa pripojila na novú wifi. Presne ten nejaký model sme mali a aj som to u niekoho robil a vždy to bolo na nervy

snowflakenel
20. júl 2025

My sme tuto tlaciaren po par tyzdnoch vyhodoli. Raz sa tp dalo pripojit, raz mie a stale dokola. Len nervy 🙂🙂🙂

lubossi
20. júl 2025
@snowflakenel

My sme tuto tlaciaren po par tyzdnoch vyhodoli. Raz sa tp dalo pripojit, raz mie a stale dokola. Len nervy 🙂🙂🙂

@snowflakenel jak už to pripojíš (nie cez wifi direct) tak mi to už pripojí vždy

luciq1
autor
20. júl 2025
@lubossi

@snowflakenel jak už to pripojíš (nie cez wifi direct) tak mi to už pripojí vždy

@lubossi ako to myslíš že len raz ? Pri najbližšej tlači to bude chcieť od znova ? Ci ?Tak to ma teda porazí..
Ja už som ju pripajala viacej razy keď sme sa sťahovali, vždy to bolo na nervy ale vždy sa mi to podarilo..ale dnes to bol des ,podarilo sa mi to len takto...no ja dúfam, že pokiaľ nebudem meniť wifi to bude fungovať.

luciq1
autor
20. júl 2025
@snowflakenel

@snowflakenel tak ja som snou spokojná, už keď som ju za každým pripojila som snou už pantu nemala.

luciq1
autor
20. júl 2025
@lubossi

@lubossi ale ja som ju cez ten wifi direct použila na prvotné nastavenie a zmenila som si tam sieť na domácku wifi,,,tak snáď mi to bude normálne fungovať bo ma ozaj porazí...