Ako pripojiť tlačiareň HP Envy 6000 k wifi?
Ahojte ,už som zúfalá, menila som wifinu a neviem pripojit tlačiaren k wifi mam hp envy 6000 prosím pomôže mi stým niekto ? Toto mi tam zakaždým vyhodí

Ja som ju cez telefón pripajala, musela som byt ja na wifi a najst tuším tlaciaren a tak.. ale preklinam tu tlaciaren-zije si svojim životom
Minule som volala do hp 1,5h a technika bol tiež na nervy 😬 a aj tak si žije svoj život 🙈
Mas niekolko moznosti:
Cez appku
Cez router
Cez tlaciaren
Daj cez tlaciaren vyhladat wifi a vyber svoju,
potvrd vyber.Nasledne sa wifi ulozi a tlaciaren sa pripoji.
Idem cez apku mne ju vždy nájde,,a potom toto..neviem ako ju mam pripojiť k tej sieti
https://youtube.com/shorts/cV6Sgp7zqXo?si=OUTN9...
Kazda tlaciaren ever
Mne to nešlo kúpila som kábel. Skoro som ju od nervu rozbila. Ja a tlačiareň nie sme kamošky
A si prihlásená v Appke kontom? Toto je taká hlúposť čo hpcko zmenilo cca pred rokom
HP tlačiareň cez wifi som tiež mal problém spojiť. Tak som sa s tým nesral, spojil ich káblom (RJ45) a zbehlo to hneď.
Už to maaaam konečne.....cez WiFi direct som to konečne spojila.
Neraduj sa. Cez wifi direct mi to fungovalo vždy len raz. On problém nieje na routri ale v tlačiarni, treba znova aktivovať mod nového pripojenia, aby sa pripojila na novú wifi. Presne ten nejaký model sme mali a aj som to u niekoho robil a vždy to bolo na nervy
My sme tuto tlaciaren po par tyzdnoch vyhodoli. Raz sa tp dalo pripojit, raz mie a stale dokola. Len nervy 🙂🙂🙂
My sme tuto tlaciaren po par tyzdnoch vyhodoli. Raz sa tp dalo pripojit, raz mie a stale dokola. Len nervy 🙂🙂🙂
@snowflakenel jak už to pripojíš (nie cez wifi direct) tak mi to už pripojí vždy
@snowflakenel jak už to pripojíš (nie cez wifi direct) tak mi to už pripojí vždy
@lubossi ako to myslíš že len raz ? Pri najbližšej tlači to bude chcieť od znova ? Ci ?Tak to ma teda porazí..
Ja už som ju pripajala viacej razy keď sme sa sťahovali, vždy to bolo na nervy ale vždy sa mi to podarilo..ale dnes to bol des ,podarilo sa mi to len takto...no ja dúfam, že pokiaľ nebudem meniť wifi to bude fungovať.
@snowflakenel tak ja som snou spokojná, už keď som ju za každým pripojila som snou už pantu nemala.
@lubossi ale ja som ju cez ten wifi direct použila na prvotné nastavenie a zmenila som si tam sieť na domácku wifi,,,tak snáď mi to bude normálne fungovať bo ma ozaj porazí...

@luciq1 musis najprv pripojit tlaciaren. Tam si tu novu wifinu uz nastavila?