Ako resetovať zabudnutý pin pre robotickú kosačku Parkside?
Dobrý deň prajem.
Viete mi poradiť , rok dozadu sme kupovali robotickú kosačku bez aplikácie , zabudli sme pin a teraz ju chceme spojazdniť no nefunguje.
Nejaké rady ako resetovat pin?
Ďakujem za pochopenie
@nikuska1908
Zabudnutý PIN:
Otvorte aplikáciu PARKSIDE.
Vyberte si svoj roboticka kosacka pod názvom "Vaše zariadenia".
Prejdite na "Nastavenia zariadenia" a potom na "Heslo zariadenia".
Ťuknite na symbol oka, aby sa PIN zobrazil.
@tundra Majú kosačku BEZ opakujem, BEZ aplikácie.
@nikuska1908 Môžeš skúsiť 2 veci:
1. Vypni kosačku. Vyber baterku. Počkaj nejaký čas (v diskusiách uvádzajú min. 10 minút, kým sa vybije vnútorný kondenzátor a resetuje sa pamäťový čip, prípadne to nechaj aj dlhšie). Potom vlož batériu. Pin by sa mal nastaviť na továrenské nastavenia.
2. Ak to nebude fungovať, tak zapni zariadenie a súčasne stlať tlačítka "OK", "šípku hore" a "šípku dole" cca na 15 sekúnd.
Ak ani to nepomôže, tak jedine servis, ktorý buď resetuje pamäťový čip, alebo ho vymení.
@tundra Majú kosačku BEZ opakujem, BEZ aplikácie.
@nikuska1908 Môžeš skúsiť 2 veci:
1. Vypni kosačku. Vyber baterku. Počkaj nejaký čas (v diskusiách uvádzajú min. 10 minút, kým sa vybije vnútorný kondenzátor a resetuje sa pamäťový čip, prípadne to nechaj aj dlhšie). Potom vlož batériu. Pin by sa mal nastaviť na továrenské nastavenia.
2. Ak to nebude fungovať, tak zapni zariadenie a súčasne stlať tlačítka "OK", "šípku hore" a "šípku dole" cca na 15 sekúnd.
Ak ani to nepomôže, tak jedine servis, ktorý buď resetuje pamäťový čip, alebo ho vymení.
@chrobak7 ďakujem už som našla na nete resetovy pin a kosačka funguje...
@chrobak7 ďakujem už som našla na nete resetovy pin a kosačka funguje...
@nikuska1908 A to je aký postup? Kde si to našla? Daj link, keby to ešte niekto potreboval.
@nikuska1908 A to je aký postup? Kde si to našla? Daj link, keby to ešte niekto potreboval.
@chrobak7 2431 je univerzálny pin..na FB v jednej skupine ohľadne robotických kosačiek

@nikuska1908
Zabudnutý PIN:
Otvorte aplikáciu PARKSIDE.
Vyberte si svoj roboticka kosacka pod názvom "Vaše zariadenia".
Prejdite na "Nastavenia zariadenia" a potom na "Heslo zariadenia".
Ťuknite na symbol oka, aby sa PIN zobrazil.