Ako riešiť búchajúce dvere na prízemí?

kristina103
20. sep 2020

Ahojte, bývame na prízemí a vždy keď niekto prejde cez vchodové dvere a one sa zatvoria buchnú nám naše dvere od bytu. Je to dosť hlučné a už mi to viackrát zobudilo malú. Vždy sa zlaknem ako to treskne. Chcela by som vás poprosiť o nejaké rady 🙂 Napadlo ma dať zarážku do dverí zvnútra ale budem rada za každý nápad 🙂 ďakujem 🙂

andreatytler
21. sep 2020

@kristina103 To vase dvere su zatvorene a aj tak buchnu? Akoze nesedia v zarubni na pevno ale je tam medzera?

kristina103
autor
21. sep 2020

@andreatytler Áno, naše dvere sú zatvorené a dokonca aj zamknuté. Vždy sa zaknísajú a robí to rachot.

moonlight1210
21. sep 2020

@kristina103 taky ten penovy tesniaci pasik z tej strany zarubne, kde sa o nu dvere opieraju (kde k nej doliehaju), by nepomohol?

andreatytler
21. sep 2020

@kristina103, presne to iste co povedala @moonlight1210 som aj ja isla poradit.. ono ti to aj trochu zatepli byt, ale bacha. Moja mama prisla domov s tym tesniacim penovym pasikom a nalepila to vsade. Okna dvere aj vchodove dvere. Na druhy ked sa brat ako prvy vracal domov a nemohol odomknut dvere lebo boli tak na tesno, ze neslo otocit tu zamku. Podarilo sa mu klucikom vysparat kusok toho tesnenia von a vytrhnut ho a az potom sa mu dali dvere otvorit.🙂

miriam11
21. sep 2020

@kristina103 chyba vám tam zjavne nejaké tesnenie. Tak šup niečo kúpiť v obchode a nalepiť.

missdiva
21. sep 2020

@kristina103 a nemate na byte starsie dvere? Ak ano vymenit za dnesne. Ak mate nove tak vam staci dokupit tesnenie...

zirafienka
21. sep 2020

Čo tak troška pouvažovať a nie s každou blbosťou utekať na MK. Založiť BRA NO, doladiť a to si potichu samo dvere pritiahne a zatvotí.

viestta
Odpoveď bola odstránená
Zobraz
kikulienkadd
21. sep 2020

Ahoj,existuje aj silikonove tesnenie do dverí, prednedávnom sme vymenili vchodové dvere do bytu a je to tesnenie úplne o inom(samozrejme aj dvere). Možno by to pomohlo. Čo sa týka vchodových dverí do byt.domu, určite napíš správcovi, že sú hlučné pri zatváraní,že ti to vadí, nech to dá opraviť. Veď aj na to platíš poplatok do fondu opráv.

simca06022011
21. sep 2020

@kristina103 to tesnenie je taka penova paska /ale vidiim ze aj rozne gumove, silikonove/, samolepiaca. Ak ti nefuka do byt, staci ti to fakt, nalepit na vrch a bok zarubne. Okolo zamky, jazycka to prerusis ;) Lenze su rozne hrubky a sirky.. tvary.. trosku si to pozri aby si si zbytocne nekupila hrubu-tenku... zamkni dvere a potiahni k sebe, aby si videla cca kolko tam mas miesta. Uplne na tesno ti to netreba, aby si ich vedela zatvorit normlane.