icon

Ako riešiť hrdzavý kôš v umývačke riadu?

23. júl 2025

Ahoj. Riešila niektorá z vas hrdzavy kos z umyvacky riadu? Umývačka ma 5r. Nove koše neviem nájsť tak neviem ci to este viem zachrániť ci komplet novú mycku kúpiť.

madeincssr
23. júl 2025

@anonym_autor skusil by som hrdzave miesta pedantne obrusit (osmirglovat), dobre odmastnit (aspon technicky benzin), kupil malu konzervu farby Alkyton danej farby a aspon 2x to ponatieral. Deleguj na sikovneho chlapa vo svojom okoli.

katica06
23. júl 2025

@anonym_autor prezradíš značku? Moja je dva krát taká stará a nikde nie je hrdzavá

autor
23. júl 2025
@katica06

@anonym_autor prezradíš značku? Moja je dva krát taká stará a nikde nie je hrdzavá

@katica06 philco

autor
23. júl 2025
@katica06

@katica06 predtým som mala mycku 13r nic jej nebola a tuto som kúpila do nového domu.

katica06
23. júl 2025
@anonym_autor

@katica06 philco

@anonym_autor o tejto značke som ani nepočula, mám ,,iba,, Beko ale všetko k nemu viem objednať ak treba

madeincssr
23. júl 2025

@anonym_autor a urobit kvalitne foto a dat tu foto vyhladavat googlom? Je mozne, ze rovnaky kos zdielaju aj ine typy umyvaciek. A ak najde taky, pozorne postudovat foto a vygooglene detaily/rozmery.

dryada_dryada
23. júl 2025

Máš aj predĺženú záruku? Philco ponuka bezplatný servis na 5 rokov. Skus priamo kontaktovať philco s problémom a nezabudni doložiť doklad o kupé ak máš 😉

mandymoore123
23. júl 2025

@anonym_autor aj naša Philco spravila to isté💔

luxus10
23. júl 2025

mne to urobila bosch-ka po 9 rokoch, 4.serie...dali sme nahradny kos zo siemens umyvky od pribuznych , co menili umyvku...

autor
23. júl 2025
@mandymoore123

@anonym_autor aj naša Philco spravila to isté💔

@mandymoore123 ako si to riešila?

mandymoore123
24. júl 2025
@anonym_autor

@mandymoore123 ako si to riešila?

@anonym_autor zatiaľ ešte nijak, plánujem osloviť Philco servis a kúpiť nový ale netuším koľko stojí..😢

autor
24. júl 2025
@mandymoore123

@anonym_autor zatiaľ ešte nijak, plánujem osloviť Philco servis a kúpiť nový ale netuším koľko stojí..😢

@mandymoore123 bohužiaľ uz tie koše sa nedajú kúpiť pisala som do servisu.

mandymoore123
24. júl 2025
@anonym_autor

@mandymoore123 bohužiaľ uz tie koše sa nedajú kúpiť pisala som do servisu.

@anonym_autor pred rokom nám jeden pán zo servisu opravil nejaké veci na umývačke a hovoril že je to možné kúpiť. 🥹