Ako riešiť hrdzavý kôš v umývačke riadu?
Ahoj. Riešila niektorá z vas hrdzavy kos z umyvacky riadu? Umývačka ma 5r. Nove koše neviem nájsť tak neviem ci to este viem zachrániť ci komplet novú mycku kúpiť.
@anonym_autor prezradíš značku? Moja je dva krát taká stará a nikde nie je hrdzavá
@anonym_autor prezradíš značku? Moja je dva krát taká stará a nikde nie je hrdzavá
@katica06 philco
@katica06 predtým som mala mycku 13r nic jej nebola a tuto som kúpila do nového domu.
@anonym_autor a urobit kvalitne foto a dat tu foto vyhladavat googlom? Je mozne, ze rovnaky kos zdielaju aj ine typy umyvaciek. A ak najde taky, pozorne postudovat foto a vygooglene detaily/rozmery.
Máš aj predĺženú záruku? Philco ponuka bezplatný servis na 5 rokov. Skus priamo kontaktovať philco s problémom a nezabudni doložiť doklad o kupé ak máš 😉
@anonym_autor aj naša Philco spravila to isté💔
mne to urobila bosch-ka po 9 rokoch, 4.serie...dali sme nahradny kos zo siemens umyvky od pribuznych , co menili umyvku...
@anonym_autor aj naša Philco spravila to isté💔
@mandymoore123 ako si to riešila?
@mandymoore123 ako si to riešila?
@anonym_autor zatiaľ ešte nijak, plánujem osloviť Philco servis a kúpiť nový ale netuším koľko stojí..😢
@anonym_autor zatiaľ ešte nijak, plánujem osloviť Philco servis a kúpiť nový ale netuším koľko stojí..😢
@mandymoore123 bohužiaľ uz tie koše sa nedajú kúpiť pisala som do servisu.
@mandymoore123 bohužiaľ uz tie koše sa nedajú kúpiť pisala som do servisu.
@anonym_autor pred rokom nám jeden pán zo servisu opravil nejaké veci na umývačke a hovoril že je to možné kúpiť. 🥹

@anonym_autor skusil by som hrdzave miesta pedantne obrusit (osmirglovat), dobre odmastnit (aspon technicky benzin), kupil malu konzervu farby Alkyton danej farby a aspon 2x to ponatieral. Deleguj na sikovneho chlapa vo svojom okoli.