@viestta neda sa to povysavat😏uz som skusala takze ten kluc asi ja nemam doma. muz ma sadu srobovakov doma vlastne gólu kde je vselico tam to nenajdem ?
to naozaj niekto cisti aj toto? namisto spekulovania s klucom kt nevies ani ako vyzera a na 100% to do.bkas si vezmi spachtle do uci a vycisti s tym..alebo ak mas parny cistic tak to prefukni ..
Nešpekuluj, aby si nepovolila celý ventil a budete mať kúpalisko v izbe
@syslik81 ja nespekulujem ale ved tam sa tycinka nezmesti uz som skusala ved nepytala by som sa ako to dat dole
To je specialny kluc, gola kluce na to nenevlecies, nepomoze ani vidlicovy kluc, ani hasak, ani srubovak nestaci.
Zober staru zubnu kefku, vydrhni s nou nasucho co sa da. Ked tam budes trepat saponaty a podobne kraviny, tak to len doseries.
@viestta zubna kefka super dakujem to ma nenapadlo😀
Netreba nic specialne, takyto som odkrutil hasakom. Ale len cele o sebe, neodoberal som tie plastove casti...
Veď tomu nič neni, zober prachovku utri čo ide a nechaj to tak.
Ty brdo, v zivote ma nenapadlo toto nejako specialne cistit 🙈 A uz asi ani nikdy nebudem, uz mame podlahove kurenie.
No aspon mas dusu na pokoji 🙂 Myslela som, ze som posahana, ked umyvam radiatory aj zvnutra, ale este musim na sebe popracovat. Termostaticke hlavice som este nepucovala.
@viestta 😂😂
Ja by som to urobila kefkou na riad. Ma dlhšie stetiny ako kefka .

Na strane rurky je poistka, potrebujes na nu specialny kluc. Ale aj s tou poistkou zhodis len celu termohlavicu, keby si ju zacala rozoberat, tak ju doondis. Povysavaj prach a zvysok nechaj tak ako je