Ako sa sprchovať vo vani bez závesu?
Ako sa sprchujete vo vani aby nebola celá kúpeľňa od vody ak tam nie je žiadny záves. 😃
@anonym_autor sadnut do vane ,pustiť slabo vodu a umyť sa
@anonym_autor ja sa sprchujem len vo vani nemám rada sprchový kút.Sadnem si a sprchujem sa neviem nikdy nemám vonku mokro.Vlasy si umývam cez vaňu
Ja sa sprchujem iba vo vani a nikdy nenaspliecham. Sedim, alebo čupím..
Mame zastenu.
Tak, že sedim
V sprchovom stojim,vanu si napustam a lezim v nej,uzivam si vriacu vodu.
Ty kks uz len chyba otázka ako sa utrieť 🫠ludia otupievaju
mna sprchovanie vo vani skoro stalo zivot a to neprehanam - jeden smyk a je po tebe alebo si zlomis chrbticu o ram vane
a to je problém si kúpiť záves?
Ty kks uz len chyba otázka ako sa utrieť 🫠ludia otupievaju
@anonym_837473 snáď spredu dozadu
Normálne dávam pozor aby som nemala vodu mimo vaňu niekdy si cupnem niekdy stojím a tak sa sprchujem. A hlavu si umývam cez vaňu vybavené .
Na budúce sa tu niekto opýta v akom poradí sa obliecť či tepláky a potom spodné prádlo
@anonym_837473 snáď spredu dozadu
@anonym_ae54af ale ľavou ci pravou rukou?🤔
Normalne, nikdy ani kvapka po mne mimo vanu. Niesom neschopna
A nie nesedim, stojim
@anonym_autor nesprchujem sa, je mi zima, musím mať teplu vodu po krk 😀
@anonym_autor Ako nič. Čupnem si,alebo sadnem. Ale máme sprchovací kút tsk väčšinou tam.
@anonym_autor celkom ma prekvapuje koľko ľudí pri sprchovaní, čupí , sedí . Ja normálne v stoji a nevylievam vodu von z vane.
@anonym_autor sadnem si do vane
@anonym_autor celkom ma prekvapuje koľko ľudí pri sprchovaní, čupí , sedí . Ja normálne v stoji a nevylievam vodu von z vane.
@anonym_122cbe presne tak, ja rovnako. Nechápem ako môžu mať celú kúpeľnu od vody🙄 jak malé deti
Nasi mali rohovu vanu, tak som tam na rohu sedela a tak sa sprchovala, tak isto aj moja teta mala taku. Na intraku sme mali sprchovy kut so zavesom.. potom sme sli do bytu a tam taka uzka vana, bez zavesu, no ja som nevedela ako sa tam sprchovat, vzdy bola vsade voda 😀 tak som si musela cupnut, schulit sa do klbka a tak sa sprchovat.. otrasne 😬 tak muz namontoval take plexisklo do polky vane, potom sme sa tam sprchovali ako v sprchovom kute a uz bolo dobre 🙂
Ja som to vyriesila handrou na podlahu pri vani. Nie skrytou, normalne priznamou, aby ju kazdy vedel pouzit. Ak je kupelna od vody, tak ju proste utriem...
@anonym_autor ja som si nedávno kupovala záves, aj teda tu tyč. Mam problém si sadnúť do vane kvôli kolenu, tak sa musím postojacky sprchovať.
Bez závesu bola mokrá celá kúpeľňa. 😁
mna sprchovanie vo vani skoro stalo zivot a to neprehanam - jeden smyk a je po tebe alebo si zlomis chrbticu o ram vane
@martinmmartin Toto poznám, myslela som si pri posmyknuti, že nadisla moja posledná chvíľa.Kupila som si protismykovu podložku.Teraz sa už nestane, že by mi ušla noha.
@anonym_autor namontujem zaves 😄 my sme sa tak nastahovali do bytu, vsetko sme prerabali, komplet, okrem kupelne, ta bola vo vybornom stave, vana. Bez zavesu. Tak som medzi steny napla tyc na zaves, neskrutkuje sa, len sa natiahne tak, aby natesno pasovala a zavesila som zaves
@anonym_autor to už akú vysokú školu treba na takúto bežnú vec? Veď sadni, čupni, klakni a sprchuj sa.
Treba sa opýtať chat GPT. 🙈
My máme záves do vane, no aj tak keď sa manžel sprchuje postojačky celá kúpeľka pláva od vody.
Také nervy mám na to.
@anonym_autor Existujú teleskopické tyče, ktoré sa dajú na stenu, ale pre upevnenie sa nastrcia krúžky od závesu tyč sa dá do požadovanej výšky a je to,a na dno vane existujú protišmykové podložky,a pred vami sú predložky alebo uterák, keď sa vystupuje z vane aha ešte som zabudla,na stenu sa namontuje držiak sprchy 🤔
My máme záves do vane, no aj tak keď sa manžel sprchuje postojačky celá kúpeľka pláva od vody.
Také nervy mám na to.
@anonym_65b3ad a ma ho zatiahnuty? 🤣

Čupnem / kľaknem si 😀