Ako sa zbaviť ploštíc v novom byte?
Ahojte kupili sme si byt v 2 poschodovej bytovke... Raz večer keď že bolo že už posledné upratovanie a ideme sťahovať nabytok tak som zbadala ploštícu pozeram a zrazu po izbach ich bolo viac na druhy deň sme hneď volali deratizátora ten nam povedal že to je od lastovičiek na každom okne si urobili hniezdo no ešte dobre že sme tam ne odniesli nábytok upozornila som na to susedov povedali že si nevšimli nič no lenže človek nikdy nevie nám davaju 3 postreky myslíte si že sa to môže objaviť naspeť? Je tam plávajúca a čo keď stále ostanú pod ňou máte stym skúsenosti?
Zhodiť hniezdo lastovičke je protizákonné - na to si treba dať pozor, lastovičky sú zákonom chránené.
moja kolegyňa tiež v novom byte, ale už nasťahovaná tiež našla ploštice, zistilo sa že od susedov, zrejme to doniesli z ciest, veľa cestujú, postreky robili takmer v celom dome aby to zabralo
treba zhodit hniezda a aj susedia musia vystriekat... ak hromadne vycistite kazdy byt tak sa nic nevrati . postrek sa dostane aj pod podlahu .. treba odchytit spravcu a nech poziada vsetkych o kontrolu bytu
@ukgirls zhodili sme ich to nam povedal ten deratozator hneď po postreku
moja kolegyňa tiež v novom byte, ale už nasťahovaná tiež našla ploštice, zistilo sa že od susedov, zrejme to doniesli z ciest, veľa cestujú, postreky robili takmer v celom dome aby to zabralo
@alenka58 fuuu veď preto sa bojim že si tam odnesiem nový nábytok a potom len stresovať a v noci nespať či ich nevidno niekde
@alenka58 fuuu veď preto sa bojim že si tam odnesiem nový nábytok a potom len stresovať a v noci nespať či ich nevidno niekde
@dena424 informuj susedov, ak nikto nebude mať tak fajn, len ono sa to, rýchlo prenáša, ale deratizéri sú odborníci tak ak uznali že je to len u vás tak môžeš byť spokojná

treba zhodit hniezda a aj susedia musia vystriekat... ak hromadne vycistite kazdy byt tak sa nic nevrati . postrek sa dostane aj pod podlahu .. treba odchytit spravcu a nech poziada vsetkych o kontrolu bytu