icon

Ako si poradiť s málometrážnym bytom bez balkóna?

26. jún 2025

Ahojte všetci pozerame po bytoch s priateľoch a jeden sa nám zapáčil ma ale chybičku má len 67m2 je to 3 izbovy byt bez balkóna žijete niekto v takomto byte a ste spokojní ? Bojím sa teda tých malých miestností

modrahruska
26. jún 2025

Uplne bezny 3 izbovy byt, ale balkon by mi chybal.

billy_jean
26. jún 2025

To je malometrazny? My sme v tom byte vyrastali 3 sestry a dvaja rodicia a bolo nam super. A balkon, to hm, nemali sme, ale prezili sme aj bez neho. Aktualne v tom byte byvame a sme spoko.

lindusss2016
26. jún 2025

Ja by som do toho nesla. Zila som v malom byte, necitila som sa tam dobre. Ak ste dvaja a neplanujete rodinu, tak v takej rozlohe hladaj dvojizbak. Ak chces deti, tak rozhodne vacsi a bez balkonu by som nechcela.

pribinak
26. jún 2025

Balkón by mi chýbal

alyson29
26. jún 2025

Mne by chýbal balkón

autor
26. jún 2025
@pribinak

Balkón by mi chýbal

@pribinak no bohužial ostatné byty čo som pozerala tak boli neprerobene za ešte drahšie peniaze 850 vyššie v zlej lokalite a bez umyvačky

martinkatinka
26. jún 2025

To tolko prenajom? Uf, to je palka .8

alenka58
26. jún 2025

čiže prenájom, škoda že nie je balkón, ale dnes sú sušičky tak až tak nemusí chýbať, keď je v dobrej lokalite tak stojí za to lebo to až taký maličký nebude

maria1989
26. jún 2025

Dvom vam trojizbak netreba, a dvojizbovy pohladas luxusny aj za nizsiu cenu.

sissy27
26. jún 2025

Na podnajom by mi to bolo jedno - nebude sa ti pacit tak pojdes inde. Ale na kupu by som hladala asi nieco ine, aspon s balkonom.

rachel36a
26. jún 2025

Metre su v pohode, ja mam 3 izbovy 65m2...ale vadilo by mi ze tam nie je balkón...to by som nebrala...

autor
26. jún 2025
@rachel36a

Metre su v pohode, ja mam 3 izbovy 65m2...ale vadilo by mi ze tam nie je balkón...to by som nebrala...

@rachel36a a prečo tak záleží na balkóne ? 🙂

autor
26. jún 2025
@rachel36a

rachel36a
26. jún 2025

C lete tam susim pradlo, mam tam kvety, idem si tam posedieť a vypiť caj, malý sa tam hrával keď bol menší a pod...za mna je balkón super vec

colsami
26. jún 2025

Uplne normalny trojizbak.
Ja som roky zila v byte bez balkona a nechybal. Ak ste nefajciari, nemate deti, zvierata, atd... Vobec by som nepotrebovala balkon (ako byt na podnajom).

autor
26. jún 2025
@colsami

Uplne normalny trojizbak.
Ja som roky zila v byte bez balkona a nechybal. Ak ste nefajciari, nemate deti, zvierata, atd... Vobec by som nepotrebovala balkon (ako byt na podnajom).

@colsami máme jedno jeden a pol ročné dieťa

mimaapeto
27. jún 2025

momentálne predávam taký byt ale aj s loggiou... a išli sme do takmer 80 m ale bez balkona lebo na 7 poschodí...

mircalla
27. jún 2025
@billy_jean

To je malometrazny? My sme v tom byte vyrastali 3 sestry a dvaja rodicia a bolo nam super. A balkon, to hm, nemali sme, ale prezili sme aj bez neho. Aktualne v tom byte byvame a sme spoko.

@billy_jean Tak ano je...dnes sa take kralikarne uz nerobia. My sme mali 71 m2 a 4 izby z toho jedna mala a teda su tie izby fakt male.

billy_jean
27. jún 2025
@mircalla

@billy_jean Tak ano je...dnes sa take kralikarne uz nerobia. My sme mali 71 m2 a 4 izby z toho jedna mala a teda su tie izby fakt male.

@mircalla ja v takom byte byvam a zatial no prob. Aj dom by som mohla, aj byt v novostavbe, ale na co. Splni to ten ucel a mam ho prerobeny na svoje vlastne potreby. Zila som dlhe roky v byte s balkonom, dokazem zit aj v byte bez balkonu. Jasne, nice to have. Ale u mna zavazila dispozicia bytu, lokalita, dostupnost, skoly, skolky, obchody, lekar, zelen, celkovo infrasttruktura. A hlavne nemam hypo a nemusim nic splacat, co je super pre mna.

nelka93
27. jún 2025

Mne by balkón chýbal, ale je to len podnájom. Keby ste to išli kupovať, tak to riešim, takto je to jedno.