Ako správne používať fialovú handričku Vileda?
Ahojte.pocula som na ňu samé chvály,tak teda ,Že skúsim,ale ja mám furt šmuhy,skúšala som na mokro, na sucho...ako to robíte vy?
ja som na nu pocula tiez samu chvalu - ale zazrak sa teda nekonal.
obycajna handricka
este viac chvaly som pocula na tie zazracne nanohubky - kupila som v DM a to je mega hovadina - drobi sa to, nic nevycisti
z vlastnej skusenosti viem, ze bez chemie to [roste ciste a vonave nebude.
poznam par zien, ktore tvrdia opak - ale teda, v ich dome by som ja teda zit nevedela.
kazda mame inu predstavu o cistote, ze ano...
cista tepla voda a vyzmykat a utriet, smuhy mi naozaj nenechava ani na okne, zrkadle ci matnej linke, len musi byt ta voda bez pripravku
@anonym_autor skusala som na okna aj na lesklu linku mne ostalu smuhy po uchniti.ked som sa pozrela nalinky zboku otras
ja som na nu pocula tiez samu chvalu - ale zazrak sa teda nekonal.
obycajna handricka
este viac chvaly som pocula na tie zazracne nanohubky - kupila som v DM a to je mega hovadina - drobi sa to, nic nevycisti
z vlastnej skusenosti viem, ze bez chemie to [roste ciste a vonave nebude.
poznam par zien, ktore tvrdia opak - ale teda, v ich dome by som ja teda zit nevedela.
kazda mame inu predstavu o cistote, ze ano...
@nyusika nic nevycisti???? Tak to teda ziram, lebo ja mam biely granitovy drez a cistim len tym a biela je stale biela a sklo krasne vycisti na rure a NEREZ, uplne do hladka, ziadne smuhy. Bez toho si uz neviem cistenie predstavit. Ta fialova handricka nic moc. Ale tieto hubky, to je genialne.
A to teda netvrdim, ze nepouzivam ziadny pripravok, to teda nie, ale tato hubka musi byt.
@nyusika nic nevycisti???? Tak to teda ziram, lebo ja mam biely granitovy drez a cistim len tym a biela je stale biela a sklo krasne vycisti na rure a NEREZ, uplne do hladka, ziadne smuhy. Bez toho si uz neviem cistenie predstavit. Ta fialova handricka nic moc. Ale tieto hubky, to je genialne.
A to teda netvrdim, ze nepouzivam ziadny pripravok, to teda nie, ale tato hubka musi byt.
@nevenka no nie, rozdrobi sa, vrzga...ja na tro nemam nervy 😀

Ako si mohla skúšať na sucho? Veď to je tvrdé ako kameň. Hlavne žiadny saponat, len čistá voda. Nikdy som nemala šmuhy.