icon

Ako správne používať fialovú handričku Vileda?

Dnes o 10:53

Ahojte.pocula som na ňu samé chvály,tak teda ,Že skúsim,ale ja mám furt šmuhy,skúšala som na mokro, na sucho...ako to robíte vy?

fajnova
Dnes o 10:56

Ako si mohla skúšať na sucho? Veď to je tvrdé ako kameň. Hlavne žiadny saponat, len čistá voda. Nikdy som nemala šmuhy.

nyusika
Dnes o 11:54

ja som na nu pocula tiez samu chvalu - ale zazrak sa teda nekonal.
obycajna handricka
este viac chvaly som pocula na tie zazracne nanohubky - kupila som v DM a to je mega hovadina - drobi sa to, nic nevycisti

z vlastnej skusenosti viem, ze bez chemie to [roste ciste a vonave nebude.
poznam par zien, ktore tvrdia opak - ale teda, v ich dome by som ja teda zit nevedela.
kazda mame inu predstavu o cistote, ze ano...

anonym_4adc6f
Dnes o 11:58

cista tepla voda a vyzmykat a utriet, smuhy mi naozaj nenechava ani na okne, zrkadle ci matnej linke, len musi byt ta voda bez pripravku

slavomira236
Dnes o 12:18

@anonym_autor skusala som na okna aj na lesklu linku mne ostalu smuhy po uchniti.ked som sa pozrela nalinky zboku otras

nevenka
Dnes o 12:32
@nyusika

ja som na nu pocula tiez samu chvalu - ale zazrak sa teda nekonal.
obycajna handricka
este viac chvaly som pocula na tie zazracne nanohubky - kupila som v DM a to je mega hovadina - drobi sa to, nic nevycisti

z vlastnej skusenosti viem, ze bez chemie to [roste ciste a vonave nebude.
poznam par zien, ktore tvrdia opak - ale teda, v ich dome by som ja teda zit nevedela.
kazda mame inu predstavu o cistote, ze ano...

@nyusika nic nevycisti???? Tak to teda ziram, lebo ja mam biely granitovy drez a cistim len tym a biela je stale biela a sklo krasne vycisti na rure a NEREZ, uplne do hladka, ziadne smuhy. Bez toho si uz neviem cistenie predstavit. Ta fialova handricka nic moc. Ale tieto hubky, to je genialne.
A to teda netvrdim, ze nepouzivam ziadny pripravok, to teda nie, ale tato hubka musi byt.

nyusika
Dnes o 12:35
@nevenka

@nyusika nic nevycisti???? Tak to teda ziram, lebo ja mam biely granitovy drez a cistim len tym a biela je stale biela a sklo krasne vycisti na rure a NEREZ, uplne do hladka, ziadne smuhy. Bez toho si uz neviem cistenie predstavit. Ta fialova handricka nic moc. Ale tieto hubky, to je genialne.
A to teda netvrdim, ze nepouzivam ziadny pripravok, to teda nie, ale tato hubka musi byt.

@nevenka no nie, rozdrobi sa, vrzga...ja na tro nemam nervy 😀