icon

Ako správne vrátiť zásuvku do chladničky?

21. mar 2024

Caute ženy. Pýtame sa tu na snehobiele testy alebo či bude tesko otvorené na veľký piatok tak skúsim aj ja. Ako to tam sakra dostanem naspäť ? Moj muž a moj otec to so mnou cez videohovor vzdali 😀 @viessta kiežby si tu bola možno by si vedela totálne antitalentneho a najviac nelogicky rozmyslajuceho človeka na svete navigovať. Ďakujem vám !

autor
21. mar 2024
autor
21. mar 2024
viestta
21. mar 2024

Rozmyslam ako to tam bolo skor ako si to vybrala.

autor
21. mar 2024

@viestta 😀 ďakujem ti , presne si nad tým tlciem hlavu , ešte som si hovorila odfot si to trúba nebudeš to dať vedieť naspäť .

viestta
21. mar 2024

Ja mam tiez taky suflik v mraznicke, ze zakazdym ked ju cistim rozmyslam ako som ho minule dostala von a potom dalsia matura, kym ho dam dnu.

aalt
21. mar 2024

No, myslim, ze ho musis davat sikmo. Ako je topredne "zrezanie". Kym takto ide a potom ho vyrovnat a dotlacit.

autor
21. mar 2024

@aalt áno áno presne to mi hovoril muž aj ktorú ruku mám jak zdvihnúť hore dole ale keď som si pomýlila lávu s pravou tak to vzdal 😀 ale ďakujem moc . Ešte vyskúšam

malebiele
21. mar 2024

suflik by mal ist do tej strednej casti, ci? ak ano, treba zadok suflika dat do tej casti, uplne suflik dvihnut predkom hore a zasunut a druhy len nasunut pod neho, ak su tam teda dva

aalt
21. mar 2024

Sikmo myslim, vzadu dole a v predu hore, ale len trochu ako je na nom ta sikmina. Nie sikmo lava/prava.

autor
21. mar 2024

Sú tam dva takéto veľké a jeden malinky, ten sa mi podarilo ale to je iný, lebo je malinky. Tieto dva sú takéto veľké dlhé.

evka_21
21. mar 2024

Musiš to tam davať zo šikma.. zadok dodola a predok do hora a postupne zasunuť aby ti to zapadlo ťažko s ato opisuje ale je to jednoduché

aalt
21. mar 2024

Spodny uz mas, nie? Na nom je to sklo. Teraz este dva a medzi nimi sklo. Musis najprv spodny, tak ako som pisal. Potom sklo a nan posledny.

simca06022011
21. mar 2024

normalne nasikmo, zdvihnes predok, zadok dole a ides. Len sa musis trafit kam treba :D

simca06022011
21. mar 2024

prinajhorsom pockaju sufliky vonku, kym sa ti chlap vrati dmov :DDD

aalt
21. mar 2024

Ako je ta sipka, das zarovno s tym sklom dole. Pokial ide tlacis, ked to prejde za tie zarazky, tak suflik postupne vyrovnavas a tlacis dalej dozadu.

autor
21. mar 2024

Ja vám všetkým ďakujem všetkým dievacata ste strašne zlate a ty
@aalt , žena môže byt pyšná . Sufliky sú tam. Dakujeeeeeeeeeem si strašne zlatý ❤️ ten obrázok
Mi pomohol naozaj hneď to tam zapadlo .

Ešte raz vám všetkým ďakujem ste úžasní ! Muž bude zirat 😀 ďakujem 😍😍😍