Ako správne vybrať matrac?
Ahojte.. Baby, podľa coho si vyberáte madrac?? Mam 3 ročny, ale mam vačsiu rit, som pribrala😂mam pod ritou jamu, aj ho otacam. Teraz som kukala v Mobelixe 1+1.Stredne tvrdy/tvrdy..

Ja som kupila pred pol rokom s pamatovou penou a som spokojna. Ale vyberala som taky, co ma tej peny viac cm, nie len tri.
https://raj-matracov.sk/matrace-sendvicove/1988...
záleží aj akú má podložku, aký máš rošt. Ak máš pevné laty, mala by si mať taštičkový (s pružinami), ak máš pružný lamelový rošt, tak môžeš ísť aj do penového matraca. A naozaj je najlepšie ísť si matrac vyskúšať na predajnu, poležať si na viacerých a tak si vybrať. Pri výbere rozhoduje aj hmotnosť osoby, čiastočne aj ako spí (na boku, na chrbte) a aj či pracuješ manuálne alebo celý deň pri PC. Treba ist naozaj vyskúšať. Tak som to urobila a spí sa mi výborne.
no ja som aj v predajni matrac skusala, ale co to je par minut lezat, to mi skoro kazdy pripadal dobry ako novy. Neskor ale kupeny matrac nesplnil moje ocakavania - aj ked ho otacam, vylezali sa mi na nom jamy a to mam do 60kg-
Minule som 15 rocnemu kupila na blind z netu, a velmi si ho chvali, je kombinaciou pruzinoveho s pamatovou penou. vzdy ked nie je doma syn - sa rychlo nejaky jeho surodenec ulozi na jeho postel.
@cicko44 to nie, teray su tie puzdrove, ked je kazda pruzina v osobitom puzdre obalena. sy ma este navrchu aj spodnu cast z pametovej peny, takze jeho telo sa k pruzine ani nedostane. Dcera ma zas ,komplet z pam. penz a mne to napr. nevyhovuje, lebo mam pocit takeho cudneho zabarania sa. a zase cely pruzinovy hlavne ked je lacny tenky tak po case sa vyleyi a pruziny citit. cim hrubsi madrac, tym je vacsinou drahsi,
@cicko44 tento sme kupili
https://emi.sk/pruzinove-matrace/2388-11516-pov...
@cicko44 teraz su uz ine pruziny, ale ja si furt spomeniem ako pruziny o mnou "dychali" celu noc, nejak mam voci nim nedoveru. Penovy matrac je aspon tichy. Druha vec je, ze aj ten najdrahsia najluxusnejsi matrac tak ci tak treba po piatich, nejneskor po siedmich rokoch vymenit z hygienickych dovodov, takze radsej volim taku cestu aby ma ta vymena velmi nebolela.

Pred kupou si chodit na ten matrac lahnut na par minut a opakovane...