icon

Ako správne založiť tesnenie v umývačke Bosch?

3petka
13. jún 2025

Zienky pomoc. Ja premotivovana….. som odobrala tesnenie z umývačky že ho umyjem, bolo vcelku čisté len tak mimochodom a teraz ho neviem založiť späť. Nedá sa mi zatvoriť umývačka.
Ak máte niektorá Bosh umývačku viete mi urobiť foto ako je to tam vložené? Pozerám videá ale nikde to nie je poriadne vidieť, otacam pretáčam a nič.
Ide má poraziť. Dakujem

viestta
13. jún 2025

Ktore si vyrvala? Vnutorne alebo vonkajsie? Skus priborovy noz, pretoze oni na to maju speci nastroj, s ktorym to zatlacaju.

3petka
autor
13. jún 2025
@viestta

Ktore si vyrvala? Vnutorne alebo vonkajsie? Skus priborovy noz, pretoze oni na to maju speci nastroj, s ktorym to zatlacaju.

@viestta to hneď na dvierkach. Určite to zle zakladám, ešte keď som ho vyberala si hovorím to ide ľahko von pôjde aj ľahko dnu. No čo už sprostemu len vidle do ruky

viestta
13. jún 2025
@3petka

@viestta to hneď na dvierkach. Určite to zle zakladám, ešte keď som ho vyberala si hovorím to ide ľahko von pôjde aj ľahko dnu. No čo už sprostemu len vidle do ruky

@3petka idem kuknut ako to tam je

viestta
13. jún 2025
@3petka

@3petka na dvierka nemám. Len na kasni, vnútorné čierne a vonkajšie biele.

3petka
autor
13. jún 2025
@viestta

@3petka na dvierka nemám. Len na kasni, vnútorné čierne a vonkajšie biele.

@viestta no to myslím, to dlhé vo vnútri čo tesno dvierka. Dobre si odfotila. Skúsim si nejak priblížiť že ako to tam je a založiť. Keď to ja založím tak je vidieť že je to moc dovonka.

3petka
autor
13. jún 2025

Tak som to nakoniec zakladala dobre len to bolo treba viac zatlačiť. Ešte že prišiel muž skôr z prace.

viestta
13. jún 2025
@3petka

Tak som to nakoniec zakladala dobre len to bolo treba viac zatlačiť. Ešte že prišiel muž skôr z prace.

@3petka aspon vies, ze Neskrab, kym nesvrbi 🙂

3petka
autor
13. jún 2025
@viestta

@3petka aspon vies, ze Neskrab, kym nesvrbi 🙂

@viestta veru už som sa poučila taká sprostá už nebudem.