Ako vybrať farbu výzdoby na vianočný stromček?
Dobrý večer Vám prajem.
Pre akú farbu výzdoby na vianočný stromček ste sa rozhodli, alebo kombináciu akých farieb?
Aké ozdoby používate? Meníte výzdobu každoročne?
My už roky používame červeno-zlatú. Máme len vrchný špic, gule a reťaze a svetielka, iné nič.
Ďakujem Vám za odpovede a prajem Vám krásny zvyšok večera.
Kazdy rok modrostrieborny
Každý rok si niečo dokúpim. Ozdoby mam len sklo - hlavne okrasa - ladene do biela + prirodne motivy a figúrky .. už by som nikdy na stromček nedavala kusy plastu takto je oveľa krajši, tie plastové mi prídu gycove.
Ozdoby kupujem hocikedy kľudne aj v lete ak cestujeme okolo nejakej predajne...aj Česi a Poliaci robia krasne sklenene ozdoby... na vianočných trhoch tiež majú krásne veci. Tie ozdoby si rokmi drzia svoju cenu...
Niekedy by som skúsila aj úplne retro farebný ako kedysi len by som asi musela pozbierať Ozdoby po celej rodine.
@denisah6 u nás rovnako 🙂
Mám viacero farieb a typov ozdôb, takže každý rok podľa nálady. Tento rok bude zlato-zelený. Minulý rok bol ozdobený drevenými ozdobami a guľami. Svetielka klasika, no tiež striedam podľa ostatných ozdôb buď biele, žlté alebo farebné.
Tento rok dcéra rozhodla, že budeme mať kombináciu modro zelenú so strieborno bielou .
Máme kopu ozdôb, starých ešte keď sme my s mužom boli malí, pár nových, každoročne ručne robené aj kupované salonky, dukatiky, reťaze, alebo organzu- podľa farby... Každý člen rodiny má na stromčeku svojho vtáčika a vyrezavanu guľu s menom.
Minulé roky sme mávali skôr zlato červenú, alebo farebnú výzdobu.
@bolarazjedna my máme podobne ozdoby, čiže každý rok je rovnaky zhruba tamýto..meniť to nechcem
@bylinka25 Menim si každý rok, lebo guličiek mám kopec, len sklenené. Minulý rok som mala bielo hnedý. Tento rok ešte uvidim.

@zara1357 krásne gule máte, to je okrasa že? Ja som nestihla medvedíkov, zaváhala som pri kúpe a už nie sú v ponuke