Ako vybrať ideálnu sušičku pre domácnosť?
Baby, chceme kúpiť sucicku, bude to prva takže vôbec neviem ako vybrať. Jediné čo viem že nechcem bielu 😂😂
Co hlavne pozerať pri vybere? Na čo dať pozor.
Ďakujem pekne, pekny den.
Práveže hlavne bundy krásne ti ich nadycha aj perove aj normálne Vatové aj vesty
@autor my mame Siemens, ma to ten isty motor ako Bosch, akurat bola lacnejsia ( inac ostatne spotrebice ako pracka, umyvacka mame vsetko Bosch). Nasa ked ju uplne naplnim susi okolo 2,5 hodiny, ale to je koli tomu, ze pracku mam 20 rocnu a odstreduje max na 800 otacok, keby odstredovala na 1400, tak by susenie trvalo o hodinu kratsie. Ked ides susit v susicke, tak sa neodporuca pouzivat avivaz, zanasa to na nej senzory, su potom take uteraciky co sa daju k pradlu pri suseni aby neelektrizovalo a vonalo.
Ešte ma napadlo kúp si loptičky do sušičky hlavne kvôli bundam a paplóny aby ich poriadne nadychalo majú v každom elektre za par korun
@lakebabe ďakujem za tip. Koľko ich potrebujem ?
Ja mam 3 možno to aj záleží od objemu sušičky ale myslím ze to stačí v každej
Mala som Beko fičala 8 rokov. Momentálne mám Lord a som tiež spokojná. Sušim všetko. Gulicky mám 4 tak sa mi to osvedčilo.
my sme si tiez konecne kupili, mame bosch kondenzacnu, napojenu na odtok, zatial este nieco opatrne, ale je to to fakt skvela vec a lopticky mame 4ks vlnene 🙂
Ďakujem, tak pozriem 3/4ks. Ešte mám mesiac. 🤗😁
na topanky napriklad. hod do googlu,pisu aj vlnu a plysaky
@anjelicek26 aj my tak 😂ked svieti slnko,periem ako besna
@cina1 aha,ďakujem, nevedela som ako to hľadať 😅
A to ked dam tam topánky tak uz nič iné tam nejde?
zial, ja nemam osobnu skusenost
@cina1 nevadí, ďakujem 😊
Baby, sušičku už mám, som celkom spokojná, len sa mi vidí že dlho príliš dlho suši 😂😂

Susite aj bundy? ( zimne, jarné....)