icon

Ako vybrať ideálnu sušičku pre domácnosť?

20. feb 2024

Baby, chceme kúpiť sucicku, bude to prva takže vôbec neviem ako vybrať. Jediné čo viem že nechcem bielu 😂😂
Co hlavne pozerať pri vybere? Na čo dať pozor.
Ďakujem pekne, pekny den.

Strana
z2
autor
22. feb 2024

Susite aj bundy? ( zimne, jarné....)

lakebabe
22. feb 2024

Práveže hlavne bundy krásne ti ich nadycha aj perove aj normálne Vatové aj vesty

masinka
22. feb 2024

@autor my mame Siemens, ma to ten isty motor ako Bosch, akurat bola lacnejsia ( inac ostatne spotrebice ako pracka, umyvacka mame vsetko Bosch). Nasa ked ju uplne naplnim susi okolo 2,5 hodiny, ale to je koli tomu, ze pracku mam 20 rocnu a odstreduje max na 800 otacok, keby odstredovala na 1400, tak by susenie trvalo o hodinu kratsie. Ked ides susit v susicke, tak sa neodporuca pouzivat avivaz, zanasa to na nej senzory, su potom take uteraciky co sa daju k pradlu pri suseni aby neelektrizovalo a vonalo.

autor
22. feb 2024

@lakebabe
@masinka
😍 super,ďakujem

lakebabe
22. feb 2024

Ešte ma napadlo kúp si loptičky do sušičky hlavne kvôli bundam a paplóny aby ich poriadne nadychalo majú v každom elektre za par korun

autor
22. feb 2024

@lakebabe ďakujem za tip. Koľko ich potrebujem ?

lakebabe
22. feb 2024

Ja mam 3 možno to aj záleží od objemu sušičky ale myslím ze to stačí v každej

bosorkabb
22. feb 2024

Mala som Beko fičala 8 rokov. Momentálne mám Lord a som tiež spokojná. Sušim všetko. Gulicky mám 4 tak sa mi to osvedčilo.

cina1
22. feb 2024

my sme si tiez konecne kupili, mame bosch kondenzacnu, napojenu na odtok, zatial este nieco opatrne, ale je to to fakt skvela vec a lopticky mame 4ks vlnene 🙂

autor
22. feb 2024

Ďakujem, tak pozriem 3/4ks. Ešte mám mesiac. 🤗😁

autor
24. feb 2024

Baby, na čo toto slúži? Ďakujem 😊

cina1
24. feb 2024

na topanky napriklad. hod do googlu,pisu aj vlnu a plysaky

marca12
24. feb 2024

@anjelicek26 aj my tak 😂ked svieti slnko,periem ako besna

autor
24. feb 2024

@cina1 aha,ďakujem, nevedela som ako to hľadať 😅
A to ked dam tam topánky tak uz nič iné tam nejde?

cina1
24. feb 2024

zial, ja nemam osobnu skusenost

autor
24. feb 2024

@cina1 nevadí, ďakujem 😊

autor
17. apr 2024

Baby, sušičku už mám, som celkom spokojná, len sa mi vidí že dlho príliš dlho suši 😂😂

Strana
z2