icon

Ako vybrať kvalitný desiatový box na jedlo?

luckuz
24. jan 2025

Poraďte kvalitný desiatový box, aby sa zmeatilo pečivo, ovocie, zelenina. Ďakujem.

gab1sol
24. jan 2025

@luckuz dievčatá majú od mydaughterslunchbox (na IG) a sú dobré. Staršia ho už má 3. rok, preto sme aj mladšej kúpili…

hipuska
24. jan 2025

@gab1sol vyzerá celkom malý. Napr. dva rožky by sa tam vošli?

luckuz
autor
24. jan 2025

@gab1sol vyzeraju dobre. Viete poslat link kde zoženiem? Dakujem

really8
24. jan 2025

@luckuz Bbox

ayato
24. jan 2025

Aj my máme bbox,ten najväčší.

yvanielka
24. jan 2025

@hipuska rožok sa tam zmestí takto, je dobrý len ťažší. Máme ešte aj obyčajný Tescoma sistema. Aj v DM majú fajn boxy

zuzubb007
24. jan 2025

Máme obyčajný ľahučký z ORIONu za 3 eura, mám ich asi tretí rok niekoľko kusov, netečie nič držia brutálne ani sa neotvoria ani nič, za mňa zbytočnosť dávať 30 euro za box na desiatu, a sú úplne lahke

hipuska
24. jan 2025

Super vďaka, to ja potrebujem niečo na 2 rožky aspoň
@yvanielka

gab1sol
24. jan 2025

@hipuska my máme yumbox originál tuším. Tam asi len jeden rožok, k nemu určite ešte niečo, ale sú aj iné veľkosti. Len tie neviem posúdiť.
@luckuz my ich máme od kočky, čo som pridala. Stránka s e-shopom je lunchbox.sk

yvanielka
24. jan 2025

@hipuska to je Yumbox druh Panino, sú aj iné tento je tak ideálne členený. Dcére to stačí ale keď pôjde syn do školy ten bude potrebovať tiež väčší box aspoň na dva rožky 🙂

luckuz
autor
24. jan 2025

@gab1sol nenapachnu veci ak sú spolu? Paprika, jablko..?

luckuz
autor
24. jan 2025

@yvanielka tiež pozerám panino. 4 priehradky. Len mám obavu, či jednotlivé potraviny nenapáchnu. Moj je druhák. Moc toho nezje, no za toľké peniaze ten desiatovnik bude mať hadam dlho. Tak aby aj v starsom veku sa mu tam pomestilo.

deedol
24. jan 2025

Aj ikea ma take vkladacky do ich 365 boxu

yvanielka
24. jan 2025

@luckuz naša ho má od prvého ročníka, teraz je štvrtáčka a je ako nový, len teda striedam aj s inými. Nenapáchne to

agnese
24. jan 2025

Sistema box

gab1sol
24. jan 2025

@luckuz potraviny od seba nenapáchnu, na fotke, čo pridala @yvanielka vidno silikónové tesnenie, tie priehradky sú tak od seba akoby izolované. My ich dávame (obe časti) dokonca aj do umývačky riadu a stále sú ako nové.

luckuz
autor
24. jan 2025

@yvanielka ďakujem.asi ho idem objednať.

luckuz
autor
24. jan 2025

@agnese ktorý konkrétne máte? Ja som pozerala 1,1l; 3 priehradky

agnese
25. jan 2025

@luckuz 1,25 a potom väčší 1,65 l, pre dieťa do školy asi stačí aj menší, ja si nosím jedlo na celý deň so sebou a do toho sa mi zmestí všetko, obed mám zvlášť

luckuz
autor
25. jan 2025

@agnese ďakujem. Objednala som 3 rôzne veľkosti.

chestity
11. feb 2025

Ahojte,
My používame taketo nieco… su lahke a skladne, alurat mozmo mensie deti mozu pri nepozornosti potlačiť…. Ale udržia desiatu studenú a bo teplu ….
A hlavne sa tam zmestia aj 2 rozky a keksik aj ovocie … taky az sa mi zda niekedy az nafukovací 🤣

https://www.kidsmall.sk/termo-box-na-desiatu-ba...

erikama8
24. júl 2025

ja by som chcela nejaky s rozdelovacom, viac sa mi to pozdáva do školy na desiatu

krstn003
30. júl 2025

my sme kupovali sistema krabičku, ty majú fakt vychytané tie boxy na desiatu ked už tak len od nich

urshullita6541
16. sep 2025
@krstn003

my sme kupovali sistema krabičku, ty majú fakt vychytané tie boxy na desiatu ked už tak len od nich

@krstn003 tiež sme kupovali sistema 🙂 konkrétne túto s nádobkou na jogurt https://www.sistema-krabicky.sk/sistema-to-go-t... a je výborná aj na tréningy - malý má v nej často aj melón či pyré a nikdy sa nám nestalo žeby pretiekla