Ako vybrať najlepší robotický vysávač s mopom?
Dobrý deň.
Potrebovala by som poradiť nejaký dobrý robotický vysávač s mopom a za rozumnú cenu😊.
ĎAKUJEM 🙏
ja mám tento a mega som spokojná Xiaomi Robot Vacuum X20+
@michaela412 ďakujem za odpoved🤗
aj ja ho mam a tiez som spokojna
za mna roomba 🙂
My máme roomba a zatiaľ spokojnosť.
ja mam nizsiu verziu xiaomi a je o nicom to mopovanie, vysavanie super mop zbytocnost akurat s tym mas koopu starostli ak pojdem do dalsieho vysavaca tak jednoznacne hore spominaneho vacuum X20+ to je uzasny vysavac aj mopovac samostatny len ho obcas treba doplnit a vypraznit. bezne bez zasobnika musis po kazdom vysavani a umyvani "dorobit"
@michaela412 ďakujem za odpoved🤗
@zuzu148 Roborock Qrevo 5AE
Výborný rôzne funkcie nastavenia 👌
Aj my máme Xiaomi Robot Vacuum X20+ a je to úplne TOP 🤩 Púšťame ho každý druhý deň. Neviem si ho vynachváliť.
Aj my máme Xiaomi Robot Vacuum X20+ a je to úplne TOP 🤩 Púšťame ho každý druhý deň. Neviem si ho vynachváliť.
@sisi1837 môžem presný link? Ďakujem
@sisi1837 môžem presný link? Ďakujem
@marcellka32 Nech sa páči 🙂
https://m.alza.sk/xiaomi-robot-vacuum-x20-d1229...
Fuha máte baby tip na niečo kvalitné do 300 eur?? 500 nemôžem dať dik
Dobrý deň,s cenou pod 300€ KVALITNÝ robotický vysávač s mopom asi nekúpite,ale možnosti sú,spomínaný Xiaomi sa dá kúpiť pod 350€,skúste Heuréku,Allegro...ako náhrada za Xiaomi je JONR P20 PRO s cenou cca 300€,v tomto prípade ale ide o nákup cez Aliexpres,čo nemusí každému vyhovovať, a ďalší adept za mňa je DREAME D20 PRO PLUS dostupný aj v SK eshopoch, cena cca 330€.Spomenuté modely máme všetky v rodine, a maximálna spokojnosť.
Dá sa najst v akciách.. možno by som ešte pockala na nejaké black friday
Treba sledovať cenu https://www.kupnajlepsie.sk/vysava-a-mopuje-za-...
@zuzu148 mame Roborock Q7 Max. Za mna parada.
Brali sme Xiaomi z telekomu a sme riadne spokojný
Skor by som pozrela riadny vykon vysavania.ked dobre povysava umyjes za nim šup šup... mn3 vadilo ze som nemohla pouzit ziafny saponat a ked mi zacuval mokry do nabijacky na parkety po case sa mi zacali zdvihat.. vykaslala som sa na cele mopovanie dala ho poriadne povysavat a poumyvala klasickym mopom s ajaxom.bolo cisto aj vonavo.
Máme 2, xiaomi x20 plus, ale ten sme dali na terasu, výkon nie je žiadne terno. Vnútri v dome mame roborock saros 10r a ten se super, v starom dome sme mali roborock s7 maxV a bol tiež perfektný

ja mám tento a mega som spokojná Xiaomi Robot Vacuum X20+