icon

Ako vybrať najlepšie dlhotrvajúce olejové vonné tyčinky?

denkabemommy
19. jan 2025

Viete mi poradiť dlhotrvajúce vonné tyčinky - nie tie horiace ale olejové, ktoré majú dlhšiu intenzívnu vôňu - vôňa skôr svieža, pripadne vôňa dreva, zároveň sú zdraviu nezávadné?

Ďakujem 😊😊

lindusss2016
20. jan 2025

@denkabemommy omnoho lepsou volbou je difuzer a cisty esencialny olej. Cokolvek, co sa spaluje, nemoze byt zdraviu nezavadne. Ako aromaterapeutka ti mozem smelo odporucit tento difuzer, ktory sama pouzivam roky a maju hk doma desiatky mojich zakaznikov. V takejto zlave este nebol za cele roky, co od nich nakupujem

https://bewit.love/sk/produkt/aroma-difuzer-fav...

denkabemommy
autor
20. jan 2025

@lindusss2016 nechcem tie spaľovacie ale také čo sa namočia do oleja a áno difúzer máme tiež, používame young living oleje 🙂, toto chcem do wc skôr na dekoračné účely

lindusss2016
20. jan 2025

@denkabemommy aha, uz rozumiem, to sa potom asi nevola uplne ze vonne tycinky, ale tusim olejovy difuzer, alebo nejak tak. Ale to si vies inak vyrobit sama, ak mas esencialne oleje. Na tej stranke, co som ti dala link vyssie, maju aj tie tycinky s flaskou a zarobis sj vonu sama uplne jednoducho, ze do nosneho oleja nariedis eswncialne podla tvojho vyberu

denkabemommy
autor
20. jan 2025

@lindusss2016 ooo to mi nenapadlo, ďakujem 😊