Ako vybrať spoľahlivú domácu kameru so zvukom?
Zdravim, mám dvojročnú dcérku, mám dve prace (je jedno prečo, inak nevyjdem finančne, manžela neriešte)….zohnala som pani čo sa mi o ňu bude starať ale kamoska mala nie práve najlepšiu skusenost. Poradíte mi nejakú kameru aj so zvukom, čo by som nenapadne vedela dať do obývačky kde s ňou bude tráviť najviac času? Samozrejme že to budem mazať a po čase ostranim ale ľudia sme všelijaký a nechcem aby moja dcerka trpela pri niekom….oani vyzerá byt super, nechcem jej krivdiť…no doveruj ale preveruj…vdaka za všetky názory ktoré budú konštruktívne
Kamier si môžeš dať koľko chceš ale každý musí vedieť, že tam je.
@syslik81 napisala "co by som nenapadne vedela dat do obyvacky..." ak by ju chcela vopred upozornit, tak ziadne nenapadne nepotrebuje.
Vďaka všetkým normalnim, budem nad tým ešte uvažovať ako to celé s malinkou zmanazovat…majte sa🙂
Urcite ziadnu pofidernu kameru z Temu, Ali a podobnych lacnych smejdov. Velmi lahko by sa mohla sparovat s inym telefonom, napr. telefonom suseda alebo rovno slecny na strazenie a vysudila by z teba aj posledny cent, pokial ju pisomne neoboznamis dopredu s nahravanim.
V pripade, ze si zaplatis slecnu z agentury, postup musi byt rovnaky inak ta moze zalovat ako agentura, tak aj slecna na strazenie.
Odporucam kvalitnu interierovu kameru s dobrym pripojenim z normalneho obchodu, to ale nebudu malinke a nenapadne spionazne zariadenia.
@vancour popozeraj kamery od xiaomi....mozes si dianie pozerat v mobile. Nahrava aj zvuk. Ja by som urobila to iste. Ci jej o tom povies alebo nie je na tebe. "Škody" na detoch sa uz nedaju zvratit. Absolutne chapem tvoje obavy. Ja poznam ludi, ktory maju kamery v nutri. Ak maju apartmány a dlhsie tam nechodia, chcu vediet ak by sa tam niekto vlamal.na vstup dat kameru nemozu, lebo nesmu monitorovat verejny priestor.
@vancour ja ti len pisem, ze si zakerna, keby si bola priama, tak by si pani povedala, ze byt je monitorovany, ona by si davala pozor a ty by si bola v klude, ze si nic dovolovat nebude. Ty si ta, co ide konat za jej chrbtom. Nepijem ani kavu, ani alkohol, neznasam zakernost a konanie poza chrbat cloveka.
Tak ako v Amerike to robia, kadečo som už na tých nahrávkach videla...chápem, že sa bojíš zveriť jej svoje dieťa, ale ak nemáš na ňu dobré referencie od kamošky, hľadaj si inú pani na stráženie. Alebo môžeš urobiť takú kulehu trochu...upozorni ju, že más doma tajné kamery kvôli zlodejom (aj keď ich reálne nemáš), bude si možno dávať kvôli tomu väčší pozor na to ako sa správa...a ako vravím, hľadaj inú pani.
@vancour pri toľkej arogancii, akou prekypujes, nečudujem sa, že si bez chlapa a musíš mať dve práce.
Kamery v dome môžeš mať aj na každom štvoraku. Každého, kto do domu vojde, musíš upozorniť. Je na to zákon. Volá sa to ochrana osobnosti. A moja vlastná skúsenosť, ak povieš, že máš v dome kamery, opatrovateľka sa ti otočí na päte. Aj táto, aj každá iná. V dnešnej internetovej dobe, keď hocikto hocičo vycapi na net, ti nikto nebude strážiť decko pod kamerami. Opakujem, moja vlastná skúsenosť.
Ahoj, ja mám túto kameru. Ja ju používam zapnutú v obývačke len keď ideme na dovolenku, alebo na víkend preč. Inak ju úplne vypínam
https://www.nay.sk/tplink-tapo-c200-ip-kamera?g...
@princeznazvychodu kto ri povedal vychodniarska princezna, že som bez chlapa? Môj muž je ležiaci po autonehode
Pochopitelne preco chces davat kameru, mas strach o vlastne dieta to je uplne normalne. Vela ludi ma doma kamery, no mala by si ju o nej informovat a ked nahodou z nicoho nic obraz na kamere vypadne alebo sa zacne viac kazit ako zvycajne tak potom spozorni.
@michaela412 super, vdaka🙂
@princeznazvychodu a moje dieťa ešte raz nazves deckom a urobím si výlet na vychod….radsej buď ticho keď nepoznas pozadie
@matkahelka tusim u nas v robote je aj "upozornenie" ze je priestor monitorovany
@janulik2008 hej, už aj u nás ale tri mesiace po zapojení až🤷♀️ asi nebol čas alebo čo…ale to je fuk
@vancour upokoj sa. Decko je aj tvoje, aj moje, aj všetky ostatné. Je to bežné zaužívaný výraz. Pokojne si však výlet urob, pošlem ti aj adresu a ukážem ti naše kamery. Muž je ležiaci? A kto sa o toho ležiaka stará nevie dozrieť aj na tú opatrovateľku?
@princeznazvychodu staraj sa o seba, tvoje decko môže byt, ja mám dieťa a adresu kľudne pošli prd ta je do môjho manžela a nemáš ani sajnu čím sme si prešli, hlupa hus čo si honi ego na inej zene čo nemá ideálne podmienky, si uboha
@vancour nie, úbohá a hlupa si tu akurát ty, že ideš smirovat opatrovateľku. Je úplne jedno čím ste si prešli, ty tiež nevieš, čím som si prešla ja a nikdy by mi nenapadlo "nenápadne do obývačky dať kamery..."
@princeznazvychodu hej, ale zato by si manžela čo ma kvadruparezu nechala behať za 2 ročným dieťaťom

Inak kamery subrozne aj v rôznych cenách, čiže treba si len vybrať:D