icon

Ako vybrať spoľahlivú domácu kameru so zvukom?

vancour
10. máj 2024

Zdravim, mám dvojročnú dcérku, mám dve prace (je jedno prečo, inak nevyjdem finančne, manžela neriešte)….zohnala som pani čo sa mi o ňu bude starať ale kamoska mala nie práve najlepšiu skusenost. Poradíte mi nejakú kameru aj so zvukom, čo by som nenapadne vedela dať do obývačky kde s ňou bude tráviť najviac času? Samozrejme že to budem mazať a po čase ostranim ale ľudia sme všelijaký a nechcem aby moja dcerka trpela pri niekom….oani vyzerá byt super, nechcem jej krivdiť…no doveruj ale preveruj…vdaka za všetky názory ktoré budú konštruktívne

Strana
z6
vancour
autor
16. máj 2024

@zuzana76 Ježiš maria teraz pozerám, že ty si asi učiteľka 😀😀😀😀😀😀moc sa ti ospravedlňujem, už vsezko chápem, chudatenko

vancour
autor
16. máj 2024

Btw baby, kameru mám už, dakujem všetkým zúčastneným, pani je s tým ok, ja môžem zarabat a mala bude pod dohľadom aspoň som urobila čo som vedela, dúfam, že manžel s nami pobudne čo najdlhšie….a zároveň vsetkym vam prajem krásne dni, len to dobre a dakujem za rady…❤️

zuzana76
16. máj 2024

@vancour praveze nemam vela casu, ale popri pisani prace sem obcas nakuknem, deti mam uz velke, som od teba asi o 15 rokov starsia, predpokladam, samozrejme, ze vyvaram, kedze syn je celiatik, tak varime doma a ano pracujem full time

zuzana76
16. máj 2024

@vancour tak hlavne, ze si zistila a nebudes pani podvadzat, ale ju oboznamis s pracovnymi podmienkami

zuzana76
16. máj 2024

@vancour mimochodom moj nazor na oboznamenie pani s kamerou zdielala vacsina ludi. Vela stastia ti zelam.

vancour
autor
17. máj 2024

@zuzana76 tým sa ukludnujes, že väčšina ľudí zdieľa tvoj názor?asi to pozrebujes, že? Žeby neistota vlastného názoru?😀 a hlavne ako vieš, drahusik, že “väčšina ľudí zdieľa tvoj názor”? Ty si si robila nejakú štatistiku? zacni sa konecne starať sama o seba, ja mám 35 rokov, neviem koľko máš ty a je mi to totálne fuk, aj keby si bola staršia, neznamená to, že tvoj názor je správny….ani že môj….ja som otvorila tému, chcela som vedieť opakujem otázku lebo asi si simplexnejsia keď si to stále nepochopila: aký typ kamery????!!!!! Nie prosím vás, je to ok dať si domov kamery, je to v súlade s bozimi prikázaniami?je to etické?
Ja neviem, ty si čítala niečo iné? Alebo len potrebuješ byt zaujímavá a vyjadrit tvoj morálny názor, ktorý nikoho nezaujíma?
To akoby som sa spýtala: zuzanka, porad mi, čierna alebo Modra sukňa? A ty mi napíšeš, daj si nohavice

zuzana76
17. máj 2024

@vancour aj mne je jedno, čo si ty myslíš, a áno, som teda o 15 rokov staršia zhruba. Tu nejde o názor, ide o porušovanie GDPR, človek ma byt riadne oboznámený, kde a za akých podmienok bude prácu vykonávať. Už na mňa nereaguj, vôbec ma nezaujímas, založila si tému, mala som pravo prispievať.

vancour
autor
17. máj 2024

@zuzana76 ja si budem reagovať kedy a ako chcem, ak si nechcela počuť môj názor mala si sa starať o seba, zaujimalo by ma či vôbec vieš definovať GDPR…..a láskavo mi Nehovor či môžem alebo nemôžem reagovať,ale bude to pre teba ponaučenie do buducna….budes reagovať na konkrétne otazky a vyjadrovať sa len k veciam, ku ktorým máš….a to že si stará, človek by čakal, že budeš aj empatickejšia a múdrejšia žiaľ, nie vždy je to tak

zuzana76
17. máj 2024

@vancour dufam, ze pestunka nepracuje na čierno

zuzana76
17. máj 2024

@vancour som empaticka, ked si to clovek zasluzi, s niektorymi treba jednat so sposobom im vlastnym

zuzana76
17. máj 2024

@vancour https://www.securiapro.sk/blog/gdpr-a-kamerove-... nech sa paci aj znenie zakona, kedze pani bude u vas pracovat a teda nebude na navsteve, tak musi byt so zavedenim kameroveho systemu informovana: citujem zo stranky "Podľa § 13 ods. 4 zákona č. 311/2001 Z. z. Zákonníka práce platí: „Zamestnávateľ nesmie bez vážnych dôvodov spočívajúcich v osobitnej povahe činností zamestnávateľa narúšať súkromie zamestnanca na pracovisku a v spoločných priestoroch zamestnávateľa tým, že ho monitoruje, vykonáva záznam telefonických hovorov uskutočňovaných technickými pracovnými zariadeniami zamestnávateľa a kontroluje elektronickú poštu odoslanú z pracovnej elektronickej adresy a doručenú na túto adresu bez toho, aby ho na to vopred upozornil. Ak zamestnávateľ zavádza kontrolný mechanizmus, je povinný prerokovať so zástupcami zamestnancov rozsah kontroly, spôsob jej uskutočnenia, ako aj dobu jej trvania a informovať zamestnancov o rozsahu kontroly, spôsobe jej uskutočnenia, ako aj o dobe jej trvania.“

Podľa § 13 ods. 7 Zákonníka práce: „Zamestnanec, ktorý sa domnieva, že jeho súkromie na pracovisku alebo v spoločných priestoroch bolo narušené nedodržaním podmienok podľa odseku 4, môže sa obrátiť na súd a domáhať sa právnej ochrany.“

vancour
autor
17. máj 2024

@zuzana76 si pokladik, moc si mi pomohla 🙏🏻 dakujem

zuzana76
17. máj 2024

@vancour ❤ naozaj ti zelam zdravie pre rodinu, nech sa pani osvedci a teba presvedci, ze niektori ludia su jednoducho ciste duše

aurinia
17. máj 2024

@vancour ja ta obdivujem ako si to cele s tou zuzankou dala. Urcite maš minimalne 200 litrovy sud trpezlivosti. Posielam ti virtualnu zlatu medajlu. 🥳🥳🥳🥳

vierka0508
17. máj 2024

Mame doma dve kamery, v detskej a spalni. Obe kvôli deťom. V spalni spi 2 ročný(zapinam ju ked na obed spi, lebo sa dost budi, a vecer to iste) a v detskej je 6 rocny, ale tu pustam len obcas, len ked napriklad varim a ten mensi sa tam hra, tak aby som ho videla a pocula. Obe su xiaomi 360stupnov. Mozem skontrolovat cez appku odkialkolvek. Su ale dost viditelne. Nam deti sice doma nikdy nikto nestrazil, ale isto by som to vyuzila ak by hej.

vancour
autor
18. máj 2024

@aurinia si poklad a ja dakujem, že si sa zapojila s normálnym názorom, všetko dobre❤️

vancour
autor
18. máj 2024

@zuzana76 aj ja ti prajem veľa zdravia 🙏🏻

vancour
autor
18. máj 2024

@vierka0508 super, dakujem, presne takéto tipy som potrebovala🙂

Strana
z6