Ako vybrať správny toastovač na domáce použitie?
Aky odporucate? Na bezne domace pouzitie, hlavne na sendvice, ja niesom fanusikom skor moj manzel. . Rozmyslam ci staci kupit niaky napr z lidla za 25 eur alebo investovat viac?
* nejaký 😉
Za mňa- oplatí sa investovať do takého s vyberateľnými platničkami.
Vyberieš-umyješ.
Ak nechceš investovať tak tip- daj vždy papier na pečenie pod toasty.
Ušetríš si robotu s čistením keď vytečie syr.
Stačí hocijaký, len je dobré používať papier na pečenie.
Nemusí byť drahý, mám odskúšaný, že najlepší je s keramickým povrchom (je biely) a nepotrebujem ani papier. Nič sa nepriliepa ani po rokoch používania.
Kupila som kontaktny gril/na panini, naraz sa urobia 4 toasty, klasicky toastovac mi isiel na nervy, malo sa tam toho zmesti a toto ma ovela sirsie vyuzitie
@adaluc338 jaam zn.bravo z hypernovy uz 25 rokov a stale ide nejak 300 korun stal
Oplatí sa investovať. Robíme toasty aj 2 krát za týždeň a najradšej z veľkého toustoveho chleba.
Takže máme kvalitnejší kus a to sa nedá porovnať s tým z Lidla /Tesca. Robím tam aj tortily a podobne.
My máme Eta taký, čo má vymeniteľné platničky, asi 5 sád - gril, toasty klasické, lievance, detské smiley lievance, wafle a ešte nejaké, ale tie nevyužívam. Je to super, lebo tie platničky vyveriem, umyjem a je to. Do grilu dávam pri zapekaných bagetách papier na pečenie. U nás ho využívame často, robíme toasty, zapekané bagety, lievance, wafle...
My máme obyč neviem ci nie z tesca, tuším 10e stal aj z club card. A mame ho už dlho, je stále v tip top stave, dávame tam vždy peciaci papier. Keď sa pokazí, chceme kúpiť s rôznymi platničkami.
Mám Tefal s vymeniteľnými platňami a k nemu asi 6 platní ja som spokojná urobíme si občas aj wafle a aj panini gril použijem
@adaluc338 máme z lidlu a je strašne naprd. Skôr jedno vysuší ako pripecie. Je veľmi slabý. Určite tento nie
Hlavne kúpiť taký, ktorý sa bude dať ľahko čistiť! Všade vytečený a nevyčistiteľný syr sa totiž dokáže postarať o to aby vás prešla chuť na domáce toasty. :D
Ja mám otázku. Ako voláte skutočný toaster? Chcela som prispieť, ale ako čítam, tu nejde o toaster ale grilled sandwich maker. 🤔
My mame Breville, ma kvalitnejší povrch-tažšie sa poskriabe. Je dost tazky ale sme velmi spokojní.
@sisaka toto volam toastovac to druhe co vyskakuje chlebik hriankovac
Toasty su plnene hrianky nie
@slavomira236 ahá - hriankovač! Úplne som zabudla na tento názov 😅
@aaadkaaa no mne z názvu vychádzalo,
Že toastovač je toaster, ale už mi to vysvetlili, že to sa volá po slovensky hriankovač, čo mám na mysli ja. To, čo v slovenčine je toastovač skratka nie je v angličtine toaster 😅
A čo v slovenčine je hrianka to je v angličtine toast a čo je v slovenčine toast je v angličtine grilled sandwich

Ja mam uz sto rokov z tesca za 15e a ide , pohoda