icon

Ako vybrať správny toastovač na domáce použitie?

adaluc338
21. feb 2025

Aky odporucate? Na bezne domace pouzitie, hlavne na sendvice, ja niesom fanusikom skor moj manzel. . Rozmyslam ci staci kupit niaky napr z lidla za 25 eur alebo investovat viac?

ivik4
21. feb 2025

Ja mam uz sto rokov z tesca za 15e a ide , pohoda

maca1984
21. feb 2025

* nejaký 😉
Za mňa- oplatí sa investovať do takého s vyberateľnými platničkami.
Vyberieš-umyješ.
Ak nechceš investovať tak tip- daj vždy papier na pečenie pod toasty.
Ušetríš si robotu s čistením keď vytečie syr.

thereisabear
21. feb 2025

Stačí hocijaký, len je dobré používať papier na pečenie.

majlo1234
21. feb 2025

@maca1984 aj pri vyberatelnych pouzivam radsej papier😀
My mame tefal so styroma roznymi nadstavcami ci ako sa to vola, a robim v nom aj wafle

maca1984
21. feb 2025

@majlo1234 áno, tiež pravda.
Máme s vyberateľnými platničkami ale ja si robím len syrové toasty ( veľa syru, žiadna šunka) a to tam dávam aj ja papier na pečenie.😆

sashabb
21. feb 2025

Nemusí byť drahý, mám odskúšaný, že najlepší je s keramickým povrchom (je biely) a nepotrebujem ani papier. Nič sa nepriliepa ani po rokoch používania.

aaadkaaa
21. feb 2025

Kupila som kontaktny gril/na panini, naraz sa urobia 4 toasty, klasicky toastovac mi isiel na nervy, malo sa tam toho zmesti a toto ma ovela sirsie vyuzitie

veverkaa2
21. feb 2025

@adaluc338 mali sme z Tesca a aj Sencor. Oba piekli rovnako a cenovo dostupné obe

slavomira236
21. feb 2025

@adaluc338 jaam zn.bravo z hypernovy uz 25 rokov a stale ide nejak 300 korun stal

bosorkabb
21. feb 2025

Oplatí sa investovať. Robíme toasty aj 2 krát za týždeň a najradšej z veľkého toustoveho chleba.
Takže máme kvalitnejší kus a to sa nedá porovnať s tým z Lidla /Tesca. Robím tam aj tortily a podobne.

vikusjk
21. feb 2025

My máme Eta taký, čo má vymeniteľné platničky, asi 5 sád - gril, toasty klasické, lievance, detské smiley lievance, wafle a ešte nejaké, ale tie nevyužívam. Je to super, lebo tie platničky vyveriem, umyjem a je to. Do grilu dávam pri zapekaných bagetách papier na pečenie. U nás ho využívame často, robíme toasty, zapekané bagety, lievance, wafle...

lucia13022023
21. feb 2025

My máme obyč neviem ci nie z tesca, tuším 10e stal aj z club card. A mame ho už dlho, je stále v tip top stave, dávame tam vždy peciaci papier. Keď sa pokazí, chceme kúpiť s rôznymi platničkami.

angeli121212
21. feb 2025

Mám Tefal s vymeniteľnými platňami a k nemu asi 6 platní ja som spokojná urobíme si občas aj wafle a aj panini gril použijem

mullerova46
21. feb 2025

@adaluc338 máme z lidlu a je strašne naprd. Skôr jedno vysuší ako pripecie. Je veľmi slabý. Určite tento nie

e1h
21. feb 2025

Hlavne kúpiť taký, ktorý sa bude dať ľahko čistiť! Všade vytečený a nevyčistiteľný syr sa totiž dokáže postarať o to aby vás prešla chuť na domáce toasty. :D

nikasmile
21. feb 2025

@aaadkaaa aj my máme taký gril a robíme na ňom naozaj všetko. Všestranná vecička. 👌🏻

riyadh
21. feb 2025

@adaluc338 Mala som dlhe roky tefal, dnes som kupila Daevo 3 in 1,na toasty, gril aj waffle. A mame aj Daevo kontaktny gril, ten pouziva manza na panini, tortilla, griluje na nom prsia kuracie, bravcove maso.. Na 100p vyuzite bez kvapky oleja

sisaka
21. feb 2025

Ja mám otázku. Ako voláte skutočný toaster? Chcela som prispieť, ale ako čítam, tu nejde o toaster ale grilled sandwich maker. 🤔

kylie1983
21. feb 2025

My mame Breville, ma kvalitnejší povrch-tažšie sa poskriabe. Je dost tazky ale sme velmi spokojní.

slavomira236
21. feb 2025

@sisaka toto volam toastovac to druhe co vyskakuje chlebik hriankovac
Toasty su plnene hrianky nie

aaadkaaa
21. feb 2025

@sisaka toastovac je toastovac. Mam aj ten, klasika, 2 plnene chlebiky, prepecie ich a vytvori trojuholniky😃ale odkedy mam gril, toastovac nepouzivam vobec.

sisaka
21. feb 2025

@slavomira236 ahá - hriankovač! Úplne som zabudla na tento názov 😅

sisaka
21. feb 2025

@aaadkaaa no mne z názvu vychádzalo,
Že toastovač je toaster, ale už mi to vysvetlili, že to sa volá po slovensky hriankovač, čo mám na mysli ja. To, čo v slovenčine je toastovač skratka nie je v angličtine toaster 😅

A čo v slovenčine je hrianka to je v angličtine toast a čo je v slovenčine toast je v angličtine grilled sandwich