Ako vybrať stolára pre novú kuchyňu?
Dobrý deň, mam si vybrat medzi 2 stolarmi kuchyňa Janoštín a Slameník Babín. Páči sa mi kuchyne janostin ale neviem komu by som dala dorobiť ostatný nábytok keďže janostin robí len kuchyne.koho by ste odporučili
Na pána Janoština som však počula že sa dlho čaká a dlho dorába…. (Mám pár známych čo sa ešte nedočkali dorabky)
Asi záleží či to chceš v rovnakom štýle. My máme všetko od kozaka z Rabče a sme spokojný 🙂 mám čiernu kuchyňu, nábytok do obývačky plus po kúpeľniach. Iba chodbu sme si dali bielu. Farebným odtieňom to všetko hra 🙂
@timea301196 Áno, to že všetko chcem skoro rovnaké. Prosím vás má nieaku stránku ?
Na pána Janoština som však počula že sa dlho čaká a dlho dorába…. (Mám pár známych čo sa ešte nedočkali dorabky)
@timea301196 áno čaká sa dlhšie tá doba je taká ale mna to nesúri tá kuchyňa budúci rok sa aj tak chceme sťahovať len tie nábytky neviem či by sa stolár trafil do takého istého
Áno ma nech sa páči.
My sme kuchyňu plánovali vyše roka :D
@timea301196 ďakujem veľmi pekne 😊

Asi záleží či to chceš v rovnakom štýle. My máme všetko od kozaka z Rabče a sme spokojný 🙂 mám čiernu kuchyňu, nábytok do obývačky plus po kúpeľniach. Iba chodbu sme si dali bielu. Farebným odtieňom to všetko hra 🙂