Kuchyňa od stolára z Poľska

oliverka
19. nov 2015

Máte skúsenosť s výrobou kuchyne na mieru v Poľsku? Stolár Zawada z Mebletitex nám dal ponuku s použitím rovnakých materiálov ako na SVK, ale cena je podstatne nižšia a stojí za zváženie. Ako ste s takou kuchyňou pochodili Vy? Prosím, nepíšte mi všeobecnosti, že všetko z Poľska sú nepodarky a nikdy by ste si nič odtiaľ nekúpili. Zaujímajú ma len naozaj konkrétne skúsenosti s kuchyňou na mieru. Ďakujem.

mantilka
19. nov 2015

Ja mám na mieru linku uz 4 roky a kopec znamych este dlhsie( 10, 8 rokov a dalsi po mne 🙂) a sme nad mieru spokojni. Polsko... firma tusim Meblodrew. Vemli sikovny chlapik prisiel navrhol sam...pomohol skombinovat farebne. Super aj po rokoch sa mi paci...nic sa nam nepokazilo.

mantilka
19. nov 2015

Vtedy bola cena polovicna oproti slovenskym...Cakalo sa na dodavku asi 8 tyzdnov. Nebol problem s dohodnutim terminu dodavky, nemeskali s dodavkov, ale samozrejme som si musela vybrat dovolenku lebo montaz trvala tusim 6 hodin. Pamatam sa, ze prisiel mi urobit domov navrh v nedelu 🙂

gab_riella
22. mar 2017
Používateľ gab_riella je nedôveryhodný
Je možné, že nejde o reálnu osobu, ale o profil alebo viacej profilov vytvorených za účelom propagovať konkrétne výrobky/služby alebo účelovo manipulovať diskusiu. Pozri príspevky od gab_riella.

Ja mám takto riešenú kuchynskú linku a som moc spokojná 🙂 je to všetko vrátane spotrebičov na mieru od firmy kuchyne-bmv, pani boli moc mily, vsetko slo podla planu tak ako malo byt 🙂 mozem len doporucit takyto pristup

anjelik1678
25. mar 2017
Používateľ anjelik1678 je nedôveryhodný
Je možné, že nejde o reálnu osobu, ale o profil alebo viacej profilov vytvorených za účelom propagovať konkrétne výrobky/služby alebo účelovo manipulovať diskusiu. Pozri príspevky od anjelik1678.

@gab_riella na kuchyne bmv som citala len dobre recenzie a pozeram si dost casto ich stranky- budeme prerabat skoro cely dom. Som rada ze si nam tu ukazala ich pracu,v elmi pekne ! :o)

rebeca2
1. nov 2017

Zdravim. Mame kuchynu od firmy Titex. Zial s odstupom casu kuchyna uz nie je taka, ako sme si predstavovali, a tym padom mozem skonstatovat, ze od firmy TITEX by som si uz kuchynu podla vsetkeho nedala robit. Ono sme to zacali pozorovat uz davnejsie, biele plochy na celej kuchyni uz nie su biele ale su zozltnute, a to nas pan Zawada ubezpecoval, ze urcite nezozltne (pytali sme sa na to este pred zhotovenim kuchyne), zial cela zozltla. Komunikovali sme aj s panom Zawadom, povedal, ze to preveri, zial neozval sa uz. A pracovnu dosku sme dostali asi z materialu, ktory nie je asi urceny na pracovne dosky. Cela sa dosuchala, uz sa neda poutierat tak, aby vyzerala pekne, je cela osuchana, flakata, a to len od bezneho pouzivania. Nie je vobec odolna proti osuchaniu. Pripada mi to tak, ako keby ta pracovna doska mala urobeny povrch len z klasickeho materialu pouzivaneho na korpusy. Cize s odstupom casu maximalna nespokojnost. Teraz zial budeme musiet pravdepodobne investovat do prerabky, pravdepodobne znovunalakovanie bielej casti kuchyne (pokial to bude mozne / alebo vymena) a vymena pracovnej dosky a vyklenku. Cize TITEX neodporucam.
K tomu sa este teraz zacala odlupovat zadna cast vyklenku, cize nekvalita.....
Uvadzaju zaruku 5 rokov, no ak sa aj po kratsej dobe vyskytne problem, tak nekomunikuju, neodporucam......

damoska
28. máj 2018
Používateľ damoska je nedôveryhodný
Je možné, že nejde o reálnu osobu, ale o profil alebo viacej profilov vytvorených za účelom propagovať konkrétne výrobky/služby alebo účelovo manipulovať diskusiu. Pozri príspevky od damoska.

nie všetko čo je polske musí byt automaticky zle a nekvalitne. Budete ju doplnat nejakými nadčasovými doplnkami, alebo to bude klasika?

damoska
1. júl 2018
Používateľ damoska je nedôveryhodný
Je možné, že nejde o reálnu osobu, ale o profil alebo viacej profilov vytvorených za účelom propagovať konkrétne výrobky/služby alebo účelovo manipulovať diskusiu. Pozri príspevky od damoska.

@gab_riella u nás doma nesmie chýbat vychladené vínko, takže na Vianoce sme si kupili spoločný darček-chladničku na víno.

sandrax19
1. júl 2018

@gab_riella koľko vás vyšla kuchyňa? Môžeš aj do IP ďakujem 🙂

le81
27. nov 2019
ellise08
26. máj 2020

Ahojte, mohli by ste mi niekto dať aj číslo na nejakého stolára prosím ?