Ako vybrať stoličky k béžovému gauču a zlatým stenám?
Ahojte potrebujem radu 😍🙂 budem vďačná , keď mi vašim okom pomôžete vo výbere 🙂 máme takýto stôl v kuchyni , gauč bude Béžový alebo telovej farby ladit k tomu stoličky ? Alebo skôr ladit stoličky k stolu a zavesu ? Obývacia stena bude táto mám za stenou dekoratívnu omietku v zlatej farbe preto prosím poraďte mi čo nude lepšie a krajšie 🙂 doplnky budú čierne pripadne modré. Odfotila som vám akú máme kuchyňu , jedáleň 🙂 a aj zavesy “.
Poraďte z fotiek ale stoličky z dvoch obývacich stien ktoré vybrať , na stole budú tie podnosy pod tanier 😊 koberec neutrálny alebo oživiť ? 😍 ďakujem 🧡🧡🧡

@vojtasova a ty si tie dvere zakryla?To odtahujes zaclonu zakazdym?Ja by som to nechala bez.By si mala krasnu svetlu izby s vyhladom von.No nic...nebudem ti to ja hodnotit.Mas to pekne aj takto. Ved kazda mame iny vkus a je to tvoj byt.Vkus máš dobrý takze vies co robis.Napisem ti spravu,lebo taku stenu chcem.Je to super.

Za mna nie su prakticke stolicky s plnou chrbtovou opierkou, tazsie sa chytaju, posuvaju.
Pri 4 malych detoch by som jednoznacne zvolila bud utieratelny material, alebo calunenu iba sedaciu cast a na nu vankus s pratelnym potahom. Tie celocalunene este aj s bocnymi opierkami budu za 2 mesiace vyzerat uplne hrozne a pri takom zlozeni rodiny urcite nebudes mat cas ich neustale tepovat.