Ako vyriešiť spor vstavaná skriňa verzus záves?
Milé ženy, prosím o radu.
Staviame dom. Do chodby je plánovaná vstavaná skriňa , obyčajne police na také veci vseho druhu.
S mužom sme sa dohodli, že tam budú normálne dvere ako na vstavanej skrini, on chcel ale nech tam je kvalitný ťažký záves. Ľudia, záves, chápete?
Dohodli sme sa na zasuvacich dverách. Stavbyveduci sa začal v Tom rýpať, zase to rozoberal a aj ďalšie blboviny, namiesto toho aby pracoval a jeho to tak dopalilo, že sme sa pohádali, lebo že on už ho chce naspäť. Že on chce záves.
Samozrejme sme si začali vyčítať, kto kde ako ustúpil, kto chcel akú podlahu, linku bla bla.
Moja otázka
Ustúpili by ste ? Ako by ste to riešili?
PS: v tomto celú dosť veľkú úlohu zohráva ten stavbyveduci, sme už na nervy z toho, už sme mali byť presťahovaní v novembri, teraz to bude začiatok februára. Nervy máme v prdeli celkovo.dakujem
Dala by som zásuvné dvere.
Záves na vstavanú skriňu ?
Absolútne nechápem z akého dôvodu by tam mal byť záves.
Záves sa ušpiní, ako to budeš prať ?
Hore dole vešať, zvesovať.
Ani nápad že by som ustúpila.
Dvere a hotovo.
@pseudomonas87 a o čo mu ide o financie?nechcela by som tam zaves
stavbyveduci nech si robi svoju robotu a do riesenia interieru nech sa nestara
@pseudomonas87 akú rolu v tom má stavbyvedúci veď čo sa vy dohodnete to on musí rešpektovať🙂či kvôli skrini musia dorobiť nejaký vyklenok?
@pseudomonas87 Zaves? To ako volakedy ked sa nic nedalo kupit....urcite nie zaves, normalne zasuvne dvere. Budes mat aj poriadok a ani prach ti na veci, co tam budu nepojde.
@pseudomonas87 určite nie, neustupila by som! Dvere keď tak pretries a hotovo a záves?? Hádaj kto sa s ním bude naťahovať a čistiť ho, okrem toho, aj my máme vstavanú skriňu na chodbe a vidím, čo tam muž dokáže odložiť 🤦♀️ každú chvilu by bol špinavy, nie a nie
@pseudomonas87 ja rozumiem že stavba či rekonštrukcia ( rekonštruovali sme chalupu a to nám požralo toľko nervov, tiež sme sa vadili) žerú okrem penazí aj nervy, ale záves na vstavanú skriňu ?
To nemá absolútne žiadne logické vysvetlenie pre mňa.
A ešte v chodbe , predpokladám vstupnej.
Prvé čo uvidite keď vojdete, vojde návšteva- záves 🙈
@pseudomonas87 my máme na skrini namiesto dverí záves. Pekný, oku lahodiaci, farbou ladí k izbe. Za mňa je to lepšie, lebo sa oblečenie neustále vetrá, (pri zavretých dverách skrine mi niekedy zadné veci zatuchli. So závesom nikdy). Keď to pekne vymyslíš a zladíš, môže byť
ešte dodám, že ten záves vytvára taký mäkký, teplý, útulný dojem, aký dvere neurobia
@elviku11 ak môžeš odfot prosím. Ale mňa z toho až hlava bolí.
@pseudomonas87 On chce záves, ale ty nie. Dohodli ste sa na posuvných dverách, tak neviem, prečo by ste na tom mali teraz niečo meniť, lebo on zrazu zmenil názor. Trvaj na svojom.
@h2 ja osobne si to ani v spálni neviem predstaviť, tiež.
podla mna si spíš argumenty preco nie.... bude sa to špinit, je to staromodne (svokra tak mala v spalni ale aspon to nikto nevidel, jaj a hlavne nech ti ukaze v nejakom casopise/na nete na co mysli
Drisni tam záves, ten stojí pár eur a potom to vymeníš :D je to win win situácia, lebo vďaka závesu bude dočasne chlap spokojný a ty budeš mať prachy na utrácanie na iné veci v dome :D a potom to vymeníš za dvere, to nie je zas taká veľká dorábka/prerábka :D
pre predstavu, príklad: https://www.nabytok-aldo.sk/satnikova-skrina-ot...
Takéto niečo? Za mňa tiež nie. Je to látka, tiež sa v tom ukladá prach a kadečo. Nehovorím, že na drevených dverách nie, ale drevo, na to vezmem vysávač, prachovku a mokrú handru. Ale toto nie. Bude to treba často prať, žehliť aby to dobre vyzeralo. Máte deti? Ešte nie? Moja milovaná 2 ročná miluje záclony /závesy a tak aj vyzerajú :D
@pseudomonas87 Určite by som záves nechcela. Okrem už vyššie spomenutého prečo nie, tak určite sa do vnútra skrine dostane oveľa viac prachu popri závese, ako keď sú tam dvere.
@dota6 máme 5 ročnú.
@pseudomonas87 vsak daj muzovi toto precitat, mozno sa uvedomi

@pseudomonas87 Ja som ochotná ustúpiť naozaj vo veľmi mnohých veciach, ale vstavaná skriňa so závesom namiesto dverí??? Nikdy!