icon

Ako vyriešiť spor vstavaná skriňa verzus záves?

pseudomonas87
24. jan 2025

Milé ženy, prosím o radu.
Staviame dom. Do chodby je plánovaná vstavaná skriňa , obyčajne police na také veci vseho druhu.
S mužom sme sa dohodli, že tam budú normálne dvere ako na vstavanej skrini, on chcel ale nech tam je kvalitný ťažký záves. Ľudia, záves, chápete?
Dohodli sme sa na zasuvacich dverách. Stavbyveduci sa začal v Tom rýpať, zase to rozoberal a aj ďalšie blboviny, namiesto toho aby pracoval a jeho to tak dopalilo, že sme sa pohádali, lebo že on už ho chce naspäť. Že on chce záves.
Samozrejme sme si začali vyčítať, kto kde ako ustúpil, kto chcel akú podlahu, linku bla bla.
Moja otázka
Ustúpili by ste ? Ako by ste to riešili?
PS: v tomto celú dosť veľkú úlohu zohráva ten stavbyveduci, sme už na nervy z toho, už sme mali byť presťahovaní v novembri, teraz to bude začiatok februára. Nervy máme v prdeli celkovo.dakujem

Strana
z3
biba_18
24. jan 2025

@simca06022011 lenže je rozdiel raz za čas zatiahnuť záves medzi izbami a dennodenne používať záves na chodbe...

januska12323
24. jan 2025

To už radšej nechať police otvorené ako záves. My sme závesom poriešili jedno miesto v dome lebo sa tam nedajú dať dvere a chceli sme mať zakryté ale teda lezie mi to na nervy a to ani návšteva nevidí hneď ako prvú vec.

pseudomonas87
autor
24. jan 2025

@januska12323 chápem, no uvidíme, ako to dopadne.

mane01
24. jan 2025

@pseudomonas87 kamoska mala satnik a miesto dveri mala zaves, vyzeralo to perfektne. Tiez sa mi to zdalo ako blby napad, ale vysledok bol ovela lepsi ako dvere. Takze ja by dom ustupila.

pseudomonas87
autor
24. jan 2025

@mane01 a akej farby mala záves?

mimirka32
24. jan 2025

@pseudomonas87 urcite neustupuj, ved to by vyzeralo hrozne. My sme prerabali byt, manzel sa tiez do toho staral, ja som ustupila. A doteraz som nespokojna a vycitam mu to, uz aj on by urobil veci ako som chcela. Zeny sa vo vseobecnosti v zariadovani vyznaju lepsie

aandrea9
24. jan 2025

@pseudomonas87 kvalitný ťažký záves ako dvere? Len cez moju mŕtvolu. Pohlcovač prachu a druha vec, ako to budeš prať, vešať a sušiť.

lonely66
Odpoveď bola odstránená
1ryba
Odpoveď bola odstránená
clementisa
24. jan 2025

V žiadnom prípade mu to nedovol vyzerá to veľmi lacno a nestavali ste dom preto aby si dala do chodby namiesto dvierok záves

margotka17
24. jan 2025

@pseudomonas87 z praktického hľadiska jednoznačne dvere. Žiadny záves nezabráni prachu, ktorý sa dostane do skrine. O vzhľade ani nehovorím. Ustúpila by som na zaluziach, roletach kade akých, ale na dverách nie.

marca12
24. jan 2025

@pseudomonas87 Ustupim v rozumnych veciach,ale v tomto nie. Zaves? To je take docasne riesenie. Ale ak to uz chces mat poriadne spravene a nech to nejako vyzera,tak urcite bez zavesu.

mantilka
25. jan 2025

Kompromisy patria do vzťahu....ale záves na chodbu miesto zasuvnych dverí....HRUuuuZA. Toto sa nedá.

mantilka
25. jan 2025

To radšej nejaké skrine hotové kúpiť. Záves to tak do kumbalu, komory 🫣

mk1111111111
26. jan 2025

Dnes uz ani nie su velmi v mode zasuvacie dvere, ubera to zbytocne priestor. Dajte dvere po strop na otvaranie dotykom na panty. Neuberie to priestor, je to lacne a este to vyzera ja lepsie. Okraslit sa to da zapustenymi uchytkami, ale ani netreba, ak su dotykove, otvoris aj kolenom a teda to nie je ani obchytane.
Moze byt aj varianta, ze vrch, co je vyssie a bezne sa kvoli vyske skrine az po strop bezne nepouziva, oddelite, aby sa neotvarali dvere celkom do hora a hore uskladnite sezonne veci, otvarat budete len vesaciu cast na kabaty a botnikovu cast osobitne a vrch so sezonnymi vecami len, ak bude treba.

mira0611
26. jan 2025

@pseudomonas87 ja by som povedala manzelovi, ze dobre bude tam zaves, ale on bude ten zaves veset hore aj dole, on ho bude prat, zehlit.... ;)

milanemila
26. jan 2025

@pseudomonas87 dat zaves na skrinu do chodby je blbost na mraky aj z dovodu udrzby. Este tak na skrinu v spalni si to tepreticky viem predstavit, ale v chodbe je to uplne mimo.

pseudomonas87
autor
27. jan 2025

@maca1984
@simca06022011
@julajlatvar
@h2
@maca1984
@lilianka28
milé ženy, tak nakoniec to dopadlo tak, že muž sám prišiel za mnou s tým, že keď tam chcem mať dvere, tak nech ich mám, ale aby tam bolo zrkadlo. A s tým nemám problém.
Na zrkadle sme sa zhodli.
Ďakujem za zapojenie do diskusie, neoznacovala som všetky.

lukbe
28. jan 2025

Veď jasné, na posuvných dverách býva zrkadlo. My ho máme trochu vyššie kvôli bezpečnosti. Super, ze sa mu to vyjasnilo v hlave 😂

Strana
z3